PODRŠKA ZA PIVI I PIVI PRO

KAKO DA KORISTITE SVOJ NOVI LAND ROVEROV SISTEM ZA INFORMISANJE I ZABAVU I POVEZANE USLUGE

KAKO POČETI

ODREDITE POSTAVKE ZA INCONTROL
SLEDITE VIZARDA ZA POKRETANJE

POVEŽITE SVOJE UREĐAJE

POVEŽITE SVOJ SMART TELEFON

POVEŽITE SVOJ SMART TELEFON

Uz Paket za smart telefon, svoje aplikacije možete da koristite bezbedno i praktično putem sistema Pivi i Pivi Pro1 koristeći:

Apple CarPlay® 3
Android AutoTM 4

Za Apple CarPlay® 3, molimo vas da proverite da li imate instaliranu najnoviju verziju iOS-a i omogućenu Siri® na svom iPhoneu. Za Android AutoTM 4, proverite da li je instalirana najnovija aplikacija Android Auto i omogućen Google glasovni asistent na vašem Google uređaju. Povežite svoj uređaj sa panelom intefejsa u pretincu središnje konzole pomoću sertifikovanog USB kabla.

DALJINSKI KONTROLIŠITE SVOJE VOZILO

Možete da preuzmete i prijavite se u aplikaciju InControl Remote5 pomoću pojedinosti svog korisničkog računa, a pruža vam mogućnost daljinske interakcije sa vašim vozilom gde god se nalazili. Aplikacija InControl Remote5 je besplatna za preuzimanje, a dostupna je za Apple i Android uređaje. Preuzmite najnoviju verziju pretraživanjem aplikacije Remote App u AppStore ili Google Play Store.

PREUZIMANJA ZA APPLE IOS PREUZIMANJA ZA ANDROID

DALJINSKI KONTROLIŠITE SVOJE VOZILO

IVODIČ

Aplikacija iGuide je virtuelni vodič i digitalni priručnik za vlasnika koji vam olakšava pronalaženje i razumevanje ključnih funkcija i kontrola vašeg novog Land Rovera i sistema InControl – a sve to putem vašeg mobilnog uređaja, čime se obezbeđuje da vam odgovor na svako pitanje bude uvek pri ruci. Potražite Land Rover iGuide u AppStore ili Google Play Store kako biste preuzeli aplikaciju.

PRE KRETANJA

Moraćete da imate pri ruci identifikacionu oznaku svog vozila (Vehicle Identification Number: VIN).
Preuzmite najnoviju aplikaciju za ažuriranje mapa Map Downloader za Apple ili Windows na svoj računar.
Pripremite USB uređaj za prenos mapa.

ČPP

KAKO AŽURIRATI MAPE NAVIGACIONOG SISTEMA?

Sve dok postoji aktivna pretplata Connected Navigation1, mape će biti ažurirane automatski. Pretplata na Connected Navigation obično je uključena u početni garantni rok, a obnavljanjem pretplate omogućava se nastavak automatskog ažuriranja mapa.

KOLIKO BLUTUT UREĐAJA MOŽE BITI POVEZANO ILI UPARENO?

Ukupno može biti upareno 10 Blutut uređaja, s tim da se istovremeno uparuju po dva uređaja, a to mogu biti telefoni ili medijski uređaji. Prvi uređaj uparen sa sistemom Pivi/Pivi Pro1 biće određen kao vaš primarni uređaj. Ovo se može promeniti u postavkama tako da odete na Settings (Postavke) > All (Sve) > Connectivity (Povezivost) > Bluetooth (Blutut) > i kliknete na uređaj koji želite da promenite.

KAKO MOGU DA OBNOVIM USLUGE INCONTROL?

Kada vaše usluge InControl isteknu, primićete imejl sa linkom za obnavljanje usluga InControl. Ako niste primili taj imejl ili ako je link istekao, molimo vas da se obratite Službi za korisnike.

KAKO MOGU DA UKLONIM SVOJE LIČNE PODATKE?

Pre nego što prodate svoje vozilo, moraćete da izbrišete podatke o vozilu sa svog korisničkog računa InControl. Prijavite se na portal Incontrol, izaberite Vehicle Settings (Postavke vozila) na desnoj strani i izaberite meni Remove Vehicle (Ukloni vozilo). Kliknite na Remove Vehicle (Ukloni vozilo) za uklanjanje svih podataka o vozilu sa svog korisničkog računa InControl. Od vas će biti zatražena lozinka za vaš korisnički račun InControl. U Pivi/Pivi Pro1, idite na Settings (Postavke) > All (Sve) > Profile Settings (Postavke profila) za izbor profila koji želite da izbrišete. Ako ste nedavno kupili polovno vozilo, obratite se ovlašćenom prodavcu.

DA LI MORAM DA NABAVIM SIM KARTICU ZA MOBILNE PODATKE?

Ne, vaše vozilo dolazi sa ugrađenom SIM karticom koja omogućava upotrebu sledećeg:

1.    Internet funkcije / usluge sistema Connected Navigation1

Za ove usluge potrebna je važeća pretplata. Mobilni podaci uključeni su u pretplatu, pa nisu potrebni dodatni ugovori ili SIM kartice sve dok je pretplata u toku.

KAKO DA IZABEREM RAZLIČITE PRIKAZE MAPA NA VIRTUELNOM PRIKAZU INSTRUMENATA?

Za promenu izgleda Interaktivnog vozačevog ekrana pristupite postavkama putem volana. Dodatne postavke Vozačevog ekrana takođe mogu biti dostupne zavisno od vozila. Njima se može pristupiti iz postavki sistema Pivi Pro (Settings) > Navigation (Navigacija) > Driver Display (Vozačev ekran).

ŠTA DALJE?

SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

Prijavite se na svoj korisnički račun InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Kada se registrujete za Land Rover InControl, od vas će biti zatraženo da potpišete Odredbe i uslove i Pravila o zaštiti privatnosti InControl. 

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi funkcije unutar automobila trebalo da koriste samo u za to bezbednim uslovima. Vozači moraju da obezbede da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost zavise od tržišta – proverite dostupnost lokalnog tržišta i celokupne uslove kod svog ovlašćenog prodavca Land Rovera. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući i ekrane ili sadržaje, podložne su ažuriranju softvera, kontroli verzija i ostalim sistemskim/vizuelnim promenama, zavisno od izabranih opcija.

Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika merodavni uslovi društva Apple Inc.

Android Auto je žig društva Google LLC.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera.
3Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, pa molimo da više informacija pogledate na www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

4Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti te funkcije u vašoj državi. Molimo vas da više informacija pogledate na www.android.com/auto/.

5Remote sadrži usluge pretplate koje mogu biti produžene posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca Land Rovera. Potrebno je da preuzmete aplikaciju Remote iz Apple App Store/Google Play Store.