DISCOVERY SPORT

NAGLASCI

RAZNOLIKOST

Svestran i praktičan – čini život malo lakšim i prijatnijim.

5+2 SEDIŠTA

157litara


Sa dovoljno prostora za vas i šest prijatelja, industrijski standardni mokri volumen omogućava do 157* litara. Ovo je jednako suvom kapacitetu od 115* litara, mereno kroz čvrste blokove.
Pomerite klizač da biste videli sve kapacitete utovarnog prostora.

*Mokra zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem prostora za utovar tečnošću. Suva zapremina se meri čvrstim blokovima (200 k 50 k 100 mm), pokazuje količinu praktičnog prostora u vozilu.

''CLEARSIGHT REAR VIEW MIRROR'' SA PRIKAZOM ZADNJE KAMERE U UNUTRAŠNJEM RETROVIZORU

''CLEARSIGHT REAR VIEW MIRROR'' SA PRIKAZOM ZADNJE KAMERE U UNUTRAŠNJEM RETROVIZORU

Opcionalna najsavremenija tehnologija pruža nesmetan pogled kroz stražnji deo vašeg vozila. Kamera koja se nalazi u antenskoj podlozi dovodi video uživo u vaše retrovizor, osiguravajući stalnu vidljivost bez obzira na to šta je iza vas.Sve to olakšava vožnju i manevrisanje kako na uskom prostoru u urbanim sredinama, tako i pri terenskoj vožnji van grada, ali i prilikom prevoza gabaritnih stvari11.
MATRIX LED FAROVI

MATRIX LED FAROVI

Deo našeg asortimana inovativnih tehnologija, matrik LED farovi sa prepoznatljivim dnevnim svetlima (DRL) imaju prilagodljivi snop. Ovo maksimizira broj delova dugih svetala za vrhunsku vidljivost, istovremeno bacajući senku na nadolazeći saobraćaj, pomažući da se spreči zaslepljivanje.
BEZBEDNOST

BEZBEDNOST

Niz funkcija pomoći vozaču i sveobuhvatan sistem od do osam vazdušnih jastuka za vozača i suvozača pomažu da vaša porodica bude bezbedna.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Birajte iz niza funkcija osmišljenih da vožnju i parkiranje učine jednostavnijim i bezbednijim. Sa mnogim dostupnim inovativnim tehnologijama, videćete da su sve funkcije dizajnirane da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, a istovremeno pružaju veću bezbednost.

TEHNOLOGIJA

Brza i intuitivna tehnologija, dizajnirana za uživanje u vožnji.

Standardne funkcije na Pivi Pro2 uključuju:
10" ekran osetljiv na dodir DAB digitalni radio Novo dizajnirani interfejs Apple CarPlai® 3 Android AutoTM4 Daljinski5
Sa Pivi Pro2 bićete praćeni najnovijom veštačkom inteligencijom u automobilu, koja pruža funkcije kao što je navigacioni sistem koji se samostalno uči, za potpuno povezano putovanje.
AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRANJA SOFTVERA

Vaše vozilo ostaje ažurirano putem ažuriranja softvera7. Infotainment, telematika i različiti kontrolni moduli u vozilu mogu se ažurirati na daljinu kako bi se osigurale optimalne performanse. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Onlajn paket sa paketom podataka8 nudi dalje povezane usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

Neograničeno strimovanje medija8
Vremenske prognoze
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opcionalno punjenje bežičnog uređaja sa pojačivačem telefonskog signala9 vam omogućava da punite kompatibilne pametne telefone bez potrebe za žicama ili priključnom stanicom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za bolji signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE SA FILTEROM PM2,5

SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA KABINE SA FILTEROM PM2,5

Opcionalna NanoeTM jonizacija poboljšava dobrobit vozača i putnika. Aktiviranjem dugmeta PURIFI, specijalno dizajnirani filter hvata fine čestice iz spoljašnjeg vazduha, kao što su PM2,5 i alergene u vazduhu poput prašine i polena.

