NOVO RANGE ROVER

NAGLASCI

PREFINJENOST I LUKSUZ

Kombinacija savremenog Range Rover luksuza sa besprekornom prefinjenošću. Svako putovanje je prilika "per se".

PREFINJENO PUTOVANJE

Od inovativnih sistema tehnologije za vrata (Power Assisted Doors*) do sedišta sa funkcijom masaže "vrućim kamenjem" - svaki aspekt Range Rovera pruža luksuzno iskustvo vožnje.

IZVRŠNI KOMFOR

Zadnja sedišta izvrsne klase pružaju udobnost sa četiri sedišta i svestranost sa pet sedišta, sa kontrolorom ekrana osetljivim na dodir na zadnjim sedištima i opcionim paketom Comfort Plus.

DOVOLJNO MESTA ZA SVE

Sedmosed sa dugim međuosovinskim rastojanjem nudi užitak u vožnji bez premca, za sedam odraslih osoba, uključujući sedišta od semianilne kože, sa funkcijom grejanja , USB-C portovima i radnim osvetljenjem ukoliko želite u kolima da obavljete neki radni zadak.

EKSTRA PROSTOR ZA RELAKSACIJU

Unapredite vrata prtljažnika, koja već dolaze sa zaštitnim znakom Range Rover-a i el podesivom funkcijom otvaranja/zatvaranja, odabirom paketa "Tailagatwe Event Suite", koga odlikuju jastući od kože, zvučnici u prtljažnom delu kao i celokupno osvetljenje prtljažnog prostora.
TEHNOLOGIJA ZAREDUKCIJU BUKE UNUTAR AUTOMOBILA (ACTIVE NOISE CANCELLATION)

TEHNOLOGIJA ZAREDUKCIJU BUKE UNUTAR AUTOMOBILA (ACTIVE NOISE CANCELLATION)

Najsavremenija generacija za smanjivanje buke unutar vozila (Active Noise Cancellation) isporučuje se kroz prve u klase zvučnike postavljene na uzglavlju sedišta, čime se stvara mirna zona koja u kombinaciji sa akustičnim laminiranim staklima stvara jedan miran raj za sve okupante u vozilu, bez obzira na spoljnu buku.
PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA U KABINI (CABIN AIR PURIFICATION PRO)

PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA U KABINI (CABIN AIR PURIFICATION PRO)

Opcionalna PM2,5 filtracija i nanoe TM X tehnologija značajno smanjuju prisustvo mirisa, bakterija i alergena, uključujući i virus SARS-COV-2, dok CO 2 upravljanjebpoboljšava zdravlje i budnost tako što prati nivoe ovih čestica unutar vozila.
KONTROLA KLIME U ČETIRI ZONE

KONTROLA KLIME U ČETIRI ZONE

Sa odvojenim kontrolama za vozača, suvozača i putnike sa svake strane drugog reda, četvorozonska kontrola klime vam omogućava da podesite temperaturu i intenzitet protoka vazduha prema vašim ličnim željama.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Besprekorno integrisana konektivnost i udobnost gde god se okrenete u vozilu.

PIVI PRO
PLUTAJUĆI EKRAN NA DODIR U VELIČINI OD 13.1 INČI
DISPLEJI ZA VOZAČA
ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU

CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR

Ova opcionalna funkcija 6 pruža nesmetan pogled na dešavanja na putu iza vašeg vozila. Kamera, smeštena u antenu, šalje video zapise uživo u retrovizor, obezbeđujući stalnu vidljivost bez obzira na putnike na zadnjim sedištima ili velike predmete u prtljažniku.

UNAPREĐENE PERFORMANSE

Range Rover sadrži naše najnaprednije pogonske agregate do sada, pružajući nove nivoe performansi, efikasnosti i prefinjenosti.

PLUG-IN HIBRID (PHEV)

Range Rover je dostupan sa novim plug-in hibridom proširenog voznog opsega **. 3,0-litarski 6-cilindrični Ingenium benzinski motor sa motorom snage 105 kV dostupan je u varijantama P440e ili P510e. Možete istražiti prednosti koje hibridni pogoni pružaju, kao i sva pitanja koja imate, u opciji Going Electric sa Land Roverom.

