DISCOVERY

SPECIFIKACIJE
DISCOVERY
DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANSE
Maksimalna brzina u km/h 194
Ubrzanje (secs) 0-100 km/h 8,1
Kapacitet rezervoara (približna vrednost u litrima) 89
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKA SNAGA
TEŽINE
VUČA
NOŠENJE TERETA NA KROVU VOZILA
DIMENZIJE
PROSTOR IZNAD GLAVE PUTNIKA
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
OBRTNI CIKLUS
DUBINA GAŽENJA

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Izaberite iz niza opcija i dodatne opreme.
MODELI DISCOVERY

MODELI DISCOVERY

Pogledajte ceo raspon modela.

*Gore prikazana količina sa tečnostima jednaka je količini u suvom stanju od 922 litra.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na osnovu službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO, i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, vrsta točkova i ugrađena dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korišćenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada može biti primenjen ispravan poreski postupak.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Podaci o CO, i ekonomičnosti potrošnje goriva mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi okoline, opterećenje, vrsta točkova i ugrađena dodatna oprema.

Ako je opremljen 21-inčnim felnama.

Širina prtljažnog prostora biće 1,273 ako je ugrađen četvorozonski klima-uređaj. Četvorozonski klima-uređaj nije dostupan na komercijalnim vozilima.

Uključuje napunjene tečnosti i 90% goriva.

Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tečnosti i 90% goriva.

Maksimalna težina na tački spoja ograničena je na 100 kg ako su ugrađene Sjajno svetlucave srebrne felne od 20“ Style 5011, sa 5 podeljenih krakova.

Maksimalni kapacitet vuče ograničen je na 2.500 kg ako su ugrađene Sjajno svetlucave srebrne felne od 20’’ Style 5011, sa 5 podeljenih krakova.

Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću.

Zapremina izmerena punim blokovima u skladu sa standardom VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcioni dodaci povećavaju masu. Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svom lokalnom ovlašćenom prodavcu, ili konfigurišete svoje vozilo putem interneta.