RANGE ROVER

ULTIMATIVNI RANGE ROVER

ISTRAŽITE DIZAJN
TOP
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
ZAKAŽITE TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
DIZAJN
LED FAROVI
LED FAROVI

Zarad dramatičnog i modernog izgleda, LED farov na Range Roveru dolaze kao deo standardne opreme.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
VEĆI KOMFOR
VEĆI KOMFOR

Kao izraz krajnjeg luksuza, sedišta Executive Class obezbeđuju vrhunski nivo udobnosti a odlikuje ih i širi i dublji prostor za jastuke. Centalna konzola koja se podiže i spušta na elektro komandu, savršeno se uklapa sa putničkim sedištima i kreira luksuznu klupu za 4 osobe.

Nadjite najbliži maloprodajni salon
POGLEDAJTE GALERIJU
yt:EotE-ljturU
AMBIJENTALNA RASVETA
AMBIJENTALNA RASVETA

Konfiguracija unutrašnje rasvete i pojačano osvetljenje zadate funkcije (Enchanced Task Lighting) dopunjuju ambijent enterijera i unapređuju izgled prostora. Sa izborom od 10 boja, svrha osvetljenja je da naglasi karakteristike dizajna i kreira istinski jedinstvenu i relaksiranu sredinu.

PREUZMITE BROŠURU
EDICIJE I POSEBNA VOZILA
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Uz konfigurabilno ambijentalno osvetljenje i Meridian Surround audio sistem, Range Rover Westminster može da se pohvali velelepnim, dobro opremljenim enterijerom. Unapredite dinamičan izgled vozila izborom paketa Westminster Black, u kome dominiraju akcenti u Narvik crnoj boji i sjajno crni točkovi.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Odeljenje za specijalne operacije na vozilu kreiralo je najjedinstveniji Land Rover ikada, SvAutobiography Dynamic Stealth koga krasi vinir u crnoj boji, alufelne od 22 inča, Style 5087, sa 5 krakova i završnom obradom u sjajno crnoj boji, što ovom modelu daje naglašeno prisustvo na drumu.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
TEHNOLOGIJA
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INFOTAINMENT
Naš InControl infotainment sistem, Touch Pro Duo izgleda i poseduje performanse kao nijedan drugi. Pružajući pregršt informacija i zabava,infotainment sistem Touch Pro Duo poseduje najnaprednije integrisane tehnologije kako bi se osigurali da možete maksimalno uživati u putovanju.
INOVACIJE
Liniju Range Rover rafiniranih i efikasnih motora odlikuju snažne performanse. Na Vama je da izaberite izmedju naprednih benzin i dizel motora, ili se opredelite za PHEV,Plug-in hibridno električno vozila (PHEV-hibridno vozilo sa baterijama koje se mogu dopunjavati preko priključka na spoljašnji ivor električne energije )-najinovativniji pogonski sklop.
RAFINIRANE PERFORMANSE
Sklop pažljivo razvijenih tehnologija,uključujući sistem Terrain Response 2 sa dinamičkim režimom rada koji isporučuje kompaktnu vožnju ,bez obzira na vremenske uslove i vrstu tla po kome se vozilo kreće.
TERENSKE PERFORMANSE VOZILA
Kao prvo vozilo koje kombinuje luksuz i prefinjenost sa svetski poznatim performansama pri svim sulovima, Range Rover nastavlja da zadaje trendove. Vrhunske performanse koje Range Rover pruža u terenskoj vožnji potiču od kombinacije pogona na sve točkove (AWD) i jedinstvenih, inovativnih tehnologija za sve terene.
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
Od savlađivanja gradskog saobraćaja do obezbedjivanja dodatne bezbednosti za vas i vaše putnike,na raspolaganjuje pregršt standardnih i opcionih inovativnih SUV tehnologija kod Range Rovera.Svaka pojedinačna funkcija je dizajnirana kako bi povećala uživanje u vašem vozilu.
KOMFOR I UDOBNOST
Enterijer Range Rovera dolazi sa novim sedištima napred i pozadi, koja nude komfor četvoroseda i raznolikost petoseda. Tu su još i kontrola klime u četiri zone i jonizacija vazduha u kabini. Meridian™ audio sistem i konfigurabilna unutrašnja rasveta doprinose relaksiranoj atmosferi.
PIXEL-LASER LED FAROVI
PIXEL-LASER LED FAROVI

