DEFENDER SPECIFIKACIJE

DEFENDER SPECIFIKACIJE
110 75th LIMITED EDITION​
D300 AWD AUTOMATIC
110 75th LIMITED EDITION​

110 75th LIMITED EDITION​

D300 AWD AUTOMATIC

PERFORMANSE
Najveća brzina km/h 191 ‡
Ubrzanje (sek.) 0–100 km/h 7,0
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
MASE
VUČA
OPTEREĆENJE KROVA
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA
VISINA OD TLA – STANDARD
RAZMAK OD TLA – VAN DRUMA
DUBINA PROLASKA KROZ VODU
KRUG OKRETANJA

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Izaberite iz niza opcija i dodatne opreme.
MODELI DEFENDER

MODELI DEFENDER

Pogledajte ceo raspon modela.
ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Snažan i održiv.

**View WLTP figures.

[1]Navedene brojke su procene proizvođača i biće zamenjene službenim podacima EU o ispitivanju čim postanu dostupni. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i dodatna oprema. Količine pribavljene sa potpuno napunjenom baterijom.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na osnovu službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korišćenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada može biti primenjen ispravan poreski postupak.

**Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta puta i stanje baterije. Podaci o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

Maksimalna brzina je 209 km/h (130 mph) ako je opremljen točkovima od 22 inča. Maksimalna brzina je 191 km/h (119 mph) ako je opremljen točkovima od 20 inča. ‡‡U kombinaciji sa električnim motorom. Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tečnosti i 90% goriva. Uključuje napunjene tečnosti i 90% goriva. Dinamičko opterećenje krova omogućava do 118 kg / 168 kg (90/ 110 i 130) ako je vozilo opremljeno Terenskim gumama i Krovnim nosačem Expedition. Statičko opterećenje krova omogućava do 300 kg. Količine iza prvog reda za Hard Top odnose se na pregradu zadnjeg tovarnog prostora.

U suvom stanju: Zapremina izmerena punim blokovima u skladu sa standardom VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Modeli Hard Top: Uključuje skladište u podu, isključuje dizalicu i alat. Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću. Modeli Hard Top: Uključuje skladište u podu, isključuje dizalicu i alat.

Modeli Defender V8 nemaju dinamičku nosivost krova. Statičko opterećenje krova omogućava do 300 kg. *Sa uklonjenim prekrivačem kuke za vuču.

Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcioni dodaci povećavaju masu. Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.