KRALJIČIN DEFENDER U AKTIVNOJ SLUŽBI

IDE BILO KUDA SA BRITANSKIM CRVENIM KRSTOM

Ekipe Crvenog krsta su u aktivnoj službi sa Defenderom u Severnom Velsu, pomažući ljudima u teško dostupnim zajednicama kao što su planine Snoudonija, poluostrvo Lejn i ostrvo Anglesi.  


JLR je donirao preuređeni Defender 130 Britanskom Crvenom krstu u spomen na Platinasti jubilej njenog veličanstva kraljice Elizabete II.

U saradnji sa Britanskim Crvenim krstom, čiji je kraljica bila pokrovitelj 70 godina, Defender 130 prilagođen je u skladu sa modernim načelima luksuza JLR-a kako bi uključio napredne komunikacijske funkcije. 


Njegova poboljšana 4G antena svugde pruža pouzdan, jak signal – što je neophodno duž obale Velsa zbog njenog planinskog terena i udaljenih lokacija.

Tu su ugrađeni telefon, VHF komunikacijski radio i nadograđena telematika sa GPS praćenjem. Sistem solarne energije na krovu puni pomoćnu bateriju za rad dodatne opreme kada je motor isključen.  


Ugrađeni sistem fioka omogućava timovima prevoz ćebadi, hrane i potrepština prve pomoći. Ekipa može čak i da kuva čaj zahvaljujući ugrađenom grejaču.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Sloboda za sve. Osam sedišta za zajedničko istraživanje.
HUMANITARCI NA DELU

HUMANITARCI NA DELU

Na terenu u godini krize.