RANGE ROVER

ULTIMATIVNI RANGE ROVER

POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

EMISIJA CO2 g/km
Neverovatno nizak skor od 75*


Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km
Od 3.5*

9ZOjjguTDJk
RANGE ROVER <br/>PHEV

PREDSTAVLJANJE POONSKOG SKLOPA NOVOG PHEV VOZILA

Pogledajte film

EMISIJA CO2 g/km
Neverovatno nizak skor od 75*


Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km
Od 3.5*

RANGE ROVER

KONEKTIVNOST I ZABAVA NA NAJVEĆEM NIVOU

Istražite ključne karakteristike

EMISIJA CO2 g/km
Neverovatno nizak skor od 75*


Potrošnja goriva u uslovima kombinovane vožnje l/100km
Od 3.5*

TOP
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
KLJUČNE KARAKTERISTIKE
DIZAJN
Sa plutajućom krovnom linijom, kontinuiranim telom i slabije naglašenom grafikom, nije nam bio ciljda redizajniramo Range Rover, več da ga jednostavno učinimo boljim. Ovaj model obiluje inovativnim karakteristikama, kao što su npr Pixel laser LED farovi, koji ne samo što unapređuju vidljivost već samom vozilu daju daleko privlačniji izgled.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
yt:yRzwc69-5t4
PERFORMANSE
Ovaj model pruža prvoklasno iskustvo putovanja. Enterijer karakteriše komfor 4 sedišta ali i raznolikost sa konfiguracijom od 5 sedišta. Zarad većegkomfora, zadnja klupa sada ima veće rekliniranje i dublje jastuke.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
yt:wOmJlO60HEE
TEHNOLOGIJA
Počev od volana koji je skriven tj uvučen dok se ne aktivira, prekidača osetljivih na dodir do Touch Pro Duo desetoinčnog ekrana na dodir, Range Rover inkorporira brojne tehnologije koje su dizajnirane kako bi pružile prefinjenu, konektovanu vožnju.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
yt:6_yslklA0dI
DIZAJN
ISTRAŽITE EKSTERIJER
ISTRAŽITE EKSTERIJER

Dizajn je besprekoran,ikoničan i još savremeniji sa novim grilom napred,frontalnim bamperom i haubom u kombnaciji sa integrisanim izduvnim otvorima i upečatljivim, novim LED svetlima.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
IZGLED KOJI ZAPOVEDA

Sa tri klasične linije, Range Rover je nepogrešiv. Prepoznatljiva silueta je blago zakrivljena, dok upotreba glatkog stakla i sjajnih crnih stubova naglašava krov, kao i samu elegantnu formu modela.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
IZUZETNA PREFINJENOST

Rannge Rover sa dugim medjuosovinskim rastojanjem je odmah prepoznatljiv,odlično dizajniran i lepo postavljen.Sa panoramskim krovom kao standardni deo opreme ocaj stil karoserije je produžen za 200 mm kako bi unutrašnjost vozila bila što luksuznija.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
DIZAJN ENTERIJERA
DIZAJN ENTERIJERA

Jednostavno udoban, odlično dizajniran i sa izvanrednim završnim obradama. Detalji poput novih vinira i trim finišera dodatno naglašavaju osećaj neostvarive prefinjenosti kojom odiše Range Rover.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
STANDARDNO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
KOMFOR

Enterijer novog Range Rovera dizajniran je i kreiran da pruži vodeći komfor u klasi ovih automobila.Odlični materijali kao što je semianilna koža, korišćeni su u čitavoj kabini; sedišta su šira dok je nova nezaštićena konzoladizajnirana za laku i jednostavnu upotrebu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE
DEFINITIVNO LUKSUZ

Putnici u novom modelu Range Rovera sa dužim međuosivinskim rastojanjem, mogu da stvore sopsteni mirni raj. U poređenju sa standarnim međuosovinskim rastojanjem, ovo vozilo pokazuje novi nivo prefinjenosti, uključujući prostor od dodatnih 186mm za noge, pružajući time više mesta putnicima ali i dodatni komfor.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Pogledajte galeriju
EDICIJE I POSEBNA VOZILA
RANGE ROVER FIFTY
RANGE ROVER FIFTY

Besprekorna kombinacija sofisticiranog dizajna, profinjenosti i mogućnosti je nepogrešiva. Dizajn modela Range Rover Fiftiy junapređen je jedinstvenim Satin Auric Atlas detaljima i personalizacijama, poput ručno izrađenog natpisa „Fifty“ na ploči za stavljanje u pogon, zajedno sa tekstom „1 of 1970“ - kao podsetnik na strogo ograničenu seriju ovog modela.

