MERIDIAN™ ZA LAND ROVER VOZILA

PARTNERSTVO KOJE PRUŽA IZVANREDNU MUZIKU U POKRETU
POGLEDAJTE FILM

Kao lider u inženjerstvu i inovacijama na teritoriji Velike Britanije, Land Rover deli težnju kompanije Meridian ka kvalitetu, najboljim performansama i posvećenosti kreiranju najautetntičnijeg i najimpresivnijeg zvuka koji je moguće napraviti.

RICHARD HOLLINSHEAD
TEHNIČKI DIREKTOR KOMPANIJE MERIDIAN

IMPRESIVAN HIFI U VOZILU

TrifieldTM*besprekorno menja kanale i distribuira autentičani surround zvuk u vašem Land Roveru.

*Trifield je dostupan samo na odredjenim audio sistemima,obratite se svom prodavcu za detalje.

PRILAGOĐAVANJE ZVUKA PREMA POVRŠINAMA UNUTAR KABINE VOZILA (CABIN CORRECTION)

Tehnologija koja prilagodjava zvuk prema različitim površinama unutar kavine vašeg Land Rovera zaslužna je za neverovatno moćnu reprodukciju muzike.

VRHUNSKA AUDIO TEHNOLOGIJA

Meridian†† vam dopušta da osetite ritam muzike uz izuzetno definisan zvuk- kristalno jasne visoke tonove i pune, duboke basove.

EMOCIONALNI DOŽIVLJAJ

Najsavremeniji britanski audio sistem, Meridian, donosi autentični ukus originalnih performansi vašem Lange Roveru

MERIDIAN SOUND SISTEM

Kabina vašeg Land Rovera je idealno mesto da se iskusi lični izbor muzike.Meridian muzicki sistem isporučuje muziku preko 12 zvučnika snage 380W sa dual channel sabvuferom. Dostupne su dve verzije u zavisnosti od infortainment sistema - Touch ili Touch Pro.*
Pogledajte film

MERIDIAN AUDIO TECHNOLOGY

DIGITALNA OBRADA SIGNALA

DIGITALNA OBRADA SIGNALA

Povezuje sve elemente audio sistema u jednu celinu, i time kreira performanse koje bi inače zahtevale znatno veće zvučnike.
ADAPTIRANJE ZVUKA PREMA POVRŠINAMA UNUTAR KABINE VOZILA (CABIN CORRECTION)

ADAPTIRANJE ZVUKA PREMA POVRŠINAMA UNUTAR KABINE VOZILA (CABIN CORRECTION)

Napredni algoritmi sistema za adaptiranje zvuka prema površinama unutar kabine kroje audio iskustvo u skladu sa preciznom akustikom kabine vašeg Land Rover vozila.
DIGITALNO OBLIKOVANJE ZVUKA DITEROM

DIGITALNO OBLIKOVANJE ZVUKA DITEROM

Meridijanov sistem za korišćenje ditera obezbeđuje da konverzije digitalnog signala budu besprekorne i glatke, dok istovremeno zadržava najfinije detalje audio performanse. Rezultat je autentična konverzija muzike, koja budi emocije kao pri orginalnom snimanju.
TRIFIELD†

TRIFIELD†

Ekskluzivno na Merdijan sistemima, Trifield besprekorno meša centralne i bočne kanale sa levim i desnim i isporučuje konzistentan, koncertnim zvuk u kome uživaju svi putnici u vozilu.
TRIFIELD 3D

TRIFIELD 3D

Tehnologija Trifiled 3D generisana je oslanjajući se na koncept dokazano kvalitetne Merdian audio tehnologije Trifield. Trifield 3D se po prvi put koristi u vozilu i za ovu tehnologiju malo je reći da zaista daje život muzici. Ukoliko se opredelite za nadogradnju sistema namenskim kanalima visina, osećaj prostora unutar kabine širi se na 3D iskustvo, što sve daje vrhunsko definisanje muzike.

KOJI SISTEM JE UGRAĐEN U RAZLIČITE MODELE LAND ROVER VOZILA?

ODABERITE MODEL
OPEN ALL
RANGE ROVER
RANGE ROVER SPORT
RANGE ROVER VELAR
RANGE ROVER EVOQUE
ALL-NEW DISCOVERY
DISCOVERY SPORT

†Trifield i uredjaj “three fields” je zaštitni znak Trifield Productions Ltd.
††Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd.
*Broj zvučnika i njihova snaga (W) zavise od modela Land Rover vozila koje izaberete.Vozilo koje je prikazano na slici je Range Rover Sport. Molimo Vas konsultujte svog prodavca za detalje. Ovaj Land Rover služi samo za potrebe predstavljanja. Položaj zvučnika može da varira prema potrebama vozila.