TECHNOLOGIJE
TOP
INFOTAINMENT
VOLAN
Volan ima prekidače koji su skriveni dok se ne upale i koji su osetljivi na dodir.Jedan od ovih prekidača može se programirati,tako da se personalizuje prema vašim preferencijama kako bi se ostvario niz funkcija.
ZABAVA NA ZADNJEM SEDIŠTU
Opcioni sistem zabave na zadnjem sedištu (Rear Seat Entertainment) dolazi uz dva osmoinčna ekrana na dodir,ugradjenih u zadnju stranu prednjeg naslona za glavu ili deseto inčni ekran osetljiv na dodir visoke rezolucije.Sistem je opremljen bežičnim slušalicama i daljinskim upravljačem,USB i HDMI ulazima za podršku više uredjaja.
PREPOZNAVANJE GLASA
Dakle, možete da obavite zadatke bez skidanja očiju s puta, Range Rover nudi inteligentno prepoznavanje glasa. Na primer, 'Tune to 97.9' ili 'Call home'.
SMARTPHONE PACK
Budući da koristi tehnologiju InControl aplikacija, ovak paket vam omogućava da kontrolišete aplikacije optimizovane za vaše vozilo na Android™ ili Apple™ telefonu a sve preko tačskrina.
PRO USLUGE
InControl aplikazije predstavljaju interaktivni set aplikacija optimizovanih prema vašem vozilu. Ove aplikacije omogućavaju učitavanje medija, usluge zasnovane na lokaciji i još mnogo toga- a sve preko USB porta.
PROTECT
Pored mogućnosti daljinskog proveravanja nivoa goriva i lakog pronalaženja parkiranog Range Rovera, koristite i Protect kako bi snimili putovanja, na daljinu proverili nivo goriva, sa lakoćom pronašli parkirano vozilo ili proverili da niste ostavili možda otvoren prozor. Ova usluga uključuje i funkciju Optimised Land Rover Assistance (optimizovana Land Rover asistencija).
Meridian™ AUDIO SYSTEM
Meridian™ AUDIO SYSTEM

Odlična definicija kristalno jasnih i potpuno dubokih basova-isporučuju zvuk kroz pažljivo uredjenih 13 zvučnika uključujući i dvokanalni subwoofer.

Istražite Meridian™
Meridian™ SURROUND AUDIO SISTEM
Meridian™ SURROUND AUDIO SISTEM

Zvuk u vozilu je pun i jasan popun zvuka katakterističnoh za izvođenja uživo -a sve to zahvaljujući posebnom rasporedu 19 zvučnika (napred,pozadi i sa strane), uključujući i jedan dual channel sabfufer. Sve to spaja Trifield™ tehnologija,a Vi besprekorno kontrolišete pomoću Touch Pro Duo sistema.

Istražite Meridian™
Meridian™ SIGNATURE AUDIO SISTEM
Meridian™ SIGNATURE AUDIO SISTEM

Signature audio sistem uključuje 29 zvučnika kao i jedan dual chanenel sabvufer,i pruža dubok zvuk a svako sedište.Prvoklasna Trifield™ 3D tehnologija uzdiže kružni zvuk na veći nivo.

Istražite Meridian™
INOVACIJE
ČITAVA KAROSERIJA OD ALUMINIJUIMA
Lakša, jača i održivija, karoserija modela Range Rover Sport u potpunosti izrađena od aluminijuma zaista je prvoklasna kategorija. Konstruisana tako da je jačina karoserije koncentrisana tačno gde je opterećenje najveće, ova inovativna konstrukcija daje izvanrednu čvrstinu i prefinjenost. Ova karoserija može da podnese iste terenske uticaje kao i sva ostala Land Rover vozila.
LAND ROVER IGUIDE (USKORO)
Land Rover iGuide aplikacija koristi najnoviju tehnologiju povećane realnosti kako bi objasnila sve funkcije i kontrole vašeg vozila koje treba da znate. Takođe radi i na vašem mobilnom telefonu, što osigurava da uvek pri ruci imate odgovor na bilo koje pitanje.

