RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKACIJE

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
VELAR

VELAR

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANSE
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKA SNAGA
TEŽINE
VUČA
NOŠENJE TERETA NA KROVU VOZILA
DIMENZIJE
PROSTOR IZNAD GLAVE PUTNIKA
PROSTOR ZA NOGE
KAPACITET PRTLJAŽNOG PROSTORA
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
OBRTNI CIKLUS
DUBINA GAŽENJA

PRTLJAŽNI PROSTOR (DO)

1.811 L✦


Uz Range Rover Velar.  

FELNE

Do 22"


Nije dostupno uz motore P400e.

ELEKTRIČNI (EV) DOMET

53KM††


Uz Range Rover Velar Plug-in Hibrid.

EKRAN NA DODIR

10"


Standardno uz sve modele Range Rovera Velar.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte celokupni raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Istražite električne modele.
SAZNAJTE VIŠE
PREGLED

PREGLED

Avangardni Range Rover.
ISTRAŽITE PREGLED

Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na osnovu službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP testiranju u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Potrošnja goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne okoline, opterećenje, oprema točka i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korišćenjem Vladine formule za količine prema WLTP testiranju koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima NEDC testiranja. Tada se može primeniti ispravan poreski postupak.
†† Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Potrošnja goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati zavisno od faktora kao što su stil vožnje, uslovi životne okoline, opterećenje, oprema točkova, ugrađeni dodaci, ruta putovanja i stanje baterije. Brojke o dometu zasnivaju se na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

±Navedene brojke izračunate su prema NEDC testiranju na osnovu službenih ispitivanja proizvođača. Količine se mogu razlikovati zavisno od okruženja i stila vožnje. Samo u svrhu upoređenja. Stvarne brojke mogu se razlikovati
Najveća brzina na motorima sa suspenzijom sa amortizerima je 210 km/h.
‡‡U kombinaciji sa elektromotorom.
Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tečnosti i 90% goriva.
Uključuje napunjene tečnosti i 90% goriva.
U suvom stanju: Zapremina izmerena punim blokovima u skladu sa standardom VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Zapremina izmerena do plafonske obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovaće se u skladu sa specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištem.
Sa tečnostima: Zapremina izmerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tečnošću. Zapremina izmerena do plafonske obloge. Konfiguracija prtljažnika i ukupni prostor prtljažnika razlikovaće se u skladu sa specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištem.
Ako je opremljen elektronskom vazdušnom suspenzijom. Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcioni dodaci povećavaju masu.