OPCIJE PAKETA

  OPCIJE EKSTERIJERA

  PANORAMSKI KROV


  Dodavanje prirodnog svetla u unutrašnjost Range Rover Evoque, panoramski krov pruža svetliji, prostraniji osećaj unutar SUV-a. Izaberite fiksni ili klizni panoramski krov kao i mogućnost odabira kontrastnog krova u srebrnoj ili crnoj boji.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

  OPCIJE ZA UREĐENJE ENTERIJERA

  • TRIM FINIŠERI
   TRIM FINIŠERI

   Unapredite površinu vašeg Range Rover Evoque vozila izborom trim finišera od gradiranog linearnog aluminijuma, ili se opredelite za prirodno pepelajsti furnir u boji Grey ili Umber.

  • SEDIŠTA
   SEDIŠTA

   Sedišta su dostupna sa manuelnim podešavanjem u 8 položaja a moguća su i el. podešavanja u 10, 14 i 16 položaja. Funkcionalnosti uključuju memoriju, masažu, grejanje i hlađenje.

  • UNUTRAŠNJI AKSESOARI
   UNUTRAŠNJI AKSESOARI

   Na raspolaganju su Vam sledeće boje sedišta: Ebony, Cloud, Eclipse i Deep Garnet. Navlaka za uzglavlje je dostupna i u bojama Light Oyster ili Ebony.

  • PAKET COLD CLIMATE
   PAKET COLD CLIMATE

   Obezbeđuje brz način da odmrznete vetrobransko staklo. Uključuje grejanje vetrobranskog stakla, grejanje mlaznica na brisačima kao i grejanje volana.

  LAND ROVER AKSESOARI I DODATNA OPREMA

  • ISTRAŽITE AKSESOARE
   ISTRAŽITE AKSESOARE

   Personalizujte dalje vaše Range Rover Evoque vozilo uz pomoć niza aksesoara za eksterijer koji pružaju osećaj dodatnih performansi. Neki od ovih aksesoara u ponudi su držači spoljnih retrovizora i bočni ventilacioni otvori od ugljeničnih vlakana, prednje i zadnje podnožje kao i blatobrani napred i pozadi od nerđajućeg čelika.

  • AKSESOARI ENTERIJERA
   AKSESOARI ENTERIJERA

   Počev od dodatne funkcionalnosti dostupne u okviru Click&Go asortimana do raznolikosti i praktičnosti koju obezbeđuju pregrađivači prtljažnog prostora, osvetljenja tovarnog prostora - izaberite idealnu dodatnu opremu koja savršeno odgovara vašem načinu života i omiljenim slobodnim aktivnostima.

  • PERFORMANSE VUČE
   PERFORMANSE VUČE

   Elegantno dizajnirani kako bi upotpunili čitavu ponudu u okviru modela Range Rover Evoque, aksesoari za sportske aktivnosti, tovar ili vuču kreirani su sa ciljem da povećaju fleksibilnost dostupnosti tovarnog prostora - a uključuju nosače za bicikl i različitu sporstku opremu, zatim krovne šine, krovne kutije za prtljag i kuke za vuču.

  • FUNKCIONALNOST I TEHNOLOGIJA
   FUNKCIONALNOST I TEHNOLOGIJA

   iPhone® Connect i Charge Dock3 omogućavaju vidljivost vašeg smartfona i tokom punjenja, a koriste prostor za čaše u središnjoj konzoli. Jednostavno kontrolišete svoje liste za reprodukciju, podkaste i druge medije pomoću infotainment sistema dostupnog u vozilu Range Rover Evoque.