OPCIJE I AKSESOARI
TOP
OPCIJE PAKETA DODATNE OPREME
#component-4
OPCIJE TOČKOVA
#component-7
OPCIJE KROVA
#component-9
OPCIJE FAROVA
#component-11
OPCIJE ZA UREĐENJE ENTERIJERA
#component-13
LAND ROVER AKSESOARI I DODATNA OPREMA
#component-16
OPCIJE PAKETA DODATNE OPREME

Izaberite jedan od ponuđenih paketa opreme kako bi unapredili vlastito iskustvo u vožnji.

EVOQUE BLACK PACK
EVOQUE BLACK PACK

Atraktivan izgled modela Range Rover Evoque može se dodatno unaprediti izborom paketa dodatne opreme Black Exterior Pack. Kod ovog paketa natpis na haubi i vratima prtljažnika, rešetka, bočni otvori, prednji i zadnji branik, donja kapa i držači spoljnih retrovizora imaju završnu obradu u sjajno crnoj boji što vozilu daje naglašeno asertivan izgled.

R-DYNAMIC BLACK PACK
EVOQUE R-DYNAMIC BLACK PACK

Uzdignite eksterijer vašeg vozila na nove visine. R-Dynamic Black Exterior Pack uključuje sve detalje koji se nude i u okviru paketa Range Rover Evoque Black Pack,sa dodatnim crnim akcentima na poklopcima izduvnih gasova.

COLD CLIMATE PACK

Omogućuje brz način odmrzavanja prednjeg vetrobranskog stakla. Uključuje grejanje vetrobranskog stakla, mlazeva za pranje i volana.

OPCIJE TOČKOVA
TOČKOVI

Na raspolaganju Vam je veliki izbor točkova za modele Range Rover Evoque i Range Rover Evoque R-Dinamic. Veličine variraju od 17 do 21 inča. Uz prepoznatljive crte dizajna, svaki od točkova u ponudi dodaje sopstveni karakter celokupnom izgledu vozila.

Not all options shown.

8 WHEEL STYLES
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
18-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5074, 1u boji Gloss Sparkle Silver
18-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5075, 1u boji Gloss Sparkle Silver
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova ,Style 5076 u boji Gloss Mid-Silver sa kontrasnom Diamond Turned završnicom* *Takođe dostupno u boji Gloss Sparkle Silver.
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova ,Style 5079 u boji Gloss Dark Grey sa kontrasnom Diamond Turned završnicom* *Takođe dostupno u boji Gloss Sparkle Silver.
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5079, 1u boji Gloss Black
21-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova ,Style 5077 u boji Gloss Light Silver sa kontrasnom Diamond Turned završnicom
21-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5078, 1u boji Gloss Black
21-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5078, 1u boji Gloss Silver
OPCIJE KROVA
PANORAMSKI KROV

Unoseći prirodno svetlo u unutrašnjost Range Rover Evoque-a, panoramski krov pruža svetliji i prostraniji osećaj unutar ovog sportskog terenca. Odaberite fiksni ili klizni¹ panoramski krov u boji karoserije, ili u kontrastnoj srebrnoj ili crnoj boji.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPCIJE FAROVA
PREMIJUM LED FAROVI SA POTPISNIM DNEVNIM SVETLIMA DRL
Premium LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima DRL² kombinuju distinktivan dizajn i praktičnost upotrebe. Automatsko paljenje dugačkog snopa svetlosti (AHBA) je opcija koja je takođe dostupna. Duga svetla se automatski gase tj. spuštaju kada iz suprotnog pravca dolazi vozilo. Puna visina snopa se ponovo dostiže kada dato vozilo prođe pored vas.
MATRIX LED FAROVI SA POTPISNIM DNEVNIM SVETLIMA DRL
Ovi farovi obezbeđuju kvalitet svetla sličan dnevnoj svetlosti, što umanjuje zamor oka. Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DLR) koriste tehnologiju adaptivnog snopa svetlosti koja detektuje dolazeća vozila i upravlja dugim svetlima tako da vozač u svakoj situaciji ima najbolje moguće osvetljenje puta koje neće ugroziti ostale učesnike saobraćaja.
OPCIJE ENTERIJERA
KONFIGURABILNA UNUTRAŠNJA RASVETA
KONFIGURABILNA UNUTRAŠNJA RASVETA

Uz konfigurabilnu unutrašnju rasvetu lako možete podešavati boju i jačinu svetla unutar kabine kako bi u kabini vozila napravili idealnu atmosferu koja odgovara vađem raspoloženju.

