AŽURIRANJA MAPA

Vozite sa samopouzdanjem. Uz pristup najnovijim zanimljivim mestima, pomoću navigacije dođite do benzinske stanice, bankomata i restorana.
AŽURIRANJA MAPA

UŽIVAJTE U SVOM PUTOVANJU

Bez obzira na to kojim ste putem odlučili da krenete, vozite samouvereno, znajući da se uvek krećete u pravom smeru. U nastavku izaberite svoj sistem za informisanje i zabavu i saznajte kako da instalirate ažuriranje.

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

Registrujte se i prijavite na My Land Rover InControl kako biste prilagodili svoje postavke i upravljali svojim funkcijama InControl.
PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

Rado ćemo vam pomoći sa svim upitima ili vam reći više o sistemu Land Rover InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Pristupite odredbama i uslovima, kao i dokumentima o politici privatnosti za Land Rover InControl putem veb-sajta Land Rovera za vašu zemlju.

*Garantni rok može se razlikovati zavisno od tržišta, molimo vas da proverite detalje kod svog lokalnog ovlašćenog prodavca i potvrdite ispunjava li vaše vozilo tražene uslove.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove u vašoj zemlji. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.