PRONAĐITE MALOPRODAJNI SALON
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

WESTMINSTER
RANGE ROVER WESTMINSTER

Redizajnirana poza I nov stil dolaze nam sa modelom Range Rover Westminster. Sa tapacirungom od antilop kože, vinirima u boji Kalahari i kliznim panoramskim krovom, ovaj model nudi mnoge užitke. Ili se opredelite da ovom modelu date dodatnu čar izborom paketa Westminster Black.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

SVAutobiography Dynamic Stealth je unapređen crnim linijama dizajna, kao što su Santorini crna boja karoseriji sa akcentima u Narvik crnoj boji, dok u unutrašnjosti preovladava boja Ebony sa šavovima u Pimento boji. Odeljenje za specijalne operacije na vozilu (Special Vehicles Operations, SVO) uzdiže luksuz, sposobnosti i performanse na sasvim novi nivo.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
TEHNOLOGIJA
TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Sa dva HD 10-inčna ekrana na dodir, koji dolaze kaodeo standardne opreme Touch Pro Duo infotainment sistem u automobilu omogućava vam da pregledate tražene informacije,i istovremeno koristite sa dodatne funkcije.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INTERACTIVNI DISPEJ ZA VOZAČA
INTERACTIVNI DISPEJ ZA VOZAČA

Interaktivni upravljački dispej od 12.3 inča može da primi i projektuje ogoromnu količinu informacija o vožnji,zabavi i aktivnoj sigurnosti uključujući navigaciju,telefon i medije.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
RAZNOLIKOST
5 sedišta

900 litaraVi i vaši prijatelji ili porodica možete otići na vikend putovanje, u vozilu će biti dovoljno prostora za vreće za spavanje i kofere.

4 sedišta

1317 litaraKoristite četiri sedišta i napravite više prostora za stvari poput ski torbe.

3 sedišta

1526 litaraSa namontirana tri sedišta, ovo vozilo vam daje ogroman prostor sa kojim možete da se igrate.

2 sedišta

1943 litaraUkoliko spustite pet sedišta, u vozilo se komotno može spakovati glomazna sportska oprema, torbe, koferi i što šta još.

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem teretnog prostora tečnostima. Suvi volumen se meri sa čvrstim blokovima (200 x 50 x 100 mm), pokazujući količinu praktičnog prostora unutar vozila.
Zadnji teretni prostor se smanjuje na PHEV modelima,molimo kontaktirajte lokalnog prodavca za više detalja.
All figures shown are for Standard Wheelbase.

ELEKTRO PODEŠAVANJE ZADNJE KLUPE NA DALJINU

Ova funkcija je dostupna ukoliko izaberete Executive Class sedišta, a omogućava Vam da konfigurišete zadnju klupu putem jednostavne kontrole na ekranu na dodir ili preko aplikacije na vašem smartfonu.

SAZNAJTE VIŠE
PERFORMANSE
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

Pogon na sva četiri točka (AWD) pruža izvanredne performanse na putu i potpunu off-road sposobnost.Da bi obržali optimalnu vuču za siguran napredak u svim uslovima.Range Rover Sport je pouzdan zahvaljujući pažljivo napravljenom skupu tehnologija.

