HUMANITARCI NA DELU

NA TERENU U GODINI KRIZE

Timovi italijanskog Crvenog krsta oslonili su se na Defender kada je zatvaranje zbog pandemije COVID-19 dodatno otežalo život beskućnicima u Rimu tokom hladne, vlažne zime.   


Tim je bio spreman da pomogne, u svom Defenderu 110 Italijanskog Crvenog krsta natovarenom toplim obrocima, toplom odećom i medicinskim potrepštinama. Obilazeći grad nudili su pomoć ljudima koje su zatekli nagurane u uličicama i na pragovima prodavnica.  


Podrška beskućnicima u Rimu bila je samo jedan od načina na koji je Defender pomogao lokalnim timovima Crvenog krsta da ostave trag u godini neviđenih izazova širom sveta.


Inspirativni humanitarci bili su na terenu na tri kontinenta u vreme krize, suočavajući se sa prirodnim katastrofama, ograničenjima zbog COVID-a i hitnim medicinskim slučajevima.

Australijski Crveni krst pružio je podršku za više od 36.000 osoba putem programa oporavka posle razornih šumskih požara. Defenderi su im pomogli u organizaciji vežbi za pripremu ljudi za buduće hitne situacije i pružanju psihološke podrške onima koji su bili u obaveznom hotelskom karantinu tokom pandemije.


Meksički Crveni krst organizovao je obuku za spasavanje života u izolovanim zajednicama koje žive daleko od hitnih službi. Volonteri i osoblje dnevno su prelazili 400 km po zahtevnom terenu kako bi pružili ključna znanja i opremu za prvu pomoć.

Defenderi u Ujedinjenom Kraljevstvu su tokom COVID-a odneli kutije sa hranom porodicama izolovanim na udaljenim lokacijama. Takođe su isporučili i ličnu zaštitnu opremu van škotskog kopna i podržali primenu vakcine širom zemlje.  


Sve vreme timovi Crvenog krsta i dalje su se odazivali u hitnim slučajevima širom Ujedinjenog Kraljevstva, kao što su požari u kućama, štete od zimske oluje i poplave.  


JLR je obezbedio 267 Defendera i drugih vozila kako bi pomogao u svetskom odgovoru na COVID-19.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Spakujte se i krenite bilo kuda. Opcioni treći red sedišta i ozbiljna sposobnost.
ISPITALI STRUČNJACI CRVENOG KRSTA

ISPITALI STRUČNJACI CRVENOG KRSTA

Spremni za podršku humanitarcima bilo gde.