RANGE ROVER SPORT

NAJDINAMIČNIJI RANGE ROVER
DIZAJN

DIZAJN

DIZAJN EKSTERIJERA

Range Rover Sport je dizajniran da privlači pažnju.Njegov niži, sportski stil naročito ističu osveženi frontalni i zadnji bamperi sa integrisanim izduvnim finišerima, dok LED svetla sa opcionim animacionim pokazivačima pravca daju ovom vozilu dramatičan imoderan izgled.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL POGLEDAJTE GALERIJU

AMBIJENTALNA RASVETA

Izuzetno udoban,funkcionalan,Moderan dizajn unutrašnjeg prostora dopunjen je poboljšanim osvetljenjem ambijentalnog prosotra i opremom Touch Pro Duo.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL POGLEDAJTE GALERIJU

PERFORMANSE

ADAPTIVNA DINAMIKA

Ovaj sistem pruža savršenu ravnotežu vožnje i kontrole tako što nudi kontinuirano varijabilna podešavanja amortizera. Prati kretanje vozila do 500 puta u sekundi i odgovara na vaše inpute kao i na uslove puta kako bi se obezbedila udobna, uravnotežena vožnja.
KONTAKTIRAJTE NAS

TEHNOLOGIJA

LED FAROVI

Pixel-laser LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima obezbedjuje vrhunskuvidljivost, dok laserska tehnologija isporučuje pet puta veće osvetljenje od standardnih LED svetala. Ovi farovi se aktiviraju ukoliko se vozilo kreće pri brzini većoj od 80km/h, kao i ukoliko sistem ne detektuje nikakvu drugu eksternu svetlost; sistem proizvodi jasnu svetlost koja obasjava put u dužini od pola kilometra ispred vozila.
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Pružajući pregršt informacija i zabava,infotainment sistem Touch Pro Duoposeduje najnaprednije integrisane tehnologije kako bi se osigurali da možete maksimalno uživati u putovanju.
INOVACIJE

INOVACIJE

Liniju Range Rover Sport rafiniranih i efikasnih motora odlikuju snažne performanse. Na Vama je da izaberite izmedju naprednih benzin i dizel motora, ili se opredelite za PHEV,Plug-in hibridno električno vozila (PHEV-hibridno vozilo sa baterijama koje se mogu dopunjavati preko priključka na spoljašnji ivor električne energije )-najinovativniji pogonski sklop.
DRUMSKE PERFORMANSE

DRUMSKE PERFORMANSE

Range Rover Sport je jedan je od najdinamičnijih SUV modela. Sa kompletom pažljovo napravljenih tehnologija pruža izvrsnu vožnju,bez obzira na put i uslove.
TERENSKE PERFORMANSE

TERENSKE PERFORMANSE

Primerena terenska vožnja Range Rover Sporta proizilazi iz kombinacije sistema sa pogonom na sva četiri točka (AWD) i jedinstvenih,inovativnih terenskih tehnologija.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Od savlađivanja gradskog saobraćaja do obezbedjivanja dodatne bezbednosti za vas i vaše putnike,na raspolaganjuje pregršt standardnih i opcionih inovativnih tehnologija.Svaka od njih je dizajnirana da obezbedi udobnost,lakoću i komfor tokom vešeg putovanja.
KOMFOR I UDOBNOST

KOMFOR I UDOBNOST

Range Rover Sport pruža vrhunsku udobnost i komfor za vozača i putnike. Precizno dizajniran,savremeni enterijer dolazi sa novim prednjim sedištima koje pružaju povećanu podršku i mogućnost izradesedišta od semianilne kože.

RAZNOLIKOST

AUTOMATSKO PODEŠAVANJE VISINE

Obezbedjujući dodatnu pogodnost za vozača i putnike, automatsko podešavanje visine uz pomoć elektronske suspenzije pneumatika, omogućava korisniku da lakše ulazi i izlazi iz vozila spuštanjem vozila za 50 mm.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

KOMFOR I UDOBNOST

GESTURE SUNBLIND

Kako bi se sprečilo pregrejavanje kabine i minimizovala upotreba klime, zaštite od sunca se automatski zatvaraju kada putnici uđu u vozilu i vrata se zatvore. Opciona funkcija obaranja zaštita od sunca na dodir * omogućava vozaču da pomoću jednostavnog pokreta napred/nazad podiže i spušta ove zaštite.

