LAND ROVER INCONTROL?

NAPREDNA TEHNOLOGIJA KOJA VAS POVEZUJE SA VAŠIM VOZILOM I SVETOM OKO VAS
Predivan ekran osetljiv na dodir od 10 inča sa oštrom grafikom nema nijedno dugme i radi intuitivno kao iPad.
TOPGEAR

MOĆNA OBRADA, RESPONZIVNI EKRAN OSETLJIV NA DODIR

U srcu Land Roverovog sistema InControl nalazi se Intelov višejezgreni procesor sa brzom eternet mrežom kojim se upravlja putem dodirnog ekrana, baš kao tabletom.

UŽIVAJTE U JEDNOSTAVNOJ POVEZIVOSTI

Connect Pro* paket čine InControl Apps, Wi-Fi pristupna tačka i Pro Services, a dizajniran je da poboljša vaše iskustvo unutar i van vašeg vozila, obezbeđujući da vi i vaši putnici uživate u putovanju dok ste povezani sa svetom.

VODEĆA AUTONAVIGACIJA U INDUSTRIJI

Navigacija čini dolazak na odredište jednostavnim i tačnim zahvaljujući glasovnom navođenju skretanja, prikazu raskrsnice i 3D mapama.

VOZITE I PARKIRAJTE NA SVOJ NAČIN

Sa nizom funkcija Pomoći vozaču, Land Rover InControl oslobađa vas da uživate u vožnji, bilo da parkirate u gradu ili na drumu.

*Touch Pro Duo je dostupan samo na Novom Range Roveru Velar.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.