LAND ROVER VOZILA U FILMU NIJE VREME ZA UMIRANJE

LAND ROVER VOZILA BIĆE AKTERI BROJNIH AVANTURA U NOVOM FILMU "NIJE VREME ZA UMIRANJE"

U BIOSKOPIMA OD NOVEMBRA
SVETERENSKE IKONE KAO GLAVNI AKTERI AVANTURA

Novi modeli, Defender i Range Rover Sport SVR pojavljuju se u spektakularnom dvadesetpetom akcionom filmu o Džejms Bondu. Uz nove modele u filmu se prikazuju i Land Rover klasici kao i Range Rover modeli.

NOVI DEFENDER

Džejm Bond se vraća na scenu u novom filmu "Nije vreme za umiranje". Novi Defender je testirao tim kaskadera koji je performanse ovog vozila ispitao do krajnjih granica izdržljivosti. Eksterijer svakok modela Defender 110X urađen je u Santorini crnoj boji dok su alufelne izrađene u saten tamno-sivoj boji. Kao što je testiranjem posvedočeno u filmu "Nije vreme za umiranje", novi Defender postavlja nove standarde izdržjivosti i istrajnosti u automobilskoj industriji.

KONFIGURIŠITE SVOJ MODEL

RANGE ROVER SPORT SVR
CONFIGURE YOURS

Novi Defender nije jedini Land Rover koji se pojavljuje u filmu "Nije vreme za umiranje", Range Rover Sport SVR je takođe zvezda ovog akcionog filma. Njegov petolitarski V8 benzinski motor na super-punjenje snahe 575KS isporučuje obrtni momenat od 700Nm. kao najbrži i najsnažnjiji land Rover ikada, Range Rover Sport SVR predstavlja savršeno vozilo za novi akcioni film o Bondu. Sa završnom obradom u Eiger sivoj boji i sjajno crnim alufelnama u veličini od 22 inča, ovo vozilo izrađeno je u Carbon Fibre Extertior Pack opciji enterijera sa haubom u boji karoserije (Carbon Fibre).


This is the specification seen in No Time To Die
KONFIGURIŠITE SVOJ MODEL

LAND ROVER KLASICI

Pogledajte koji klasični Land Rover modeli se pojavljuju u filmu "Nije vreme za umiranje".

ISTRAŽITE LAND ROVER CLASSIC MODELE
LAND ROVER SERIJE III
U filmu ćete se sresti i sa modelom Land Rover serije II na Jamajci. Land Rover vozila serije III proizvodila su se u periodu od 1971-ve do 1990-te godine.
RANGE ROVER CLASSIC
U filmu će se takođe prikazati i vozilo Range Rover Classic, orginalni luksuzni sportski terenac koji se proizvodio u Italiji od 1970-te d0 1996-te. Namenka jedinica unutar Land Rover koroporacije, Land Rover Classic Works, može tačno da utvrdi datum proizvodnje vozila, kao i da svako vozilo "vrati" do nivoa orginalnih specifikacija koje odgovaraju vremenu proizvodnje. U ovom timu rade inženjeri izuzetne stručnosti i vrhunski poznavaoci istorije automobilske industrije; oni rade skupa u namenskom pogonu namenjenom za najfiniju restauraciju.
JAMES BOND: <br>NIJE VREME ZA UMIRANJE

U filmu "Nije vreme za umiranje", Bond je napustio aktivnu službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir je kratkog daha, i prestaje u trenutku kada se kada njegov stari prijatelj Felik Leiter iz CIA-e pojavi i zatraži pomoć. Misija za spašavanje otetog naučnika pokazaće se daleko izazovnijom nego što se to dalo očekivati, vodeći Bonda na trag misterioznog negativca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

POGLEDAJTE TREJLER

© 2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. NO TIME TO DIE, 007 Gun Barrel Logo and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq, LLC. All Rights Reserved.

U filmu su operacije sa vozilima izvodili profesionalni vozači - kaskaderi.
Ne pokušavajte da slične situacije izvodite sami, tj. na svoju ruku. Defenderje modifikovani za kaskaderski rad, i te izmene uključuju sledeće: krov ekstremnog opterećenja, prednje grede i podvozje; kavez za rolanje; sigurnosna gorivna ćelija. Neproizvodna sedišta i pojasevi, hlađenje motora i guma, i visina vožnje.