ISTRAŽITE

DISCOVERY SPORT
<h3><b>ISTRAŽITE</h3> DISCOVERY SPORT

DIZAJNIRAN ZA SVESTRANOST

PROSTRANO SEDENJE

Sa do 7 sedišta i u klasi najprostranijim prostorom za odlaganje u otvorenoj prednjoj konzoli1, cela porodica može da istražuje u stilu i udobnosti.
VUCITE SVE

VUCITE SVE

Sa kapacitetom vuče do 2.500 kg*, uz Discovery Sport prevezite sve, od otvorenih prikolica do prikolica za konje.
PREVEZITE SVE

PREVEZITE SVE

Pronađite mesto za krovne kutije, bicikle i ostalu opremu, uz dinamičko opterećenje krova do 75 kg.

ZA VAŠU SLEDEĆU AVANTURU

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

DIZAJNIRAN ZA AVANTURISTIČKI DUH

Sjajno crni pragovi i Sjajno crna rešetka sa prepoznatljivim Discovery motivom heksagona usklađeni su sa zaštitnim pločama u boji karoserije i Narvik Sjajno crnim natpisom Discovery na poklopcu motora.

INTUITIVNE KONTROLE

Udobno kontrolišite svaki aspekt svoje vožnje sa novim zakrivljenim lebdećim staklenim ekranom na dodir Pivi Pro od 11,4 inča2. Nova ručica za prebacivanje stepena prenosa pruža taktilnu kontrolu bez napora.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

POTPUNO POVEZAN

Počnite svaku porodičnu avanturu kratkom najavom uz Pivi Pro2 sistem za informisanje i zabavu 90 procenata zadataka dostupno je u dva dodira na novom zakrivljenom lebdećem staklenom ekranom na dodir od 11,4 inča.
PROČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE

PROČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE

Sa najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitet vazduha u unutrašnjosti u njegovoj klasi1, Sistem pročišćavanja vazduha kabine Plus u Discovery Sportu filtrira i pročišćava vazduh u kabini od prašine i mikroba, dok istovremeno prati2 nivoe CO radi pomoći u unapređenju dobrobiti vaše porodice.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Neprimetno povezivanje za celu porodicu uz Amazon Alexa, Cloud Connectivity i Apple CarPlay®7 i opciju WiFi pristupne tačke sa Planom podataka. Daljinski komunicirajte sa svojim vozilom uz Land Rover Remote Skill8.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje uređaja3 i povezivost uređaja omogućavaju vam punjenje kompatibilnih smart telefona, dok istovremeno smanjuju nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Dizajnirano za jednostavniju vožnju. Intuitivne funkcije Paketa pomoći vozaču uključuju Prilagodljivi tempomat i Monitor zadnjeg sudara.

UNAPREĐENA EFIKASNOST

PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

Prevezite više od 90 procenata prosečnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju sa nultim izduvnim emisijama i može biti napunjen od 0 do 80 procenata za otprilike 30 minuta‡ sa brzim DC punjenjem.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET PREMA WLTP-U (DO)

61 KM**

Očekivani stvarni domet do 47 km.

CO2 EMISIJE (OD)

33 G/KM**

Nula izduvnih emisija u EV načinu rada.

VREME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 procenata za otprilike 30 minuta.

VREME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2 SATI 12 MIN.

Do 100% korišćenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SAMOUVERENA SPOSOBNOST

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE
OPTIMALNA VUČA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

NAMENJENO VAMA

Dodajte Discovery Sport svoj pečat sa nizom opcija koje otkrivaju vašu individualnost. Za izbor koristite paletu nadahnutih boja, niz točkova i tri različite opcije krova.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte ceo raspon modela.
PREGLED

PREGLED

Iskoristite svet oko sebe uz Discovery Sport.

**Pogledajte količine po WLTP-u.
Prikazane količine su rezultat službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću.

*Vuča će značajno uticati na EV domet.

Vreme punjenja zavisi od mnogih faktora, uključujući, između ostalih, i starost, stanje, temperaturu i postojeći nivo napunjenosti baterije; korišćeni punjač i trajanje punjenja.

1Mereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, važi 3. marta 2023.

2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.

3Samo kompatibilni smart telefoni.

4Zahteva staklo za prigušenje sunčeve svetlosti na nekim tržištima. Uputstva za navigaciju na vetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.

5Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako da prilagode fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u svakom trenutku vratiti u pređašnji način rada retrovizora. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Podložno lokalnim propisima.

6ClearSight Ground View zavisi od 3D Surround kamere. Prikaz nije prenos uživo. Proverite okolinu zbog bezbednosti. Podložno lokalnim propisima.

7Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje mogu biti produžene posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Potrebno je da preuzmete aplikaciju Land Rover Remote iz Apple App Store/Google Play.

9Prosečna dužina svakodnevnih putovanja (51 km) izračunata korišćenjem podataka InControl sa 30 svetskih tržišta za vozila Discovery Sport između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.

Meridian je registrovani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik sa tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da standardne funkcije mogu da budu zamenjene pri izboru alternativnih nivoa opreme. Standardne funkcije takođe se mogu razlikovati zavisno od varijante motora i prenosa.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.