SAFARI U BOCVANI


MAGIČNA DIVLJINA I ČUDA PRIRODE

NAJVEĆI SHOU NA PLANETI

Blagosloven spektakularnim pejzažima i vrhunskim divljim životinjama, naš 8-dnevni Safari uvodi vas u čuda divlje strane Afrike. Prelazeći deltu
Okavanga za volanom novog Defendera, otkrićete neka od najdubljih kulturnih iskustava

Tura uključuje obilazak Viktorijinih vodopada, Nacionalni park Čobe, divni životinjski svet rezervata za divljač Moremi i neke uzbudljive izazove u vožnji na svim terenima.

REZERVIŠITE MESTO NA EXPERIENCE PUTOVANJU U BOCVANI

Imajte na umu, koji god način da odaberete da započnete svoju avanturu u Bocvani, oba puta obuhvataju iste zadivljujuće znamenitosti i lokacije.

OD VIKTORIJINIH VODOPADA DO OKAVANGO REČNE DELTE

OD VIKTORIJINIH VODOPADA DO OKAVANGO REČNE DELTE

Plan puta počinje na legendarnim Viktorijinim vodopadima i održava taj nivo strahopoštovanja i otkrića do Moremi Game Reserve. Počevši od istoka, možete očekivati da veličanstveni afrički izlasci sunca neće ni biti na listi 10 najspektakularnijih stvari koje ste videli tog dana.
OD OKOVANGO REČNE DELTE DO VIKTORIJINIH VODOPADA

OD OKOVANGO REČNE DELTE DO VIKTORIJINIH VODOPADA

Ovaj itinerar počinje u rezervatu igre Moremi i završava se na neverovatnim Viktorijinim vodopadima. Od zapada ka istoku, ovo je putovanje kroz zaista neverovatne promenljive pejzaže. Bićete svedoci ogromnih, širokih vidika za koje se čini da postoje na potpuno drugačijim razmerama od svakodnevnog sveta.

MI SE BRINEMO DA VI I NAŠE KOLEGE SVO VREME BUDETE SIGURNI

Da bismo vam obezbedili najudobnije i bezbednije iskustvo sa nama, svi programi vožnje Jaguar Land Rover-a su u skladu sa najnovijim vladinim smernicama za Covid-19.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite bez brige, ako vaše putovanje Land Rover Adventure Travel bude otkazano, biće vam obezbeđen puni povraćaj novca. Pored toga, ako više niste u mogućnosti da putujete, vaše iskustvo se može odložiti za sledeću sezonu, zavisno od raspoloživosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje u skladu sa našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uslovima i odredbama.

SKENIRANJE TEMPERATURE

Koristeći najnoviju beskontaktnu tehnologiju, svi gosti će po dolasku morati da imaju temperaturni skrining. Od gostiju sa temperaturom od 37,8 ili više biće zatraženo da ponovo zakažu svoje iskustvo kako bi se osigurala bezbednost svih ostalih gostiju i osoblja.

SANITIZACIJA VOZILA

Unutrašnjost i spoljašnjost svakog vozila se čiste i dezinfikuju antimikrobnim dezinfekcionim proizvodima pre i posle svake vožnje.

SOCIJALNA DISTANCA & PREVENTIVNE MERE

Maske i bočica sredstva za dezinfekciju ruku su na raspolaganju svakom gostu tokom njihovog putovanja. Osobe iz različitih smeštajnih objekata moraju stalno biti udaljeni najmanje 1,5 m.

NAŠ TIM EKSPERATA

Profesionalni, posvećeni i veoma, veoma iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako da izvuku najbolje od naših vozila,
oni takođe znaju kako da prenesu prednosti tog znanja na jasan i sveobuhvatan način kako bi i vi izvukli najbolje od vas.

PODSAHARA U STILU


Kada je u pitanju pustinjska lepota, Bocvana ne poznaje granice. Jedna od najupečatljivijih svetskih divljina pozdravlja vas sa obiljem mogućnosti koje pokrivaju sve, od velikih rezervata prirode do najslavnijih divljih životinja u Africi.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Ovaj program se realizuje na engleskom jeziku. Naše kancelarije su otvore od 9 ujutro do 5 popodne
po centralenom evropskom vremenu (CET), od ponedeljka do petka.
(mogu se primenjivati lokalne tarife)


Telefon: +49 2058 77 809 94
Mejl: expeditions@landrover-experience.de

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPŠTE NAPOMENE
CENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

EXPLORE ALL SUB-SAHARAN SELF-DRIVES

Traverse the most dramatic of desert landscapes and set your sights on iconic wildlife with our spectacular itineraries for Namibia and Botswana.
ISTRAŽITE TURU

Važna napomena

Ovde prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi sa programom, pisani plan putovanja biće smatran tačnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmene rute putovanja i/ili zamene organizatora putovanja sličnim alternativama.