KAPACITET

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

Postavite i održavajte stabilnu brzinu kretanja u izazovnim uslovima kao što su blato,vlažna trava,led,sneg i prljavština. All Terrain Progress Control (ATPC)* funkcioniše izmedju 1.8 km/h do 30 km/h,što vam omogućava održavanje pune koncentracije pri upravljanju i pronalaženju puta pri kretanju na zahtevnim tereneima.
KONTAKTIRAJTE NAS

ODRŽIVOST

EFIKASNOST

EFIKASNOST

Pogonski sklop Range Rover Sport-a inkorporira tehnologije sa niskom emisijom CO₂, kao što ne napredni inteligentni Stop/Start sistem. Ovaj sistem gasi motor kada se vozilo ne kreće tj. Kada miruje, i ponovo ga pokreće kada podignete stopalo sa pedale kočnice, čime se, između ostalog, smanjuje potrošnja goriva za 5 do 7 %. Eco režim rada koristi softver kako bi se postarao da se vozilo kreće efikasnije i ekonomičnije.
ALUMINIUM

ALUMINIUM

Aluminijumska struktura Range Rover Sport-a sadrži reciklirani materijal, što kao rezultat ima manju težinu vozila, uštedu u potrošnji goriva, niži nivo emisije štetnih gasova i benefite u performansama vozila.
PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA

PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA

Kao kompanija koja se stara o zaštiti životne sredine, Jaguar Land Rover je posvećen ideji proiizvodnje vozila koja koriste odžive materijale, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Range Rover Sport je dizajniran tako da se 85% ovog vozila može reciklirati, dok je 95% rekuperabilno. Kompanija konstantno ulaže sredstva u najsavremenije pogone u kojima nastoji da na što efikasniji način proizvodi vozila - koristeći što manje vode i energije, generišući što manje otpada i emitujući što manje ugljenika.

SIGURNOSNE KARAKTERISITKE

ISOFIX

ISOFIX

ISOFIX punktovi na zadnjim sedištima omogućavaju da se sedišta za decu lako montiraju.
ERBEGOVI

ERBEGOVI

Sveobuhvatni sistem Range Rover Sport vazdušnih jastuka za vozača i putnike predstavlja odličnu zaštitu za sve u vozilu.
SIGURNOSNI POJASEVI

SIGURNOSNI POJASEVI

Dodatnu zaštitu pružaju zatezivači sigurnosnih pojaseva koji u slučaju udarca napred smanjuju kretanje unapred.
LED FAROVI

LED FAROVI

Spoljna LED rasveta dolazi kao deo standarne opreme na modelu Range rover Sport. LED svetla su dizajnirana da isprate životni vek vozila, dakle da traju kao i samo vozilo, i pri tom koriste manje energije.
POLOŽAJ SPORTSKIH KOMANDI

POLOŽAJ SPORTSKIH KOMANDI

Funkcija Range Rover Sport položaj sportskih komandi Command Driving Position pomaže u pružanju sigurnijeg,angažovanijeg pogona.Povižena pozicija daje vam bolju vidljivost koja doprinosi boljoj sigurnosti.
POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)

POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)

Pomoć pri hitnom kočenju (EBA) automatski se aktivira kada vozač brzo pritisne papučicu za kočenje. Ovaj sistem poboljšava pritisak na kočnicu pomoću ABS pumpe kako bi vozač mogao da zaustavi vozilo na vreme.

Opcionalne karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati zavisno o specifikacije vozila i tržišta (modela i pogona), ili zahtevati ugradnju drugih funkcija Za više detalja kontaktirajte lokalnog prodavca ili konfigurirajte vozilo na mreži.