SPREJMITE POT DO SVOBODE

Izboljšajte svoj svet z Discoveryjem Sport.

DIZAJNIRAN ZA SVESTRANOST

PROSTRANO SEDENJE

Sa do 7 sedišta i u klasi najprostranijim prostorom za odlaganje u otvorenoj prednjoj konzoli1, cela porodica može da istražuje u stilu i udobnosti.
VUCITE SVE

VUCITE SVE

Sa kapacitetom vuče do 2.500 kg*, uz Discovery Sport prevezite sve, od otvorenih prikolica do prikolica za konje.
PREVEZITE SVE

PREVEZITE SVE

Pronađite mesto za krovne kutije, bicikle i ostalu opremu, uz dinamičko opterećenje krova do 75 kg.

ZA VAŠU SLEDEĆU AVANTURU

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

DIZAJNIRAN ZA AVANTURISTIČKI DUH

Sjajno crni pragovi i Sjajno crna rešetka sa prepoznatljivim Discovery motivom heksagona usklađeni su sa zaštitnim pločama u boji karoserije i Narvik Sjajno crnim natpisom Discovery na poklopcu motora.

INTUITIVNE KONTROLE

Udobno kontrolišite svaki aspekt svoje vožnje sa novim zakrivljenim lebdećim staklenim ekranom na dodir Pivi Pro od 11,4 inča2. Nova ručica za prebacivanje stepena prenosa pruža taktilnu kontrolu bez napora.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

POTPUNO POVEZAN

Počnite svaku porodičnu avanturu kratkom najavom uz Pivi Pro2 sistem za informisanje i zabavu 90 procenata zadataka dostupno je u dva dodira na novom zakrivljenom lebdećem staklenom ekranom na dodir od 11,4 inča.

POMOĆ VOZAČU

Zasnovan za preprostejšo vožnjo.Intuitivne funkcije paketa za pomoč vozniku vključujejo prilagodljivi tempomat in monitor za zaznavanje trka od zadaj.
POMOĆ VOZAČU
PROČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE

PROČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE

Sa najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitet vazduha u unutrašnjosti u njegovoj klasi1, Sistem pročišćavanja vazduha kabine Plus u Discovery Sportu filtrira i pročišćava vazduh u kabini od prašine i mikroba, dok istovremeno prati2 nivoe CO radi pomoći u unapređenju dobrobiti vaše porodice.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Neprimetno povezivanje za celu porodicu uz Amazon Alexa, Cloud Connectivity i Apple CarPlay®7 i opciju WiFi pristupne tačke sa Planom podataka. Daljinski komunicirajte sa svojim vozilom uz Land Rover Remote Skill8.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje uređaja3 i povezivost uređaja omogućavaju vam punjenje kompatibilnih smart telefona, dok istovremeno smanjuju nered u kabini.
LAHKOTNO IN VARNO

LAHKOTNO IN VARNO

Z vstopom brez ključa, ki je standardno na voljo pri SE in HSE, se vrata vašega vozila samodejno zaklenejo, ko obeska za ključe ni več mogoče zaznati.

UNAPREĐENA EFIKASNOST

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

60KM††
VLTP. Očekivani domet u stvarnom svetu do 46 km.

EMISIJE CO2 (OD)

34G/KM††
Nula emisija izduvnih gasova u EV režimu.

JAVNA NAPLATA (OD)

30МИНУТА$
Brzo punjenje jednosmernom strujom od 0 do 80 procenata za oko 30 minuta.

KUĆNO PUNJENJE (OD)

2SATA 12 MINUTA$
Do 100 procenata pomoću kućnog punjača od 7 kV.

ELEKTRIČNI HIBRID

Opravite več kot 90 odstotkov povprečnih dnevnih voženj samo v načinu EV9. Priključni električni hibrid (PHEV) zagotavlja popolnoma električno vožnjo z ničelnimi emisijami iz izpušne cevi. P270e motor detaljno.
ELEKTRIČNI HIBRID

MAKSIMALNA SNAGA

249PS
184 kW.

MAKSIMALNA VLEKA (DO)

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SEKUND
0-100 km/h za 7,8 sekundi.

EMISIJE CO2 (OD)

187G/KM±
Kombinovano

BENZIN BLAGI HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.


P250 motor detaljno.

BENZIN BLAGI HIBRID

MAKSIMALNA SNAGA

204PS
150 kW.

MAKSIMALNA VLEKA (DO)

2.500KG
Title

0-100 KM/H

8,6SEKUND
0-100 km/h za 8,6 sekundi.

EMISIJE CO2 (OD)

171G/KM††
VLTP Combined.

DIESEL MILD HIBRID

Naši učinkoviti in zmogljivi blagi hibridni motorji zbirajo, shranjujejo in prerazporejajo energijo, ki se običajno izgubi med upočasnjevanjem.


Detalji motora D200.

DIESEL MILD HIBRID

SAMOUVERENA SPOSOBNOST

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE
OPTIMALNA VUČA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

NAMENJENO VAMA

Dodajte Discovery Sport svoj pečat sa nizom opcija koje otkrivaju vašu individualnost. Za izbor koristite paletu nadahnutih boja, niz točkova i tri različite opcije krova.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI I SPECIFIKACIJE

MODELI I SPECIFIKACIJE

Pogledajte ceo raspon modela.
Discovery Sport

Discovery Sport

Iskoristite svet oko sebe uz Discovery Sport.

**Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću.

*Vuča će značajno uticati na EV domet.

Vreme punjenja zavisi od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

1Mereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, važi 3. marta 2023.

2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

3Samo kompatibilni smart telefoni.

4Zahteva staklo za prigušenje sunčeve svetlosti na nekim tržištima. Uputstva za navigaciju na vetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.

5Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako da prilagode fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u svakom trenutku vratiti u pređašnji način rada retrovizora. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Podložno lokalnim propisima.

6ClearSight Ground View zavisi od 3D Surround kamere. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Podložno lokalnim propisima.

7Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje mogu biti produžene posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Potrebno je da preuzmete aplikaciju Land Rover Remote iz Apple App Store/Google Play.

9Prosečna dužina svakodnevnih putovanja (51 km) izračunata korišćenjem podataka InControl sa 30 svetskih tržišta za vozila Discovery Sport između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.

Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od varijante motora i prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.