RANGE ROVER EVOQUE

NAGLASCI

TEHNOLOGIJA

Potpuno opremljen za život u 21st veku.

SISTEMI PIVI I PIVI PRO

Standardne funkcije na Pivi-ju uključuju:
10" ekran osetljiv na dodir DAB digitalni radio Novo dizajnirani interfejs Apple CarPlay® 1 Android AutoTM 2 Remote, sistem kontrole na daljinu3
Nadogradite na Pivi Pro4 i pratiće vas najnovija veštačka inteligencija u automobilu, koja pruža funkcije kao što je sistem za navigaciju3 koji samostalno uči, za potpuno povezano putovanje.
AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRANJA SOFTVERA

Vaše vozilo ostaje u toku sa vremenom putem ažuriranja softvera6. Infotainment, telematika i različiti kontrolni moduli u vozilu mogu da se ažuriraju daljinski kako bi se obezbedile optimalne performanse. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Online packt7 nudi dalje povezane usluge preko ugrađene SIM kartice, pružajući pristup neograničenom strimovanju medija8 i vremenskoj prognozi.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opcionalno punjenje bežičnog uređaja sa pojačivačem telefonskog signala9 vam omogućava da punite kompatibilne pametne telefone bez potrebe za žicama ili priključnom stanicom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za bolji signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA U KABINI VOZILA

SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA U KABINI VOZILA

Opcionalno prečišćavanje vazduha u kabini poboljšava dobrobit vozača i putnika. Aktiviranjem funkcije PURIFY, specijalno dizajnirani filter hvata fine čestice iz spoljašnjeg vazduha, kao što su PM2,5 i alergene u vazduhu poput prašine i polena.

KAPACITET

Svakodnevni kapaciteti ukombinovani su uz samouvereno iskustvo na terenu.

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

Osigurava sigurnu vožnju, na putu ili terenu. Na klizavim površinama, kao što su trava i sneg, obrtni moment se može izbalansirati između prednjih i zadnjih točkova kako bi se maksimizirala vuča.
HILL DESCENT CONTROL (kontrolisano spuštanje niz strmi nagib)

HILL DESCENT CONTROL (kontrolisano spuštanje niz strmi nagib)

HDC je funkcija koju je patentirao Land Rover, i sada je postala deo standardne opreme na vozilima. Ova funkcija pomaže vozaču tako što kontroliše kretanje vozila niz strme nizbrdice, održavajući konstantnu brzinu i primenjujući kočenje nezavisno na svakom točku.
LOW TRACTION LAUNCH (SISTEM KOJI MAKSIMIZUJE PRIJANJANJE U SITUACIJI KADA SU GUME NA KLIZAVOJ PODLOZI)

LOW TRACTION LAUNCH (SISTEM KOJI MAKSIMIZUJE PRIJANJANJE U SITUACIJI KADA SU GUME NA KLIZAVOJ PODLOZI)

Obezbeđivanjem optimalnog obrtnog momenta prilikom kretanja iz stanja mirovanja, Low Traction Launch unapređuje upravljanje vozilom u klizavim uslovima poput vožnje po mokroj travi, snegu, ledu. Ovaj sistem ostaje aktivan sve dok vozilo ne dostigne brzinu od 30km/h- kada se I-PAce besprekorno vraća na odabrani režim vožnje.
Pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici (Hill Launch Assist, HLA)

Pomoć pri pokretanju vozila na uzbrdici (Hill Launch Assist, HLA)

Kako bi pomogao vozaču da lakše pokrene vozilo na uzbrdici, Hill Launch Assist zadržava kočnu silu dovoljno dugo da stopala vozača pređu od pedale kočnice do gasa, što sprečava kretanje vozila i smanjuje radno opterećenje vozača. Hill Launch Assist je uvek dostupan tj. aktiviran, ne treba ga dodatno selektovati.

PERFORMANSE

Bilo da tražite sigurno iskustvo u vožnji ili bolju ekonomičnost goriva, postoji opcija pogonskog sklopa koja vam odgovara.

