NAŠ GLOBALNI PROGRAM DIPLOMATSKE PRODAJE

Naš globalni program diplomatske prodaje nudi pristup globalnim specifikacijama vozila, ekskluzivnim cenama, namenskom servisnom timu i podršci sa punom garancijom.

NAJVIŠI NIVO LUKSUZA I USLUGE

Osmišljen imajući na umu vas, naš diplomatski program obezbeđuje da kvalifikovane osobe imaju pristup svim specifikacijama vozila za njihovo područje i da mogu da uživaju u opcijama isporuke širom sveta. Takođe nudi i pristup povlašćenim cenama za kvalifikovane osobe i posebnu servisnu podršku uz pomoć našeg partnera u globalnoj diplomatskoj prodaji AM Capurro.

Kako biste se kvalifikovali za ovu uslugu, morate da budete diplomata, član međunarodne organizacije koji predstavlja svoju državu u inostranstvu, ili diplomatske misije, a kupujete vozilo za službeno korišćenje.

ZAHTEV I KONTAKTNI PODACI ZA VOJNO OSOBLJE

Za više informacija o podobnosti i uslugama za vojno osoblje, molimo vas obratite se našem nadležnom kontaktu za vaše tržište. Naš tim stoji vam na raspolaganju sa odgovorima na sva pitanja koja biste mogli da imate o kriterijumima kvalifikovanosti i potrebnoj dokumentaciji.

PODOBNE ORGANIZACIJE

OTVORI SVE
Međunarodno koordinirane organizacije
Specijalizovane agencije i institucije organizacije UN-a
Evropska komisija
Ostale međunarodne organizacije

EKSKLUZIVNE CENE

Diplomatski program pruža povlašćene cene kvalifikovanim pojedincima. Kao diplomata, imate pravo na niz smanjenja cena i poreskih olakšica.

ISPORUKA ŠIROM SVETA I BRZA ISPORUKA SA ZALIHA

Sva vozila koja isporučuje AM Capurro u skladu su sa zahtevima svakog pojedinog tržišta. Uključuje i potpuno transportno osiguranje. Vaše vozilo biće isporučeno bezbedno i brzo uz naše špediterske i logističke partnere. Imamo širok asortiman vozila na zalihama koja mogu biti isporučena u kratkom roku.

BRZO ANGAŽOVANJE U RADU SA KUPCIMA

Brz kontakt sa kupcima i kratko vreme isporuke su dva elementa na koja je AM Capurro ponosan. Naš namenski tim odgovoriće na vaš upit u roku od četiri radna sata i dostaviti vam ponudu u roku od jednog radnog dana.

NAMENSKA SLUŽBA ZA PODRŠKU POSLE KUPOVINE

Za preporuke vozila i specijalizovanu pomoć posle kupovine, možete da se obratite specijalizovanom prodajnom odeljenju kompanije AM Capurro. Namenski tim će posle kupovine Jaguar Land Rovera biti dostupan u toku trajanja vašeg vlasništva nad vozilom.

AM CAPURRO, NAŠ PRODAJNI PARNTER ZA DIPLOMATSKO OSOBLJE.

Namenski tim kompanije AM Capurro može vam dati sve pojedinosti o asortimanu modela Land Rover i pružiti vam pomoć u odnosu na sve aspekte postupka prodaje za diplomatsko osoblje.

OBRATITE SE KOMPANIJI AM CAPURRO

Za više informacija, obratite se timu kompanije AM Capurro i posetite njihov veb-sajt.
SAZNAJTE VIŠE