KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  • PRILAGODLJIV DIZAJN

   Svestranost kabine posebno ističe raspored od sedam sedišta koji se lako može konfigurisati da zadovolji potrebe korisnika, uz dosta mesta za odlaganje. Kabinski prostor je pametno iskorišćen i pruža potpuno novu dozu komfora. Opcija “Intelligent Seat Fold” (inteligentno sklapanje sedišta) daje mogućnost da se drugi i treći red sedišta namenski konfigurišu pomoću prekidača lociranih u prtljažnom prostoru, aktivacijom komandi na glavnom meniju ekrana na dodir, pa čak i “sa daljine”, koristeći vaš pametni telefon.

   ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
  • INGENIUS TEHNOLOGIJA

   Infotainment sistem obezbeđuje najviši nivo konektivnosti i informisanosti. Počev od genijalne vožnje, do raznih asistencija tj pomoćnih funkcija za parkiranje ili vuču, do najsavremenijih tehnologija, čitav stev Vam je na dohvat ruke u ovom vozilu.

   ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
  • VOZILO NAJBOLJIH PERFORMANSI U SVOJOJ KLASI

   Discovery podjednako pristaje gradska vožnja kao i kretanje po nepristupačnim terenima. Ovo vozilo mogućnost vuče podiže na novi nivo – može da povuče teret od 3.500kg1, a opremljeno je nizom alata koji ovaj proces čine lagodnim i bezbednim. Optimalna geometrija udružena sa jedinistvenim Land Rover tehnologijama daje ovom modelu preimućstvo da isporuči vodeće performanse u svojoj klasi.

   ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE

  DIZAJN

  RAZNOLIKOST

  TEHNOLOGIJA

  PERFORMANSE

  PERFORMANSE

  ODABERITE VAŠ MODEL