PLUG-IN HIBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid kombinuje 3-cilindrični, 1,5 litarski benzinski motor sa električnim motorom da bi isporučio ukupnu izlaznu snagu od 309 KS. Vozite u paralelnom hibridnom ili EV režimu.
SAZNAJTE VIŠE

SPECIFIKACIJE PLUG-IN HIBRIDNOG ELEKTRIČNOG VOZILA

VOZNI OPSEG VOZILA NA EL POGON (OD DO)

62KM††


Prikazan je vozni opseg u EV režimu prema WLTP TEL testu.

CO2 EMISIJE (OD)​

32G/KM††


Uživajte u nultoj emisiji izduvnih gasova kada ste u EV režimu.

VREME PUNJENJA U KUĆNIM USLOVIMA (OD)

132MINS*


Do 100% korišćenjem kućnog punjača od 7kV naizmenične struje.

VREME PUNJENJA NA JAVNIM STANICAMA (OD)

30MINS*


Napunite do 80 procenata za < 30 minuta uz brzo punjenje od 32 kV DC.
POGONI

POGONI

Od snage i čistog zadovoljstva u vožnji do uštede goriva i prefinjenosti, postoji niz motora dostupnih za Range Rover Evoque, uključujući opciju Plug-in Hybrid.
TRANSMISIJA (PRENOS BRZINA)

TRANSMISIJA (PRENOS BRZINA)

Oživite Range Rover Evoque uz široku lepezu opcija menjača. Izaberite između 6-brzinskog manuelnog ili 8-stepenog i 9-stepenog automatskog menjača.
ADAPTIVNA DINAMIKA

ADAPTIVNA DINAMIKA

Sa funkcijom Adaptive Dinamics, izabranom preko ekrana osetljivog na dodir, Range Rover Evoque pruža još čvršću kontrolu karoserije uz ravnomernije rukovanje i oštrije reakcije.
KONFIGURABILNA DINAMIKA

KONFIGURABILNA DINAMIKA

Funkcija Configurable Dinamics vam omogućava da konfigurišete mapu gasa Range Rover Evoque, tačke menjača, podešavanja upravljanja i vešanje kako bi odgovarali vašim potrebama vožnje.

RAZNOLIKOST

Kreiran iproizveden kako bi se maksimalno iskoristio savremeni tempo života.

5 SEDIŠTA

591 litara


Industrijski standardna vrednost za mokri volumen omogućava do 591 l, a suvi 472 litra. Jednostavno rečeno, možete lako da putujete sa četiri prijatelja.

Pomerite klizač da biste videli sve kapacitete utovarnog prostora.

Mokra zapremina vozoila (wet volume): zapremina koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošču. Suva zapremina vozila (dry volume): masa praznog vozila sa vozačem , mereno koroisteći čvrste blokove (200mm x 50mm x 100mm).

''CLEARSIGHT REAR VIEW MIRROR'' SA PRIKAZOM ZADNJE KAMERE U UNUTRAŠNJEM RETROVIZORU

''CLEARSIGHT REAR VIEW MIRROR'' SA PRIKAZOM ZADNJE KAMERE U UNUTRAŠNJEM RETROVIZORU

Opcionalna najsavremenija tehnologija pruža nesmetan pogled kroz stražnji deo vašeg Range Rover Evoque vozila. Kamera koja se nalazi u antenskoj podlozi dovodi video uživo u vaše retrovizor, osiguravajući stalnu vidljivost bez obzira na to šta je iza vas.Sve to olakšava vožnju i manevrisanje kako na uskom prostoru u urbanim sredinama, tako i pri terenskoj vožnji van grada, ali i prilikom prevoza gabaritnih stvari11.
MATRIX LED FAROVI