PERFORMANSE
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
UMANJENJE BRZINE
Sistem za smanjenje brzine (Speed Lowering)* koristi elektronsku suspenziju vazduha kako bi se smanjio aerodinamični zastoj i potrošnja goriva pri kretanju u većim brzinama tako što se vozilo spušta za 15mm od normalne visine kada dostigne brzinu kretanja od 105km/h
DINAMIČAN REŽIM RADA
Ovo podešavanje - kao deo Terrain Response -a, pruža čvrstu postavku suspenzije kako bi se vozilo prilagodilo dinamičnijem načinu vožnje. Voznja je bezbedna i sigurana, što pruža maksimalno zadovoljstvo u vožnji.
REŽIM RADA KOMFORNO
Kao deo sistema Terrain Response, ovo podešavanje pruža vrhunski nivo udobnosti na putu, kroz kalibriranje podešavanja oslanjanja kako bi se pružio što neprimetniji pogon.
KAPACITET
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PRENOS BRZINA U DVA STEPENA (ZA OPEG NIŽIH I VEĆIH BRZINA)
Dodatni niži zupčanici mogu se pokazati neprocenjivim u izazovnim uslovima kao što su strmi nagib ili padovi,terenska vožnja ili pri vuči.Sistem dvostukih brzina prenosa omogućava preciznu brzinu i kontrolu u takvim slučajevima.
PREBACIVANJE SILE NA TOČKOVE KOJE IMAJU BOLJI KONTAKT SA POVRŠINOM (PODLOGOM)
Obezbeđujući optimalnu kontrolu obrtnog momenta prilikom pokretanja iz stanja mirovanja,ova funkcija poboljšava performanse vozila u klizavim uslovima poput vožnje po mokroj travi, snegu, ledu.
SISTEM NAPREDNE VUČE
Opcioni sistem napredne vuče omogućava vozaču da kontroliše smer kretanja prikolice prilikom kretanja unazad, uz pomoć rotacionog Terrain Response kontrolora.
HDC SISTEM - POMOĆ PRI KRETANJU NIZBRDO
HDC je funkcija koju je patentirao Land Rover, i sada je postala deo standardne opreme na vozilima. Ova funkcija pomaže vozaču tako što kontroliše kretanje vozila niz strme nizbrdice, održavajući konstantnu brzinu i primenjujući kočenje nezavisno na svakom točku.
STANDARDNE POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
KOČENJE U HITNIM SLUČAJEVIMA
Ukoliko se detektuje potencijalni sudar napred, na displeju se prikazuje upozorenje, i time se vozaču daje na znanje da reaguje. Ukoliko vozač ne reaguje, sistem sam koči kako bi umanjio ozbiljnost mogućeg sudara.
UPOZORENJE PRILIKOM PRELASKA SAOBRAĆAJNE TRAKE
Ova funkcija vam pomaže da duga putovanja prođu mnogo, mnogo bezbednije. Sistem prepoznaje kada vozilo nenamerno prelazi saobraćajnu traku u okviru koje se kreće i obaveštava vozača vizuelnim upozorenjem i vibracijom volana.
ASISTENCIJA PRI PARKIRANJU NAPRED I POZADI
Ova funkcija će vam pomoći da se sigurnije parkirate u uzanim prostorima. Kada na menjaču selektujete rikverc, aktiviraju se senzori u zadnjim bamperima. Dok se parkirate, slika na ekranu na dodir kao i zvučni signali nagoveštavaju koliko ste daleko od prepreka.
TEMPOMAT I LIMITER BRZINE
Tempomat i limiter brzine održavaju trenutnu brzinu kretanja bez podrebe za kontinuiranom upotrebom pedale akceleratora (gasa), što pomaže da se spreči umor vozača. Limiter brzine takođe omogućava da se maksimalna brzina kretanja vozila podesi uanpred.
PAKETI ZA POMOĆ VOZAČU
DRIVER ASSIST PACK