VUČA
VUČA

Sa kapacitetom vuče od 3,500 kg i inkorporiranjem namenski razvijenih tehnologija,Range Rover je sposoban za najzahvalnije zadatke vuče. Uživajte u pogodnostima koje nude opcionalno električno podesivo mesto za vuču, napredni sistem pomoći pri vožnji i podešavanje visine pozadi.1

PREUZMITE BROŠURU
GAŽENJE
GAŽENJE

Range Rover Sport može da se kreće po vodi dubine do 900mm*. Opcioni sistem Wade Sensing koristi senzore u retrovizorima kako bi obavestio vozača kada se nivo vode približava maksimalnoj dubini po kojoj je dozvoljeno kretanje. Ovaj sistem kontrole daje informacije u realnom vremenu i naročito je koristan ukoliko vozite noću.

Nadjite najbliži maloprodajni salon
PERFORMANCE
PHEV (Plug-in hibridno električno vozilo)
PHEV (Plug-in hibridno električno vozilo)

Ovo je naš najinovativniji pogonski sklop. Range Rover PHEV (Plug-in hibridno električno vozilo) koristi dva morora - napredni Ingenium benzinski motor kao i električni motor tj. Motor na el napajanje. Ubrzanje od 0 do 100km dostiže za 6.4 sekundi, a ostvaruje snagu od 404KS.

ISTRAŽITE PHEV
DAH MOTORA
MOTORI

Od čistog zadovoljstva u vožnji, do ekonomičnosti u potrošnji goriva i rafiniranosti, svaki motor Range Rover-a je optimizovan da pruži specifične atribute. Svi motori su opremljeni Stop/Start tehnologijom i pametnim regenerativnim punjenjem.

ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
MOTORI
MOTORI

From sheer driving pleasure to fuel economy and refinement, each Range Rover engine has been optimised for specific attributes. Ingenium technology underpins our 4-cylinder engines and the powerful 5.0 litre V8 Supercharged Petrol engine provides outstanding performance and driver engagement.

ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
IZABERITE VAŠ RANGE ROVER
IZABERITE VAŠ MODEL
LAND ROVER GEAR - OPREMA

Unapredite svoj Range Rover u bilo kom trenutku tokom životnog veka vozila dodavanjem Land Rover Gear opreme.Prilagodite vozilo prema svojim potrebama pomoću modernih,čvrstih i svestranih dodataka koji su projektovani,testirani i proizvedeni prema istim zahtevnim standardima koji važe i za originalnu, standardno ugrađenu opremu.

POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
yt:yGT-kJB1NbY

*Navedene cifre su NEDC2 vrednosti izračunate na osnovu zvaničnih WLTP testova proizvođača, u skladu sa evropskom regulativom. Podaci su dati samo u svrhe poređenja. Cifre u realnim uslovima mogu biti različite od onoga što je ovde prikazano. Podaci o emisiji CO 2 i potrošnji goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od toga koji su točkovi i dodatna oprema ugrađeni na vozilo.
NEDC (Novi evropski vozni ciklus) je prethodni vozni ciklus koji se koristi za merenje potrošnje goriva i emisija u putničkim vozilima u Evropi. VLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, potrošnju energije,opseg tj raspon vožnje i CO2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnom procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom VLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.


Pogledajte vrednosti WLTP testa.
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi proces koji je stupio na snagu od 2017. godine, a koji meri potrošnju goriva, potrošnju energije,opseg tj raspon vožnje i Co2 emisije. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u stvarnom svetu. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevnom procedure testiranja i drugačiji profil vožnje. Prikazane su brojke dobijene i prema NEDC-u i prema novom WLTP testu vožnje. Razlika u ciframa je posledica promene u pogledu testiranja vozila, a ne smanjenja performansi.

12.500kg limit na modelu P400e.
2Gaženje je moguće samo ukoliko je motor uključen.

Stvarna sedišta imaju nove jastuke i prekrivače sa mekšom labavijom kožom za optimizaciju ovih karakteristika. Više informacija potražite u svom lokalnom Land Rover pmaloprodajnom salonu.

InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta (tj u lokalnom maloprodajnom salonu) za dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove prodaje i korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (konkretno od modela i vrste pogona), ili mogu zahtevati dodatno istaliranje drugih funkcija kako bi prvobitne funkcionisale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlenima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite svoje vozilo onlajn.