UGRADNJA SIM KARTICE

UGRADNJA SIM KARTICE

INSTALIRAJTE SIM KARTICU

Kako biste omogućili povezivost u vozilu, instalirajte SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom za prenos podataka. Možda ćete morati da je zatražite od svog provajdera mobilnih usluga.

KORAK 1

KORAK 1

Zavisno od vašeg sistema za informisanje i zabavu, veličina SIM kartice trebalo bi da bude:

• InControl Touch Pro: Mikro SIM
• InControl Touch / Touch Plus: Standardna SIM kartica
KORAK 2

KORAK 2

Proverite da li je SIM kartica potpuno umetnuta tako da su zlatni konektori na vrhu, a najkraći kraj okrenut napolje. Ako je SIM kartica ispravno umetnuta, ne bi trebalo da viri iz ulaza.

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

WI-FI HOTSPOT (PRISTUPNA TAČKA)

WI-FI HOTSPOT (PRISTUPNA TAČKA)

Wi-Fi Hotspot (Pristupna tačka) pruža 3G Wi-Fi pristupnu tačku u vašem vozilu, omogućavajući vašim putnicima konekciju na internet do 8 uređaja.
PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

Rado ćemo vam pomoći sa svim upitima ili vam reći više o sistemu Land Rover InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Pristupite odredbama i uslovima i dokumentima o politici privatnosti za Land Rover InControl putem veb-sajta Land Rover za vašu zemlju.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.