NOVI RANGE ROVER
U SARADNJI SA SV BESPOKE

VAŠA INSPIRACIJA

U saradnji sa SV Bespoke, vaš Range Rover predstavlja jedinstveno remek-delo.


Nastao na osnovu savetovanja sa vašim posvećenim stručnjakom za SV Bespoke, uvidećete mogućnosti individualizacije bez premca dok učestvujete u stvaranju vrhunskog izraza individualističkog luksuza.


Pomno izrađeno do detalja, ovo je posebno vozilo koje ste učinili još posebnijim.

VAŠ IZRAZ

Što se tiče spoljašnjosti, svoj Range Rover možete naručiti u zaista jedinstvenoj kombinaciji boja i završnih slojeva.


Pregledajte zadivljujuće nijanse iz izabrane palete boja SV Bespoke ili zamislite svoj poseban pigment putem naše ekskluzivne Usluge usklađivanja sa uzorkom. Obezbedićemo da vaša željena boja bude postignuta bez kompromisa.


Za maksimalni utisak, to uključuje opciju kontrastnog krova, poklopaca retrovizora i umetaka na felnama.


Uranjajući dublje u svet vaših mogućnosti, inspiracija se nastavlja izborom naglasaka eksterijera i natpisa od vrhunskih materijala i boja.

POGLEDAJTE FILM O EKSTERIJERU

KABINA BEZ OGRANIČENJA

U unutrašnjosti svog Range Rovera SV Bespoke okruženi ste udobnošću i kvalitetom koji su prilagođeni upravo vašem ukusu.


Birajte iz niza gotovo anilinske kože ili održivih nekožnih materijala Ultrafabrics u ekskluzivnim bojama i sa perforacijama. Alternativno, dopustite svom stručnjaku za SV Bespoke da vas vodi kroz portfolio vešto izabranih preporuka.


Prelepe obloge i završni slojevi odlikuju se intarzijama, metalnim umecima ili utisnutim mozaicima, i mogu biti izabrani za kreiranje ekskluzivnog enterijera. Ovaj nivo prilagođavanja proteže se na kontrastne prošive na sedištima i tepihe.


Podižući na još viši nivo vaš put samoizražavanja, pozivamo vas da individualizujete svoja sedišta vezom i pragovima sa prilagođenom grafikom i porukama.

Pogledajte film o enterijeru
Kakva god bila vaša priča, ispričajte je kroz beskompromisno oko naših majstora zanatlija i kreatora.

Pronađite svog lokalnog ovlašćenog prodavca