LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

SPORTSKI TERENAC SA SEDAM SEDIŠTA KOJI PRUŽA NAJVEĆU RAZNOLIKOST
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

DIZAJN

DIZAJN

Vrhunski i svrsishodan dizajn, sa nižim, širim stavom.
RAZNOLIKOST

RAZNOLIKOST

Novi Discovery uzdiže raznolikost na novi nivo.
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Novi Discovery je idealan za rorodične avantire na otvorenom.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Pivi Pro je naš najnapredniji infotainment sistem do sada.

DIZAJN

Click to interact

ISTRAŽITE EKSTERIJER

Ažuriranja dizajna daju Land Rover Discovery-ju niži, širi stav. Od prepoznatljivih prednjih i zadnjih farova do prefinjene prednje maske i branika. Poboljšana vizuelna harmonija zadnjeg kraja i dizajn točkova od 20-22 inča unapređuju inače atraktivnu viznualnu predstavu vozila.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MATRIX LED FAROVI

MATRIX LED FAROVI

Istaknuta svetla sa prepoznatljivom grafikom i Matrix LED tehnologijom prednjih farova, za maksimalnu vidljivost.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Nepogrešiv i svrsishodan dizajn. Čitav niz suptilnih i distinktivnih detalja čine da vozilo land Rover Discovery sa zaslugom ponese atribut "premijum".
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja ubedljivu kombinaciju sportskog karaktera i svestranosti, sa jedinstvenim odbojnicima, točkovima i zadnjim svetlima.
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition kombinuje stil, praktičnost i udobnost bez premca, što rezultira našim najprestižnijim Discovery-jem do sada. Točkovi u veličini od 22 inča, presvučeni dijamantskim sjajem, ekskluzivne crne Land Rover kočione čeljusti, blistava Atlas rešetka i Discovery natpis upotpunjeni su mnoštvom luksuznih detalja u enterijeru vozila.

RAZNOLIKOST

7 SEDIŠTA

7 SEDIŠTA

258 litara


Opcioni treći red sedišta daja Vam mogućnost da sa lakoćom u vozilo smestite sedmoro putnika. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 172 litara.

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem tovarnog prostora tečnošću. Suva zapremina meri se čvrstim blokovima (200 k 50 k 100 mm), pokazujući količinu praktičnog prostora u vozilu.

SEDAM SEDIŠTA U PUNOJ VELIČINI

SEDAM SEDIŠTA U PUNOJ VELIČINI

Ako planirate putovanja sa do sedmoro vas, bilo da se radi o vašim prijateljima ili deci, naš Land Rover Discovery sa sedam sedišta nudi savršeno rešenje za svaki dan. A sa sedištima na stadionu i grejanim sedištima u svim redovima, svi mogu da uživaju u pogledu na put ispred sebe u apsolutnoj udobnosti.
PRAKTIČNOST

PRAKTIČNOST

Počev od vrata do skrivenih kompartmana, u Land Rover Discovery-ju ima mesta za sve. Praktične karakteristike kao što su više tačaka za USB-C punjenje i mogućnost konfigurisanja sedišta u drugom i trećem redu pritiskom na dugme obezbeđuju fleksibilnost bez premca.
MOĆNA UDOBNOST

MOĆNA UDOBNOST

Land Rover Discovery nudi širok spektar funkcija koje će vam olakšati život. Otvorite i zatvorite vrata prtljažnika, čak i kada su vam ruke pune. Powered Gesture tailgate pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika jednostavnim udarom stopala ispod zadnjeg dela vozila (pod uslovom ad se pametni ključ detektuje), što čini utovar stvari u prtljažnik zaista lakšim. Senzori su postavljeni sa obe strane vozila. I sedite na unutrašnja zadnja vrata ukoliko se zadesite na nekim na događajima ili samo da bi promenili dečije blatne čizme.
BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

Land Rover Discovery ima pet zvezdica po Euro NCAP testu. Kombinacija do pet ISOFIKS tačaka, niz funkcija za pomoć vozaču koje olakšavaju vožnju i parkiranje i do osam vazdušnih jastuka za vozača i suvozača pomažu u očuvanju bezbednosti vaše porodice.

