Glavne karakteristike

  • PRILAGODLJIV DIZAJN
   PRILAGODLJIV DIZAJN

   Svestranost kabine posebno ističe raspored od sedam sedišta koji se lako može konfigurisati da zadovolji potrebe korisnika, uz dosta mesta za odlaganje. Kabinski prostor je pametno iskorišćen i pruža potpuno novu dozu komfora. Opcija “ Intelligent Seat Fold” ( inteligentno sklapanje sedišta) daje mogućnost da se drugi i treći red sedišta namenski konfigurišu pomoću prekidača lociranih u prtljažnom prostoru, aktivacijom komandi na glavnom meniju ekrana na dodir, pa čak i “sa daljine”, koristeći vaš pametni telefon.

   Pogledajte film
  • GENIJALNA TEHNOLOGIJA
   GENIJALNA TEHNOLOGIJA

   Napravljena je kombinacija vozila najsavremenijih karakteristika i tehnologije koja pruža potpunu informativnu podršku kao i raznolik zabavni sadržaj, kako bi se korisnicima pružio najviši nivo performansi, povezanosti i informisanja. U ovom vozilu imate čitav svet na dlanu – počev od izbora Meridian™ audio sistema ,zatim inovacija poput multimedijalnog sistema navigacije InControl Touch Pro, pa sve do paketa dodatne opreme za vuču i genijalnu vožnju po neverovatnim uslovima.

   Pogledajte film
  • VOZILO NAJBOLJIH PERFORMANSI U SVOJOJ KLASI
   VOZILO NAJBOLJIH PERFORMANSI U SVOJOJ KLASI

   Potpuno novi Discovery podjednako pristaje gradska vožnja kao i kretanje po nepristupačnim terenima. Ovo vozilo mogućnost vuče podiže na novi nivo – može da povuče teret od 3.500kg, a opremljeno je nizom alata koji ovaj proces čine lagodnim i bezbednim. Optimalna geometrija udružena sa jedinistvenim Land Rover tehnologijama daje ovom modelu preimućstvo da isporuči vodeće performanse u svojoj klasi.

   Pogledajte film

  Dizajn

  Raznolikost

  Tehnologija

  Performanse

  Performansa

  ODABERITE SVOJ MODEL

  • MODEL S
  • MODEL SE
  • MODEL HSE
  • MODEL HSE LUXURY