POSTAVITE SVOJE USLUGE INCONTROL PRO

POSTAVITE SVOJE USLUGE INCONTROL PRO

UNAPREĐENE MOGUĆNOSTI

Kao deo paketa InControl Connect Pro, InControl Pro Services pružaju brojne unapređene mogućnosti navigacije, informisanja i zabave i povezivanja za InControl Touch Pro.

Kako biste postavili Pro Services, molimo vas da sledite uputstva u nastavku.

OMOGUĆITE POVEZIVOST

Biće potrebno samo da omogućite povezivanje ako je vozilo opremljeno InControl Pro Services, kako biste mogli potpuno da odredite postavke povezanih usluga. Kako biste sprečili isključivanje paljenja, proverite da li je motor pokrenut i vozilo ostavljeno u pogonu.

KORAK 1

KORAK 1

Prvo je potrebno da instalirate mikro SIM karticu prema uputstvima na stranici za instalaciju SIM kartice.
KORAK 2

KORAK 2

Pristupite postavkama povezivosti u svom vozilu u meniju opštih postavki vozila i omogućite mobilne podatke. Idite na ikonicu postavki (Settings) na bilo kojem ekranu > All Settings (Sve postavke) > Features (Funkcije) > Connectivity (Povezivost) > Mobile Data ON (Mobilni podaci uključeni)..
KORAK 3

KORAK 3

Posle uspešnog povezivanja, prikazaće se ili 3G ili Wi-Fi ikonica u gornjem uglu Ekrana na dodir. Molimo vas da primetite: povezivanje sa internetom može da potraje do dva minuta, zavisno od jačine mrežnog signala.

KREIRAJTE PROFIL

KORAK 1

KORAK 1

Pri prvoj upotrebi InControl Touch Pro Navigacije od vas će biti zatraženo da kreirate svoj profil i date mu ime. Time se omogućava čuvanje omiljenih odredišta, prethodnih putovanja i postavki navigacije.
KORAK 2

KORAK 2

Kada se to od vas zatraži, pomaknite se do dna stranice i izaberite Turn on all/Turn on (Uključi sve/Uključi) kako biste omogućili sve povezane navigacione funkcije. Među njima su i dotadašnji obrasci saobraćaja i informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu. Izborom Continue/Cancel (Nastavi/Odustani) onemogućavaju se sve povezane navigacione funkcije.

VAŠ NAVIGACIONI KORISNIČKI RAČUN

KREIRAJTE KORISNIČKI RAČUN

KREIRAJTE KORISNIČKI RAČUN

Pošto je vaš profil kreiran, možete da kreirate korisnički račun za InControl Touch Pro Navigation izborom Sign In (Prijava) na glavnom navigacionom ekranu.

Od vas to takođe može biti zatraženo i kada pristupate određenim funkcijama za koje je potrebno da budete prijavljeni, uključujući Share ETA (Deljenje procenjenog vremena dolaska), Cloud Sync (Sinhronizaciju sa oblakom) ili Door-to-Door navigaciju (Od vrata do vrata).
PRIHVATITE ODREDBE I USLOVE

PRIHVATITE ODREDBE I USLOVE

Sledite uputstva na ekranu kako biste registrovali novi korisnički račun.

Od vas će biti zatraženo da prihvatite Navigation Terms and Conditions (Odredbe i uslove navigacije), kojima možete pristupiti upisivanjem navedenog URL-a u svoj pretraživač.

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

VEB-SAJT MY LAND ROVER INCONTROL

Registrujte se i prijavite na My Land Rover InControl kako biste prilagodili svoje postavke i upravljali svojim funkcijama InControl.
PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

PODRŠKA ZA LAND ROVER INCONTROL

Rado ćemo vam pomoći sa svim upitima ili vam reći više o sistemu Land Rover InControl.
ODREDBE I USLOVI

ODREDBE I USLOVI

Pristupite odredbama i uslovima, kao i dokumentima o politici privatnosti za Land Rover InControl putem veb-sajta Land Rover za vašu zemlju.

*Možda ćete morati da isključite motor, pričekate nekoliko minuta, a zatim ponovo pokrenete motor kako biste videli sva ažuriranja.

Kako uvodimo InControl, opisane specifične funkcije mogu biti opcione i zavise od tržišta ili pogonskog sklopa. Molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu Land Rovera za dostupnost i celokupne uslove. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica sa odgovarajućim ugovorom sa podacima za koji je potrebna dodatna pretplata posle početnog roka prema savetu vašeg ovlašćenog prodavca. Dostupnost mobilne mreže ne može biti garantovana na svim lokacijama.