RANGE ROVER EVOQUE

OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE PAKETA DODATNE OPREME

Na raspolaganju Vam je čitav niz paketa dodatne opreme uz pomoć kojig možete naknadno personalizovati svoje Range Rover Evoque vozilo.

BLACK EXTERIOR PACK

Poboljšajte već prepoznatljiv izgled Range Rover Evoque-a sa zadivljujućim crnim paketom eksterijera. Sjajni crni završni slojevi haube i vrata prtljažnika, rešetka, bočni otvori za ventilaciju, prednji i zadnji branici, donji poklopac i poklopci retrovizora daju asertivnu izjavu o dizajnu.

OPCIJE PAKETA ZA UREĐENJE EKSTERIJERA

Izaberite savšenu boju šasije, stil krova kao i tip točkova kako bi odgovarali vašem ukusu.

TOČKOVI

Unapredite dizajnerske karakteristike Range Rover Evoque-a koje oduzimaju dah sa svojim idealnim točkovima. Birajte između točkova od 17” do 21” u nizu izbora boja i završnih obrada, uključujući tamno sivu satensku, crnu u sjaju i dijamantsku boju sa tamno sivim ili srebrnim kontrastom.​

OPCIJE PAKETA ZA UREĐENJE ENTERIJERA

Unapredite prostor kabine odabirom svojih idealnih materijala, boja, izbora krova i još mnogo toga.

KLIZNI PANORAMSKI KROV

Polivajući prirodnu svetlost u unutrašnji prostor Range Rover Evoque-a, klizni panoramski krov1 pruža svetliji i prostraniji osećaj. Birajte između krova u boji karoserije, korintske bronze2 ili crnog kontrastnog krova.
BOJE

BOJE

Na vama je da odaberete između kontrastnih ili komplementarnih kombinacija bojab kada je reč o materijalima od kojih su izrađena sedišta, ali odluku donosite i o boji tapacijunga. Paleta uključuje i boje Ebony i Light Oyster Morzine.
OPCIJE PAKETA ZA UREĐENJE ENTERIJERA

OPCIJE PAKETA ZA UREĐENJE ENTERIJERA

Dalje personalizujte prostranu unutrašnjost, sa dodatnim paketima kao što je Premium Upgrade Interior Pack. Raskošni detalji uključuju vrhunske prostirke za tepihe, obloge od ebanovine antilopa, Premium osvetljenje kabine, svetle metalne pedale i osvetljene metalne gazne ploče.
SEDIŠTA

SEDIŠTA

Postoji veliki izbor održivih i prozračnih materijala: presvlake sedišta od zrnaste kože, mešavina vrhunske vune Kvadrat sa tkaninom od antilopa Dinamica®, tekstila od eukaliptusa sa UltrafabricsTM. Elegantni detalji poput šavova na prednjoj strani samo dodaju prefinjen osećaj.​

BEZBEDNOST I POMOĆNE FUNKCIJE

Naš asortiman funkcija pomoći pri vožnji i parkiranju je dizajniran da osigura da svako putovanje bude podjednako bezbedno koliko i prijatno.

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Birajte iz niza funkcija osmišljenih da vožnju i parkiranje učine jednostavnijim i bezbednijim. Sa mnogim dostupnim inovativnim tehnologijama, videćete da su sve funkcije dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, dok istovremeno pružaju veću bezbednost.

PERSONALIZACIJA

Učinite više od svog sveta. Uz Evoque, možete potpuno personalizovati vozilo kako bi odgovaralo vašem životnom stilu.

LAND ROVER AKSESOARI

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno personalizujte svoj Range Rover Evoque izborom aksesoara za enterijer ili eksterijer.
POGLEDAJTE AKSESOARE

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

NAGLASCI

NAGLASCI

Otkrijte šta vozilo Range Rover Evoque može sve da Vam ponudi, počev od In-Car tehnologije, kapaciteta, performansi i mnogo toga još.
ISTRAŽITE NAGLASKE
RANGE ROVER EVOQUE MODELI

RANGE ROVER EVOQUE MODELI

Ovde možete pronaći ceo asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomoćnih funkcija za dostizanje najboljih performansi i dostupnih tehnologija.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite finije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Posebna pažnja posvećena detaljima je uvek bila fundamentalna za naša vozila
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

1Izbor opcije kliznog panoramskog krova smanjiće prostor za glavu napred i pozadi.
2Dostupno samo u Bronze Collection.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl karakteristike, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Land Rover prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa odgovarajućim ugovorom o prenosu podataka koji će zahtevati dalju pretplatu nakon početnog roka koji savetuje vaš prodavac. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Amazon, Aleka i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Određene Aleka funkcionalnosti zavise od tehnologije pametne kuće. Korišćenje Amazon Aleka zahteva Amazon nalog.