SPECIFIKACIJE PLUG-IN HIBRIDNOG MOTORA[1]

VOZNI OPSEG ELEKTRO MOTORA (DO)

113 KM


WLTP. Očekivani vozni opseg u relanim okolnostima tj u realnom bremenu je do 80km.

EMISIJE CO2

< 18 G/KM


Uživajte u nultoj emisiji štetnih gasova kada se krećete u EL režimu, tj kada se vozilo pokreće isključivo an elektropogon. 

VREME PUNJENJA ELEKTRO MOTORA KOD KUĆE (OD)

5 SATI


Do 100% ukoliko se koristi kućni punjač snage 7kW na naizmeničnu struju.

VREME PUNJENJA ELEKTRO MOTORA NA JAVNIM STANICAMA (OD)

< 60 MINUTA


Napunite do 80% baterije za < 60 minuta koristeći DC brzi punjač snage 50kW .
ADAPTIVNA DINAMIKA

ADAPTIVNA DINAMIKA

Sistem adaptivne dinamike pruža glatku vožnju i optimalnu kontrolu nadgledajući kretanje karoserije i upravljača do 500 puta u sekundi. On reaguje na ulaz vozača i puta nudeći stalno promenljive postavke amortizera.
EL AKTIVNI DIFERENCIJAL ZADNJE OSOVINE

EL AKTIVNI DIFERENCIJAL ZADNJE OSOVINE

Elektronski aktivni diferencijal za zaključavanje zadnje osovine nudi dodatnu pogodnost većeg prianjanja na krivinama i boljeg prianjanja van puta, kontrolom proklizavanja između točkova na zadnjoj osovini.
SISTEM KOJI USPORAVA OKRETANJE UNUTRAŠNJIH TOČKOVA U KRIVINAMA (TORQUE VECTORING BY BRAKING )

SISTEM KOJI USPORAVA OKRETANJE UNUTRAŠNJIH TOČKOVA U KRIVINAMA (TORQUE VECTORING BY BRAKING )

Range Rover korsti sistem individualne kontrole kočenja za svaki točak, kako bi maksimizovao sposobnost vozila da prođe čak i kroz najuže krivine. Sistem smanjuje otpornost na podupiranje, tako što elektronika usporava točkove koji se nalaze sa unutrašnje strane krivine, dok se veći obrtni momenat isporučuje na one točkove koji su na spoljašnjoj strani, tako da se vozilo praktično lkaše "uvodi" u zaokret. Osim što redukuje podupiranje, ova funkcija pruža i sportsku agilnost a u mnogome unapređuje samopouzdanje vozača.
ELEKTRONSKI AKTIVNI DIFERENCIJAL

ELEKTRONSKI AKTIVNI DIFERENCIJAL

Upravlja isporukom obrtnog momenta na svakom od zadnjih točkova radi potpunije upotrebe raspoložive snage. Ovo vam omogućava da se kasnije ulazite u krivine i ubrzavate ranije. Radi zajedno sa sistemom Intelligent Dynamic Response Pro.

IZUZETNI KAPACITET

Range Rover nudi spokojnu udobnost, staloženu vožnju i sigurno poverenje na putu i ​​van njega.

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA (AWD)

Novo u Land Roveru, upravljanje na svim točkovima predstavlja deo standardne opreme za sve modele,o i pruža još prefinjeniju vožnju sa stabilnošću pri velikim brzinama i poboljšanom okretnošću pri malim brzinama. Ovo je naj upravljiviji Range Rover ikada.

VUČA

Maksimalna težina vuče od 3.500 kg znači da Range Rover sa lakoćom može da se nosi sa najzahtevnijim zadacima. Uz električno pokretnu vučnu šipku, naprednu pomoć pri vuči, pomoć pri povezivanju i kontrolu stabilnosti prikolice, vozilo predstavlja primer poboljšanja i sposobnosti vuče.

GAŽENJE

Range Rover može da se probija do dubine do 900 mm 8 . 3D Surround kamera, koja sadrži Vade Sensing, koristi senzore u retrovizorima kako bi vas obavestila kada se vodostaj približava maksimalnoj dubini vozila. Kontrolni sistem pruža informacije u realnom vremenu radi veće svijesti pri slaboj vidljivosti.