MATRIX LED FAROVI

Deo našeg asortimana inovativnih tehnologija, matrik LED farovi sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) imaju prilagodljivi snop. Ovo maksimizira broj delova dugih svetala za vrhunsku vidljivost, istovremeno bacajući senku na nadolazeći saobraćaj, pomažući da se spreči zaslepljivanje.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Birajte iz niza funkcija osmišljenih da vožnju i parkiranje učine jednostavnijim i bezbednijim. Sa mnogim dostupnim inovativnim tehnologijama, videćete da su sve funkcije dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, a istovremeno pružaju veću bezbednost.
BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

ISOFIKS i vazdušni jastuci dodatno poboljšavaju bezbednost, dve ISOFIKS tačke za bezbednosna sedišta za bebe/dete su postavljene sa svake strane zadnjih sedišta, a sveobuhvatni sistem od šest vazdušnih jastuka uključujući vozača, suvozača, bočne zavese i vazdušne jastuke za grudni koš su standardni za zaštitu putnika.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Kreirajte savršen Range Rover Evoque koji će odgovarati vašim potrebama i životnom stilu.

PERSONALIZUJTE SVOJE RANGE ROVER EVOQUE VOZILO

Kreirajte vaš savršeni Range Rover Evoque uz pomoć konfiguratora.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

RANGE ROVER EVOQUE MODELI

RANGE ROVER EVOQUE MODELI

Ovde možete pronaći ceo asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala za performanse i sve dostupne tehnologije.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite finije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno personalizujte svoj Range Rover Evoque izborom aksesoara enterijera ili eksterijera.
POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Posebna pažnja posvećena detaljima je uvek bila fundamentalna za naša vozila
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

*Vremena punjenja će varirati u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na: starost, stanje, temperaturu i postojeće punjenje baterije; korišćeni objekat i trajanje punjenja.​

††Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Cifre o CO2, ekonomičnosti goriva, potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, ugradnja točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlai. Usluge koje nudi Apple CarPlai zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.apple.com/uk/ios/feature-availabiliti/#apple-carplay za više informacija.
2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.android.com/auto/ za više informacija.
3Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac. Land Rover Remote App će morati da se preuzme sa Apple App Store/Google Plai prodavnice.
4Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
5​Uputstva za navigaciju na vetrobranskom staklu se pojavljuju samo kada je Pivi Pro postavljen na vozilo.​
6Za ažuriranja je potrebna veza za prenos podataka.

7Moguće da se primenjuju smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
8Važe smernice poštenog korišćenja. Nakon što se 20 GB podataka iskoristi u roku od mesec dana, brzina prenosa podataka i funkcionalnost vozila mogu se smanjiti do kraja meseca. Za detalje o politici poštenog korišćenja u vezi sa ovom funkcijom, pogledajte Uslove InControl Pivi Pro na vvv.landrover.com/pivi-pro-terms. Vreme reprodukcije zavisi od provajdera striminga i definicije video sadržaja. HD video će značajno povećati potrošnju podataka.
9Samo kompatibilni pametni telefoni.
10ClearSight Ground Viev zavisi od 3D Surround kamere. Slika nije aktivna. Proverite okolinu radi bezbednosti. Podleže lokalnim propisima.
11Funkcija podleže lokalnim propisima. Ako bifokalni ili varifokalni korisnici ne mogu lako da podese fokus na ClearSight digitalnoj retrovizorskoj slici, u bilo kom trenutku mogu da se vrate u režim retrovizora.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju da osiguraju da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.

Pivi i InControl karakteristike, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Land Rover prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Određene funkcije dolaze sa pretplatom koja će zahtevati dalje obnavljanje nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš prodavac. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Amazon, Aleka i svi povezani logotipi su zaštitni znaci kompanije Amazon.com, Inc. ili njenih filijala. Određene Aleka funkcionalnosti zavise od tehnologije pametne kuće. Za korišćenje Amazon Aleka potreban je Amazon nalog.

Apple CarPlai je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu da važe uslovi za krajnje korisnike Apple Inc.

Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.

Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.