### RANGE ROVER SPORT SVRULTIMATE EDITION
DEFINITIVAN IZRAZ RANGE ROVER PERFORMANSI

UZBUĐENJE DO MAKSIMALNIH GRANICA

Najbrži Range Rover svih vremena je podignut na nove visine.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition je definitivni izraz našeg SUV-a luksuznih performansi – kreirao ga je SV Bespoke tim u našem tehničkom centru za specijalna vozila i operacije u Velikoj Britaniji.

EKSKLUZIVNE BOJE KOJE "UPADAJU U OKO"

Range Rover Sport SVR Ultimate se nudi u izboru od tri zadivljujuće boje, koje je izabrao Land Rover Design tim iz ekskluzivne SV Bespoke palete. Čvrsti sjaj Maya Blue i Marl Grey su zaista jedinstvene boje sa tehnologijom staklenih pahuljica za blistav, blistav efekat, dok satenska obrada Ligurijska crna nudi svrsishodniji i skriveniji izgled.
Dopunjujući ove smele izbore boja je Fuji bela akcentna boja koja privlači pažnju preciznim detaljima i materijalima visokih performansi.

BOJA

DETALJI O MODELU ULTIMATE EDITION

KARAKTERISTIKE DIZAJNA SV BESPOKE MODELA

KARAKTERISTIKE DIZAJNA SV BESPOKE MODELA

Pored ekskluzivnih boja farbe SV Bespoke, tradicionalni natpis „Range Rover“ na poklopcu motora i prtljažnika, i SVR Roundel značka su podignuti na nove elegantne visine sa sjajnom crnom unutrašnjošću sa rebrima i ekskluzivnim Fuji belim akcentom sa natpisom 'Ultimate Edition'.
JEDINSTVENI STIL ENTERIJERA

JEDINSTVENI STIL ENTERIJERA

Sedeći za volanom na sportskih sedišta čiji se položaj može podešavati u 16 smerova, anodizovane ručice menjača SV Bespoke Black maksimiziraju vašu kontrolu nad automatskim menjačem sa 8 brzina. Sa SVR utisnutim urezama na naslonima za glavu i elegantnim završnim obradama kabine od karbonskih vlakana – dobićete pravi osećaj zašto je ovo naš SUV sa najubedljivijim performansama ikada.

ČISTA SNAGA

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition ubrzava od 0-100 km/h za 4,5 sekunde, ili 0-60 milja/h za 4,3 sekunde, uz maksimalnu brzinu od 283 km/h*. Njegov 5,0-litarski Supercharged V8 benzinski motor daje 575 KS. Takođe je ugrađen menjač sa oštrijim i bržim menjanjem brzina.Ova neposredna veza sa motorom pomaže da vozilo postane najbrži Land Rover ikada.

BUDITE VLASNIK MODELA RANGE ROVER SPORT SVR ULTIMATE EDITION

Ako ste zainteresovani da posedujete definitivni izraz performansi Range Rovera, obratite se lokalnom SV specijalizovanom centru.