The Driver Assist Pack contains the most comprehensive suite of drive and park technologies. Building on both the Drive Pro and Park Pro Packs, the Driver Assist Pack offers additional Adaptive Cruise Control with Steering Assist and 360° Surround Camera.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
DRIVE
Drive Pack Ovaj paket nudi čitav niz funkcija koje vam pomažu da vozite što bezbednije i budete najbolje informisani; uključuje praćenje stanja vozača, monitor za praćenje mrtvog ugla i detekciju saobraćaja koji dolazi iza vašeg vozila, i adaptivni tempomat.
DRIVE PRO PACK
Pored tehnologija uključenih u Drive Pack, Drive Pro Pack uključuje i asistenciju pri održavanju saobraćajne trake, praćenje mrtvog ugla, adaptivni tempomat i hitno kočenje pri kretanju u velikim brzinama.
PARK
Ovaj paket uključuje pomoć pri parkiranju u 360° i praćenje saobraćaja iza vašeg vozila, što pruža vozaču dodatnu sigurnost pri parkiranju u uzanim prostorima. Monitor za "čisti izlaz" upozorava putnike koji sede pozadi da li ima vozila u blizini, pre nego što putnici otvore vrata tj.pre nego što napuste vozilo.
PARK PRO
Pored tehnologija u Park Pack-u ,Park Pack nudi i pomoć pri parkiranju kako bi se lakše parkirali paralelno u pogodan prostor.
KOMFOR I UDOBNOST
PREUZMITE BROŠURU
GREJANJE I HLAĐENJE SEDIŠTA
Opciona funkcija grejanja i hlađenja zadnjeg sedišta dostupna je kako bi se putnicima obezbedio optimalan komfor bez obzira na spoljnu temperaturu.Opcija koja vam omogućava vama i vašim putnicima da samostalno podešavate željenu temperaturu.
EKSTREMNO POVLAČENJE PUTNIČKOG SEDIŠTA
Ova funkcija uključuje dugme sa jednim dodirom za pomicanje putničkog sedišta prednjeg reda (dakle za sedišta vozača i suvozača) u položaj najdalje moguće od putnika zadnje klupe, čime se maksimalno povećava prostr pozadi kao i vidljivost napred za tu osobu.
FRIŽIDER U CENTRALNOJ KONZOLI
Opciona komora za hladnjak u centralnoj konzoli napred pruža luksuz hlađenja pića na zhatev. U ovu komoru mogu da stanu 4 boce od 500ml, dok se unutar nje udržava temperatura od 5°C.
POJAČANO OSVETLJENJE NA ZADNJOJ KLUPI
Putnici pozadi imaju mogućnost da izaberu između dva podešavanja: Jaka bela svetlost (Bright White Light) i topla bela svetlost (Warm White Light), svaka sa više nivoa osvetljenja. Prvo svetlo je prikladnije za rad i aktivnosti koje zahtevaju fokus, dok drugo podešavanje pruža opuštajuće, prirodno svetlo.
yt:k_8t-2Gs3NA
KONTOLA KLIME U ČETIRI ZONE
Kontrola klime u četiri zone čini putovanje ugodnijim jer omogućava podešavanje temperature,smera i intenziteta protoka vazduha.Sistem priža zasebne kontole za vozača,suvozača i saputnike sa obe strane drugog reda sedenja.Uključuje dodatne otvore u B-stubu.
KONEKTIVNOST
Range Rover dolazi as čak 7 USB punktova, Power i Dta, HDMI, i 12V pomoćnim napajanjem i mrežnim naponom. Dakle svaki putnik može zasebno da puni i koristi razne multimedijalne uređaje - tablete, mobilne telefone ili druge uređaje.
yt:2k9_4gom_PE
GREJANJE NA DALJINU
Ovaj sistem može da zagreje ili ohladi vozilo pre nego što uđete u njega. Koristi daljinski sistem kontrole i ima 7-dnevni tajmer. Na ovaj način uvek možete biti sigurni,i pre nego što uđete u vozilo, da je unutar kabine temperatura koja vama odgovara.
POWERED GESTURE TAILGATE
Powered Gesture tailgate pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika jednostavnim udarom stopala ispod zadnjeg dela vozila (pod uslovom ad se pametni ključ detektuje), što čini utovar stvari u prtljažnik zaista lakšim. Senzori su postavljeni sa obe strane vozila.
MEKO ZATVARANJE VRATA
Range Rover je dostupan sa opcijom mekog zatvaranja vrata i sa elektro podesivim kvakama na svim vratima.Ovo omogućava kontrolu poslednjih 6mm u dužini vrata i "meko"zatvaranje vrata.
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1Meridian je registrovani zaštitni znak kompanije Meridian Audio Ltd.
2Trifield, a uređaj „tri polja“ je zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

Kada smo izbacili InControl , naglasili smo da specifične funkcije ovog sistema koja mogu biti deo dodatne opreme dok dostputnost siistema zavisi od tržišta ili od pogonskog sklopa vozila. Molimo vas konsultujete lokalni Land Rover sajt ili lokalnog Lange Rovera zastupnika kako biste dobili više informacija o dostupnosti sistema i specifičnim uslovima .Odredjene funkcije zahtevaju odgovarajuće SIM (kartice) sa propratnim ugovorom o pružanju podataka što zahteva dodatnu preplatu.Mobilno povezivanje se ne može garantovati na svim lokacijama.