KAPACITET

Kompaktni SUV, sposoban onoliko koliko biste očekivali od Land Rovera.

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

Osigurava sigurnu vožnju, na putu ili terenu. Na klizavim površinama, kao što su trava i sneg, obrtni moment se može izbalansirati između prednjih i zadnjih točkova kako bi se maksimizirala vuča.
HILL DESCENT CONTROL (kontrolisano spuštanje niz strmi nagib)

HILL DESCENT CONTROL (kontrolisano spuštanje niz strmi nagib)

HDC je funkcija koju je patentirao Land Rover, i sada je postala deo standardne opreme na vozilima. Ova funkcija pomaže vozaču tako što kontroliše kretanje vozila niz strme nizbrdice, održavajući konstantnu brzinu i primenjujući kočenje nezavisno na svakom točku.
KONTROLA KRETANJA PO SVIM POVRŠINAMA (ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL, ATPC)

KONTROLA KRETANJA PO SVIM POVRŠINAMA (ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL, ATPC)

Kontrola kretanja na svim terenima pomaže u postavljanju i održavanju stabilne brzine u izazovnim uslovima van puta.
VUČA I SISTEM NAPREDNE VUČE

VUČA I SISTEM NAPREDNE VUČE

Mogućnost vuče do 2.500 kg i Advanced TowAssist olakšavaju transport bilo čega, od prikolica do sanduka za konje. Opciona odvojiva poluga za vuču ili poluga za vuču koja se može pokretati se takođe može ugraditi.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Uz pomoć sistema ClearSight Ground View10 možete efikasno da vidite 'kroz' haubu što omogućava prikaz više spoljašnjih pogleda, uključujući donju stranu i točkove vozila, dok vozite.

PERFORMANSE

Uživajte u glatkim performansama uz naprednu dinamiku vožnje i niz efikasnih motora koji odgovaraju svim potrebama.

PLUG-IN HYBRID

Savršen za gradska putovanja kao i za porodične avanture, Discoveri Sport Plug‑in Hibrid pruža potpuno električnu vožnju sa nultom emisijom izduvnih gasova i može se puniti pomoću DC brzog punjenja.
OTKRIJ VIŠE

PLUG-IN HIBRIDNE SPECIFIKACIJE

VOZNI OPSEG U EL REŽIMU (DO)

60KM††


CO2 EMISIJE (OD)​

34G/KM††


Uživajte u nultoj emisiji izduvnih gasova kada ste u EV režimu.

VREME PUNJENJA U KUĆNIM USLOVIMA (OD)

132MINS*


Do 100% korišćenjem kućnog punjača od 7kV naizmenične struje.

VREME PUNJENJA NA JAVNIM STANICAMA (OD)

30MINS*


Napunite do 80 procenata za < 30 minuta uz brzo punjenje od 32 kV DC.
POGONI

POGONI

Od snage i čistog zadovoljstva u vožnji do uštede goriva i prefinjenosti, postoji niz motora dostupnih za Range Rover Evoque, uključujući opciju Plug-in Hybrid.
ADAPTIVNA DINAMIKA

ADAPTIVNA DINAMIKA

Sa funkcijom Adaptive Dinamics, izabranom preko ekrana osetljivog na dodir, Discovery Sport pruža još čvršću kontrolu karoserije uz ravnomernije rukovanje i oštrije reakcije.
KONFIGURABILNA DINAMIKA

KONFIGURABILNA DINAMIKA

Funkcija Configurable Dinamics vam omogućava da konfigurišete mapu gasa Discovery Sport vozila, tačke menjača, podešavanja upravljanja i vešanje kako bi odgovarali vašim potrebama vožnje.
PRENOS BRZINA

PRENOS BRZINA

Dostupni sa 6-stepenim manuelnim menjačem ili 9-stepenim automatskim menjačem, naši menjači nude glatke promene stepena prenosa i doprinose vašem uživanju u vožnji.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Land Roverov svestrani i kompaktni SUV, vaš stil.