IZABERITE SVOJ NOVI RANGE ROVER

Kreirajte Range Rover u skladu sa vašim preferencijama izborom željenog modela, motora i paketa specifikacija.

Sunset Gold (Satin) | First Edition | Petosed sa standardnim međuosovinskim rastojanjem

KASTOMIZOVAN ILI MODEL KOJI JE VEĆ SPREMAN ZA PORUČIVANJE

Odaberite model, motor i paket specifikacija pre nego što personalizujete svoje vozilo izborom boja, točkova i unutrašnjosti. Alternativno, Land Rover Design je kurirao četiri vozila, uključujući First Edition u Sunset Gold -u, pokazujući najbolje opcije koje Range Rover može da ponudi.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

RANGE ROVER MODELI

RANGE ROVER MODELI

Pogledajte čitav asortiman Range Rover modela.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Prefinjen. Luksuzan. Ekskluzivan.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajnte činjenice i brojke
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Personalizujte svoje Range Rover vozilo.

*Vrata sa pogonom na električni pogon dostupna su od početka 2022. godine na dugačkom međuosovinskom rastojanju i sredinom 2022. godine na standardnom međuosovinskom rastojanju.
*
*Dostupno od januara 2022.

[1] Predviđene brojke su procjene proizvođača i bit će zamijenjene službenim brojkama EU za testiranje čim budu dostupne. Samo radi poređenja. Podaci u stvarnom svetu mogu se razlikovati. CO 2 , potrošnja goriva, potrošnja energije i domet mogu varirati u zavisnosti od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, montaža točkova i dodatna oprema. Podaci dobijeni sa potpuno napunjenom baterijom.

1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay ® . Usluge koje nudi Apple CarPlay ® zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji. Za više informacija pogledajte https://vvv.apple.com/uk/ios/feature-availabiliti/#apple-carplai.
2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto TM . Usluge koje nudi Android Auto TM zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji. Za više informacija pogledajte https://vvv.android.com/intl/en_uk/auto/.
3 Za povezanu navigaciju bit će potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka koji vam je preporučio prodavač Land Rovera.
4 Možda se primenjuju smernice poštene upotrebe. Standardna jednogodišnja pretplata, koja se može produžiti nakon početnog roka koji vam je preporučio prodavač Land Rovera.
5 Primenjuju se smernice poštene upotrebe. Nakon što se u roku od mjesec dana potroši 20 GB podataka, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost na vozilu mogu se smanjiti do kraja mjeseca. Za detalje o pravilima poštene upotrebe povezane sa ovom funkcijom, pogledajte InControl Pivi Pro uslove na landrover.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati upotrebu podataka.
6 Podleže lokalnim propisima. Ako korisnici sa bifokalnim ili varifokalnim fokusom ne mogu lako podesiti fokus na ClearSight digitalnu sliku unazad, u svakom trenutku mogu da se vrate u režim retrovizora.
7 Slika nije aktivna. Proverite bezbednost okoline.
8 Uvek proverite rutu i ​​izlaz pre prelaska.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, ili zahtijevaju instaliranje drugih funkcija kako bi se mogle ugraditi. Za više detalja kontaktirajte lokalnog prodavača ili konfigurirajte svoje vozilo na mreži.

Vozači treba da koriste funkcije u automobilu samo kada su to bezbedne. Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl funkcije, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisne od tržišta-proverite kod svog prodavača Land Rovera dostupnost na lokalnom tržištu i potpune uslove. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dalju pretplatu nakon početnog roka koji vam je savetovao prodavac. Povezivanje mobilne mreže ne može se garantovati na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Amazon, Aleka i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njene podružnice. Određena Aleka funkcija zavisi od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje Amazon Aleka potreban je Amazon nalog.

Apple CarPlai ® je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu se primeniti uslovi za krajnje korisnike kompanije Apple Inc.
Android Auto TM je zaštitni znak kompanije Google LLC.
App Store je zaštitni znak kompanije Apple Inc.
Google Plai prodavnica je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Meridian TM je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield TM , a uređaj „tri polja“ je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.