Pixel laser LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima obezbeđuju vrhunsku rasvetu, pri čemu laser tehnologija daje pet puta većeosvetljenje u odnosu na LED svetla.Proizvodi se jasno svetlo koje obasjava razdaljinu od duzine pola kilometra.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Heavy traffic and motorway driving has never been more comfortable. Adaptive Cruise Control with Steering Assist1 provides moderate intervention - gently assisting with steering, acceleration and braking to centre the vehicle in lane, while maintaining a set distance from vehicles ahead.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
HUD displej
HUD displej

Head-up Display (HUD) opcija prikazuje ključne podatke o vozilu poput brzine kretanja, pozicije menjača i pravca navigacije na vetrobranskom staklu.U njemu je prikazana grafika visoke rezolucije u punoj boji,koja vam omogućava lako pregledavanje relevantnih informacija.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
RAZNOLIKOST
AKTIVACIONI KLJUČ
AKTIVACIONI KLJUČ

Uživajte u omiljenim aktivnostima na otvorenom i držite ključ bezbedno u vozilu.Opcioni Land Rover aktivacioni ključ poseduje robusnu,potpuno vodootporni pojas za mršavljenje,što vam omogućava da učestvuje u nizu aktivnosti u kojima je nošenje ključa manje od prikladnog.

Nadjite najbliži maloprodajni salon
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMATSKO PODEŠAVANJE VISINE
AUTOMATSKO PODEŠAVANJE VISINE

Udjite i izadjite iz vozila sa većom lakoćom i elegancijom.Kada je aktivano Automatsko podešavanje visine (Automatic Access Height) , uz pomoć elektronske suspenzije pneumatika, omogućava korisniku da lakše ulazi i izlazi iz vozila spuštanjem vozila za 50 mm.

INTELIGENTNI PROSTOR ZA ODLAGANJE
INTELIGENTNI PROSTOR ZA ODLAGANJE

Kako bi vaša kabina bila uredna i bez nereda,povećan je prostor za odlaganje,uključujući ugradnju kompartmana za odlaganje smartfona. Opciona komora za zamrzavanje u prednjem delu centralne konzole može da primi do četiri bočice od 500ml i održava temperaturu od 5 °C.

PREUZMITE BROŠURU
KOMFOR I UDOBNOST
SEDIŠTA

Dostupan je veliki broj opcija za uređenje sedišta, od frontalnih sedišta sa 16 rezima rada i grejanjem i zadnjom klupom 60:40 do sedišta sa grejanjem i hlađenjem sa 24 režima rada i funkcijom masaže upareno sa sedištima Executive Class. Kod svake opcije postoji memorisanje pozicije sedenja za vozača i suvozača.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
(AUTO)OBARANJE ZAŠTITA OD SUNCATA NA POKRET RUKE
(AUTO)OBARANJE ZAŠTITA OD SUNCATA NA POKRET RUKE

Kako bi se sprečilo pregrejavanje kabine i minimizovala upotreba klime, zaštite od sunca se automatski zatvaraju kada putnici uđu u vozilu i vrata se zatvore. Opciona funkcija obaranja zaštita od sunca na dodir omogućava vozaču da pomoću jednostavnog pokreta napred/nazad podiže i spušta ove zaštite.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
SEDIŠTA SA MASAŽOM TOPLIM KAMENJEM
SEDIŠTA SA MASAŽOM TOPLIM KAMENJEM

Uživajte u amsaži toplim kamenjem dok komforno sedite u vašem vozilu. Ova opcija ima 25 programa za opuštanje uključujući pokrete rolanja i pulsiranja.

PREUZMITE BROŠURU
JONIZACIJA VAZDUHA U KABINI
JONIZACIJA VAZDUHA U KABINI

Jonizacija vazduha doprinosi boljem zdravstvenom stanju putnika tako što unapređuje kvalitet vazduha unutar kabine vozila - smanjuje alergene, bakterije koje nosi vazduh i neprijatne mirise. Vrši se jonizacija čestica u vazduhu, tako što se one pričvršćuju za površine i time se održava čistiji vazduh. Ova funkcija se može aktivirati po želji putnika.

PREUZMITE BROŠURU
yt:M-qqtkmQPIg
KAPACITET
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Ovaj sistem se uklapa sa zahtevima terena Terrain Response 2 prilagođava rad motora, menjača, diferencijala i šasije u skladu sa uslovima vožnje. Izaberite jedan od 7 režima: dinamičan, eko, udoban, trava / šljunak / sneg, blato i pesak, pesak i puzanje.

yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONSKA SUSPENZIJA VAZDUHA
ELEKTRONSKA SUSPENZIJA VAZDUHA

Elektronska suspenziaj vazduha brzo menja visinu vozila, pri čemu drži sva čeriti točka na zemlji ili neravnoj površini, i time obezbeđuje sigurnu, kompaktnu vožnju. Ovu funkciju takođe možete koristiti kako biste podesili visinu vozila pri utovaru ili istovaru krupnih predmeta.

NADJITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) vam omogućava da podesite i ibržite stabilnu brzinu uizazovnim uslovima vožnje kao što su blato,vlažna trava,led,sneg i pljavština. Funkcioniše izmedju 1.8 km/h do 30 km/h,što vam omogućava održavanje pune koncentracije pri upravljanju i pronalaženju puta pri kretanju na zahtevnim tereneima.

PERFORMANSE
ADAPTIVNA DINAMIKA
ADAPTIVNA DINAMIKA

Adaptivna dinamika čini da milje prolaze gotovo neprimetno.Ona prati kretanje vozila do 500 puta u sekundi i odgovara na vaše inpute kao i na uslove puta kako bi se obezbedila udobna, uravnotežena vožnja.

DINAMIČAN ODGOVOR
DINAMIČAN ODGOVOR

Dinamičan odgovor (Dynamic Response) poboljšava upravljanje vozilom preko hidraulične roll kontrole; optimizuje drumske performanse i udobnost putnika,smanjujući prijanjanje tela prilikom kretanja.Samim upravljanjem prednje i zadnje osovine,može pružiti povećanu agilnost pri niskim brzinama uz poboljšanu stabilnost pri velikim brzinama i veću preciynost upravljanja.

AKTIVNO ZAKLJUČAVANJE ZADNJEG DIFERENCIJALA
AKTIVNO ZAKLJUČAVANJE ZADNJEG DIFERENCIJALA

Ova funkcija obezbeđuje poboljšanu stabilnost pri skretanju (tj. Kretanju u krivinama) i bolju trakciju.

ODRŽIVOST
INTELIGENTNI STOP/START SISTEM
Svi Range Rover pogoni uključuju tehnologije niskog CO₂ . Napredni inteligentni sistem zaustavljanja / startovanja poboljšava potrošnju goriva dok ECO režim osigurava efikasniji rad Range Rover-a,tako što automatski sprovodi seriju postupaka od omekšavanja pedale gasa, premeštanja stepena prenosa do isključivanja grejanja retrovizora.
ARHITEKTURA OD ALUMINIJUMA
Dizajn Range Rover-a obuhvata recikliranog materijala sa zatvorenom petljom iz procesa proizvodnje karoserije. Ovo kao posledicu ima značajne prednosti u radu i niže emisije CO₂ tokom životnog ciklusa.
PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA
Kao kompanija koja se stara o zaštiti životne sredine, Jaguar Land Rover je posvećen ideji proiizvodnje vozila koja koriste odžive materijale, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Range Rover je dizajniran tako da se 85% ovog vozila može reciklirati, dok je 95% rekuperabilno.
SIGURNOSNE KARAKTERISTIKE
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISOFIX
ISOFIX punktovi na zadnjim sedištima omogućavaju da se sedišta za decu lako montiraju.
ERBEGOVI
Sveobuhvatni sistem Range Rover Sport vazdušnih jastuka za vozača i putnike predstavlja odličnu zaštitu za sve u vozilu.
SIGURNOSNI POJASEVI
Dodatnu zaštitu pružaju zatezivači sigurnosnih pojaseva koji u slučaju udarca napred smanjuju kretanje unapred.
SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA
Pomaže u sprečaavnju sudarasa drugim vozilima ili pešacima koristeći kočnicu koja omogućavada se umanji posledica eventualnog sudara.
ELEKTRONSKA KONTROLA TRAKCIJE
Ovaj sistem optimizuje trakciju i stabilnosttako što kontroliše obrtanje točkova smanjenjem obrttnog momenta na točku koji se okreće i primenjujući kočenje ukoliko je potrebno.
POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)
Pomoć pri hitnom kočenju (EBA) automatski se aktivira kada vozač brzo pritisne papučicu za kočenje. Ovaj sistem poboljšava pritisak na kočnicu pomoću ABS pumpe kako bi vozač mogao da zaustavi vozilo na vreme.

1Dostupno kao deo paketa Driver Assiste Pack.
2Na nekim tržištima je potreban infracrveni refleksni vetrobran.
3Dostupno samo na vozilima sa V8 motorom.
Stvarna sedišta imaju nove jastuke i prekrivače sa mekšom labavijom kožom da optimiziraju ove karakteristike. Više informacija potražite u svom Land Rover maloprodajnom salonu.