RANGE ROVER SPORT

NAJDINAMIČNIJI RANGE ROVER
POGLEDAJTE PRIKAZ EKSTERIJERA U 360˚

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

DIZAJN

DIZAJN

Sa sportskim linijama dizajna i moćnim, muskularnim stavom, Range Rover Sport je napravljen da odaje utisak "na prvu loptu". Sve je jasnije i dinamičnije, uz dašak savremenosti gde god da pogledate - od novog Range Rover Sport grila, redizajniranih ventila na haubi do rafiniranih, ali ipak sportskih točkova.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Niz moćnih pogonskih motora pruža izvanredne performanse na putu. 5.0 litarski V8 benzin motor na samopunjenje nudu poboljšanu izlaznu snagu od 525 KS a kombinacija naprednog Ingenium benzin motora i električnog motora isporučuje izuzetne performanse Range Rover Sport PHEV-a.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Naš infotainment sistem Touch Pro Duo uključuje dva 10-inčna HD ekrana osetljiva na dodir. Koristite Touch Pro Duo zajedno sa Head -up Dispejom u punom koloru kako bi istovremeno kontrolisali i koristili više fnkcija.
ISTRAŽITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE

DIZAJN

Click to interact

ISTRAŽITE EKSTERIJER

Moćan i savršeno poporcionalan Range Rover Sport je dizajniran da privuče pažnju gde god da krenete sa njime.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Pogledajte galeriju

ISTRAŽITE ENTERIJER

Luksuzan,izuzetno udoban i izuzetno funkcionalan Range Rover Sport je vozilo namenjeno i fokusirano pre svega na vozača.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Pogledajte galeriju

EDICIJE I POSEBNA VOZILA

HSE SILVER

Zasnovan na našem HSE modelu, Range Rover Sport HSE Silver je oplemenjen završnim obradama eksterijera u Shadow atlas boji koje naglašavaju sportski duh ovog vozila. Uz to, širok izbor boja za uređenje enterijera i premium opcije za točkove ičiniče da vaša vožnja bude istinski personalizovana.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Pogledajte galeriju

PERFORMANSE

RANGE ROVER SPORT PHEV

Plug-in hibidno električno vozilo (PHEV) isporučuje izuzetno rafinirano iskustvo i vodeću Range Rover Sport sposobnost na terenu i van terena.PHEV Range Rover Sport ostvaruje ubrzanje od 0-100 km/h za samo 6.3 sekundi i realizuju maksimalnu brzinu od 220 km/h.
ISTRAŽITE PHEV vozilo

TEHNOLOGIJA

TOUCH PRO DUO

10-inčni Touch Duo Pro HD ekran osetljiv na dodir omogućava da istovremeno pratite više informacija na jednom ekranu,na primer,da koristite navigacioni sistem,i istovremeno podešavate više funkcija, npr medija, zabave.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE

RAZNOLIKOST

5+2 sedišta

221 litara


Pcioni trećired sedišta dizajniran je za povremenu upotrebu *, dajući mogućnost da vozilo primi do sedam osoba.

* Sedišta trećeg reda pogodna su za upotrebu starije dece koja mogu koristiti pojas za vezivanje za odrasle ili sedište koje je povišeno zajedno sa pojasom za odrasle. Nisu pogodni za manju decu koja zahtevaju dečije sedište gde se pojas za odrasle ne koristi direktno za vezivanje dece . Zadnji prostor za utovar je smanjen na PHEV modelima, kontaktirajte lokalnog prodavca za više detalja.

Suva zapremina: Zapremina merena čvrstim blokovima koji odgovaraju Verband Der Automobilindustrie (200 mm k 50 mm k 100 mm).
Vlažna: zapremina merena simulacijom teretnog prostora napunjenog tečnošću.

Kod modela vozila P400e kapacitet nosivosti je smanjen za 79 litara, a unutrašnji prostor je povećan za 46 mm. Za više informacija kontaktirajte lokalnog prodavača Land Rover-a.

AKTIVACIONI KLJUČ

Uživajte u omiljenim aktivnostima na otvorenom i držite ključ bezbedno u vozilu.Opcioni Land Rover aktivacioni ključ poseduje robusnu, potpuno vodootporni pojas za mršavljenje, što vam omogućava da učestvuje u nizu aktivnosti u kojima je nošenje ključa manje od prikladnog.
ISKLJUČITE KLJUČNE KARAKTERISTIKE

KAPACITET

SUSPENZIJA

Sigurnu i bezbednu vožnju obezbeđuje najnovija elektronska suspenzija vazduha koja daje izuzetnu artikulaciju točkova. Na modelu Range Rover Sport SVR sportska suspenzija je optimizovana zaraz pružanja boljih performansi i unapređenog rukovanja.
KONTAKTIRAJTE NAS

LAND ROVER GEAR - OPREMA

Unapredite svoj Range Rover Sport u bilo kom trenutku tokom životnog veka vozila dodavanjem Land Rover Gear opreme.Prilagodite vozilo prema svojim potrebama pomoću modernih,čvrstih i svestranih dodataka koji su projektovani,testirani i proizvedeni prema istim zahtevnim standardima koji važe i za originalnu, standardno ugrađenu opremu.
POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE

IZABERITE VAŠ RANGE ROVER SPORT

*2,500kg ogranicenja na modelima P400e, ograničenje od 3,000kg na SVR i P300 modelima.

Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu. Tačan poreski tretman može se primeniti tek pošto se primeni ova formula.

Pogledajte WLTP karakeristike

WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.

Kada smo izbacili InControl naglasili smo da specifične funkcije ovog sistema koja mogu biti deo dodatne opreme dok dostputnost siistema zavisi od tržišta ili od pogonskog sklopa vozila.Molimo vas konsultujete lokalni Lange Rover sajt ili lokalnog Lange Rovera zastupnika kako biste dobili više informacija o dostupnosti sistema i specifičnim uslovima .Odredjene funkcije zahtevaju odgovarajuće SIM (kartice) sa propratnim ugovorom o pružanju podataka što zahteva dodatnu preplatu.Mobilno povezivanje se ne može garantovati na svim lokacijama.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno o specifikacije vozila i tržišta (modela i pogona), ili zahtevati ugradnju drugih funkcija Za više detalja kontaktirajte lokalnog prodavca ili konfigurirajte vozilo na mreži.