PERSONALIZUJTE SVOJE DISCOVER$Y SPORT VOZILO

Sa širokim izborom boja, točkova i pribora, dizajn vašeg savršenog Land Rover Discoveri Sport je jednostavan.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

DISCOVERY SPORT MODELI

DISCOVERY SPORT MODELI

Pogledajte ceo asortiman modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte cinjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I AKSESOARI

OPCIJE I AKSESOARI

Personalizujte Discovery Sport vozilo.
POGLEDAJTE OPCIJE I AKSESOARE
GALERIJA FOTOGRAFIJA

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Posebna pažnja posvećena detaljima je uvek bila fundamentalna za naša vozila
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA

††Pogledajte VLTP brojke .
Navedene brojke su rezultat zvaničnih testova proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU sa potpuno napunjenom baterijom. Samo radi poređenja. Brojke iz stvarnog sveta mogu se razlikovati. Cifre o CO2, ekonomičnosti goriva, potrošnji energije i dometu mogu da variraju u zavisnosti od faktora kao što su stilovi vožnje, uslovi okoline, opterećenje, ugradnja točkova, ugrađena dodatna oprema, stvarna ruta i stanje baterije. Brojke dometa su zasnovane na proizvodnom vozilu na standardizovanoj ruti.

*Slika je reprezentativna za sedišta koja su potpuno napred i nisu nagnuta.

**Vremena punjenja će varirati u zavisnosti od mnogih faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na: starost, stanje, temperaturu i postojeće punjenje baterije; korišćeni objekat i trajanje naplate.​

1Podleže lokalnim propisima. Ako bifokalni ili varifokalni korisnici ne mogu lako da podese fokus na ClearSight digitalnoj zadnjoj slici, u bilo kom trenutku mogu da se vrate u režim retrovizora.
2Povezana navigacija će zahtevati dalju pretplatu nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
3Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlai. Usluge koje nudi Apple CarPlai zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay za više informacija.
4Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto zavise od dostupnosti funkcija u vašoj zemlji, pogledajte https://www.android.com/auto/ za više informacija.
5Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon početnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac. Land Rover Remote App će morati da se preuzme sa Apple App Store/Google Plai prodavnice.
6Zahteva solarno prigušno staklo na nekim tržištima. Uputstva za navigaciju na vetrobranskom staklu se pojavljuju samo kada je Pivi Pro postavljen na vozilo.
7Za ažuriranja je potrebna veza za prenos podataka.
8Moguće da se primenjuju smernice poštenog korišćenja. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon prvobitnog roka koji savetuje vaš Land Rover prodavac.
9Zavisno od tržišta. Samo kompatibilni pametni telefoni.
10Uvek proverite rutu i ​​izlaz pre gaženja.
11ClearSight Ground Viev zavisi od 3D Surround kamere. Slika nije aktivna. Proverite okolinu radi bezbednosti. Podleže lokalnim propisima.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (modela i pogonskog sklopa) ili zahtevaju instalaciju drugih funkcija da bi se ugradile. Za više detalja kontaktirajte svog lokalnog prodavca ili konfigurišite svoje vozilo na mreži.

Pivi i InControl karakteristike, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta – proverite kod svog Land Rover prodavca dostupnost na lokalnom tržištu i pune uslove. Ne može se garantovati povezanost mobilne mreže na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim/vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija.

Vozači treba da koriste karakteristike automobila samo kada je to bezbedno. Vozači moraju osigurati da imaju punu kontrolu nad vozilom u svakom trenutku.
Apple CarPlai je zaštitni znak kompanije Apple Inc. Mogu da važe uslovi za krajnje korisnike kompanije Apple Inc.
Android Auto je zaštitni znak kompanije Google LLC.
Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj sa tri polja je zaštitni znak Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je zaštitni znak kompanije Panasonic Corporation.