POSTAVKE VAŠEG VOŽNJA

POSTAVKE VAŠEG VOŽNJA

PREDNOSTI POVEZANOSTI

Dobro došli na početak svoje nove uzbudljive pustolovine sa Land Roverom. Ovde ćemo vam pomoći da se povežete sa bitnim odlikama i funkcijama vašeg plug-in hibrida (PHEV), uključujući i vaš sistem za informisanje i zabavu i daljinske aplikacije za smart telefon1.

POVEZIVANJE NA VAŠ SISTEM ZA INFORMISANJE I ZABAVU

KORISNE FUNKCIJE ZA PAMETNIJE PUNJENJE

POVEĆAJTE SVOJ EV DOMET UZ PRETHODNO KONDICIONIRANJE

POVEĆAJTE SVOJ EV DOMET UZ PRETHODNO KONDICIONIRANJE

Kondicioniranje vam omogućava zagrevanje ili hlađenje kabine i baterije dok je vaš Land Rover uključen u struju. Time se koristi energija iz električne mreže i čuva energija u bateriji kako bi se domet vožnje povećao na najveću moguću meru.

Za određivanje kondicioniranja preuzmite aplikaciju iGuide u nastavku i potražite „kondicioniranje“.
UŠTEDITE NOVAC KORISTEĆI JEFTINIJU TARIFU

UŠTEDITE NOVAC KORISTEĆI JEFTINIJU TARIFU

Punjenje noću olakšaće vašu rutinu punjenja i pomoći vam da iskoristite znatno jeftinije tarife za električna vozila koje nude mnogi dobavljači energije za domaćinstva. Korišćenje funkcije „preferiranog razdoblja punjenja" vašeg vozila znači da nikada nećete propustiti jeftiniju struju tokom vremena van vršne cene električne energije.

Kako biste odredili željeno razdoblje punjenja, preuzmite aplikaciju iGuide u nastavku i potražite „punjenje vozila“.

BITNE APLIKACIJE ZA SMART TELEFONE

Sa našim aplikacijama Land Rover Remote i Land Rover iGuide imate trenutni pristup ključnim kontrolama i funkcijama svog vozila uvek kada vam zatrebaju.

NAVOĐENJE VOZILA U KRETANJU

NAVOĐENJE VOZILA U KRETANJU

Aplikacija Land Rover iGuide olakšava pronalaženje i razumevanje ključnih funkcija i kontrola vašeg Land Rovera električna vožnja. Takođe služi i kao korisnički priručnik za vaš mobilni telefon, čime se obezbeđuje da odgovor na svako pitanje uvek bude pri ruci.1
UPRAVLJAJTE SVOJIM VOZILOM SA BILO KOG MESTA

UPRAVLJAJTE SVOJIM VOZILOM SA BILO KOG MESTA

Aplikacija Land Rover Remote pruža vam potpunu kontrolu nad funkcijama vašeg vozila direktno sa vašeg telefona. Daljinsko zaključavanje, stanje goriva, kondicioniranje, vreme punjenja i klimatizacija mogu se podesiti pritiskom na dugme.1

DODATNA PODRŠKA

KAKO NAPUNITI SVOJ PHEV

KAKO NAPUNITI SVOJ PHEV

Saznajte više o jednostavnim koracima za punjenje vozila kod kuće ili na sledećem odredištu.
ISTRAŽITE NAČINE VOŽNJE PHEV-a

ISTRAŽITE NAČINE VOŽNJE PHEV-a

Upoznajte se sa načinima vožnje koji vam omogućavaju da vozite sa izborom električne i benzinske snage.

1Samo kompatibilni smart telefoni. Zavisno od tržišne dostupnosti platformi i mobilnog signala pružaoca usluga treće strane.

iGuide je žig društva Apple Inc. IOS je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.

Android je žig društva Google LLC.