PERFORMANSE

MOTORI NA BLAGI HIBRIDNI POGON

MOTORI NA BLAGI HIBRIDNI POGON

Čistiji. Efikasniji. Blagi hibridni motori koriste bateriju za sakupljanje, skladištenje i preraspodelu energije koja se obično gubi tokom usporavanja. Dostupno sa motorima D250, D300 i P360.

IN-CAR TECHNOLOGIJE

Uvek spreman i uvek aktivan, Pivi Pro je naš najintuitivniji infotainment sistem. Standardne karakteristike uključuju:
- 11,4” Touchscreen  - Newly designed interface  - Digital Audio Broadcast (DAB) radio - Apple CarPlay® 1 - Android Auto™ 2 - Remote3
Takođe ćete na raspolaganju imati i neke od sledećih premium funkcija:
- Brzi start-up (brzo paljenje automobila) - Artificial intelligence (veštačka inteligencija) - Potpuno nova pametna navigacija4 - 2D i 3D mape sa automatskim ažuriranjem - Podaci o saobraćaju u realnom vremenu
PIVI PRO
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRANJA SOFTVERA

Vaše vozilo ažurira instalirane funkcije uz pomoć programa Software Updates 6. Infotainment sistem, telematrika kao i razni kontrolni moduli mogu se ažurirati "na daljinu" čime se obezbeđuje postizanje optimalnih performansi vozila. Ovo znači da svakim ažuriranjem vaše vozilo jednostavno sve bolje i bolje radi.
PAKET ONLINE PACK

PAKET ONLINE PACK

Online Pack7 8 nudi dalje usluge konektivnosti putem ugrađene SIM kartice,obezbeđujući time:

- Neograničeni striming medija
- Dobijanje podataka o vremenskoj prognozi
- Online sinhronizaciju kalendara
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opciono punjenje bežičnih uređaja pomoću pojačala za telefon omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključkom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM

SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM

Opciona tehnologija za nano TM jonizaciju vazduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti iz vazduha.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Sportski terenac koji pruža najširi asortiman raznolikosti. Upotrebite konfigurator kako biste kreirali vaš savršen Land Rover Discovery.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

ODABERITE VAŠ  LAND ROVER DISCOVERY

ODABERITE VAŠ LAND ROVER DISCOVERY

Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Privlačenje pažnje na detalje odvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila. Land Rover Discovery jednostavno ne možete da ne primetite.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
LAND ROVER AKSESOARI

LAND ROVER AKSESOARI

Birajte stil ili praktičnost: personalizujte svoje Discovery vozilo izborom željenih aksesoara bilo na eksterijeru ili enterijeru vozila.
PRONADJITE AKSESOAR


Navedene cifre predstavljanju NEDC2 reyultate izračunate na osnovu zvaničnih WLTP testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Cifre su date sampo u svrhu poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Podaci o CO₂ i potrošnji goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, oprema točkova i ugrađena dodatna oprema. NEDC2 su brojke izračunate pomoću vladine formule iz VLTP podataka ekvivalentne onome što bi bile pod starim NEDC testom. Tada se može primeniti tačan poreski tretman.


Pogledajte WLTP karakteristike
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.


1 Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.

2 Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

3 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Land Rover Remote aplikaciju iz Apple App Store/Google Play Store-a.

4 Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.

Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.

Pomoćne funkcije za vožnju mogu se koristiti samo u situacijama kada je vozač siguran da je upotreba istih sigurna i bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Apple CarPlay je zaštitni žig kompanijeApple Inc. Korisnički uslovi kompanije Apple Inc mogu se primenjivati u ovom slučajuply.
Android Autoje zaštitni žig kompanije Google LLC.

Meridian je zaštitni žig kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield kao i uređaj sa tri polja je registrovani zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

NanoeTMje zaštitni znak korporacije Panasonic.