TRIM FINIŠERI
TRIM FINIŠERI

Unapredite površinu vašeg Range Rover Evoque vozila izborom trim finišera od gradiranog linearnog aluminijuma, ili se opredelite za prirodno pepelajsti furnir u boji Grey ili Umber.

UNUTRAŠNJI AKSESOARI
UNUTRAŠNJI AKSESOARI

Na raspolaganju su Vam sledeće boje sedišta: Ebony, Cloud, Eclipse i Deep Garnet. Navlaka za uzglavlje je dostupna i u bojama Light Oyster ili Ebony.

PAKETI ZA UREĐENJE ENTERIJERA
Personalizujte svoj Range Rover Evoque vrhunskim nadogradnjom enterijera , čija dostupnost zavisi od toga da li se odlučite za model Range Rover Evoque I Range Rover Evoque R-Dynamic.
SEDIŠTA
Enterijer modela Range Rover Evoque krasi nova konfiguracija sedišta i pregršt materijala uključujući graniranu i Windsor kožu, Kvadrat Premium mešavinu vunenih vlakana, Dinamica® antilop tkaninu i Eucalyptus tekstil. Što se sedišta tiče, dostupna su u varijanti sa el podešavanjem položaja, memorisanjem položaja, grejanjem, hlaženjem i masažom.
FUNKCIONALNOST I TEHNOLOGIJA
iPhone® Connect i Charge Dock² omogućavaju vidljivost smartfona tokom punjenja, koristeći prostor za držač za čaše u središnjoj konzoli. Lako kontrolišite plejliste, podkastove i druge medije putem sistema za zabavu vozila Range Rover Evoque.
LAND ROVER AKSESOARI I DODATNA OPREMA
PET PACK

Pet Pack paket uključuje činiju za vodu koja sprečava prolivanje, mrežu za odvajanje tovarnog prostora, prošivenu patosnicu koja štiti tepih, i stranice sa printom šapa. Oni koji se opredele za „Pet Pack“ paket dobiju sklopivi platneni nosač za ljubimce, gumenu patosnicu tovarnog prostora, i činiju za vodu bez prolivanja.

yt:63DvSZ6ztdA
PRETRAŽITE AKSESOARE
ISTRAŽITE AKSESOARE
Dodatno prilagodite Range Rover Evokue sa nizom dodataka za eksterijere koji pružaju nadogradnju inspirisanu performansama, uključujući poklopce ogledala od karbonskih vlakana i bočne ventilacione otvore, prednji i zadnji donji štit od nehrđajućeg čelika i prednje i zadnje krilo od blata.
AKSESOARI ENTERIJERA
Od dodatne funkcionalnosti koju nudi Click and Go asortiman, svestranosti i praktičnosti koju pružaju razdelnik za prtljag i osvetljeni završni uređaj za utovar, odaberite idealan dodatak koji će savršeno odgovarati vašem načinu života i omiljenim aktivnostima.
yt:wSclDFBzrdg
PERFORMANSE VUČE
Elegantno dizajniran da dopuni Range Rover Evokue izbor sportskog pribora, opreme za nošenje i vuču. Dizajnirani da povećaju fleksibilnost skladištenja tereta, uključujući nosače bicikala i akva sporta, krovne šine, kutije za krov prtljage i šipke za vuču.
yt:t_8EOXIgLmk
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1Odabirom kliznog panoramskog krova smanjiće se prednji i zadnji prostor za glavu.

2iPhone® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries. For use with iPhone 5, 5c, 5s, 6, 6s, SE and 7. Not suitable for use with iPhone Plus models or iPhone X.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.