RAZNOLIKOST

RANGE ROVER EVOQUE JE ISTINSKI FLEKSIBILAN

POGLEDAJTE FILM
TOP
PRTLJAŽNI PROSTOR
#component-4
KOMFOR I UDOBNOST
#component-7
BEZBEDNOST
#component-10
STANDARDNE POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
#component-13
OPCIJE PAKETA
#component-15
IZABERITE SVOJ MODEL
#component-20
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
PRTLJAŽNI PROSTOR

Range Rover Evoque obezbeđuje optimalnu iskoristivost prostora, pri čemu okupanti vozila tj putnici uživaju u maksimalnom mogućem nivou konfora i na raspolaganju im je zaista dovoljan prostor za odlaganje stvari.

5 SEDIŠTA
5 SEDIŠTA

591 litaraIndustrijski standard za neto masu dozvoljava iznos od 591 litara. Ovo odgovara suvoj težini kapaciteta od 472 litara, mereno kroz čvrste blokove. Jednostavno rečeno, možete putovati lako i bez četiri prijatelja.

4 SEDIŠTA
4 SEDIŠTA

908 litaraSklopite jedno od zadnjih sedišta i iskoristite dodatnu raspoloživu neto masu od 908 litara. Ovo će vam omogućiti da spakujete sve ekstra torbe koje nosite, sa dostupnim suvim kapacitetom od 746 litara.

3 SEDIŠTA
3 SEDIŠTA

1,066 litaraSa ovom konfiguracijom, kapacitet tovarnog prostora povećava se za 1,066 litara, kada u automobilu sede još dva putnika. Suvi kapacitet dostiže iznos od 882 litara (Suva težina je težina vozila bez bilo kakvog potrošnog materijala, putnika ili tereta.To je jedna od dve uobičajene mere težine uključene u specifikacije drumskih vozila, druga je masa vozila).

2 SEDIŠTA
2 SEDIŠTA

1,383 litaraIskoristite u potpunosti dostupan tovarni prostor kada putujete samo sa jednim putnikom, oslobađajući time zapreminu od 1.383 litara, dok ukupan suvi kapacitet dostiže 1,156 litara. (Suva težina je težina vozila bez bilo kakvog potrošnog materijala, putnika ili tereta.To je jedna od dve uobičajene mere težine uključene u specifikacije drumskih vozila, druga je masa vozila).

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem teretnog prostora tečnostima. Suvi volumen se meri sa čvrstim blokovima (200 x 50 x 100 mm), pokazujući količinu praktičnog prostora unutar vozila.

KOMFOR I UDOBNOST
UNUTRAŠNJI RETROVIZOR ZA JASAN PREGLED

Prvo za Land Rover i brojne inovativne funkcije zbog kojih je Range Rover Evokue zadovoljstvo voziti. Ova opciona tehnologija omogućava nesmetan pogled na put iza vas, bez obzira na putnike na zadnjem sedištu ili predmete u prtljažnom prostoru¹.

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
El otvaranje/zatvaranje vrata prtljažnika omogućava da otvorite/zatvorite zadnja vrata bez potrebe da fizički dodirnete Range Rover Evoque.
CABIN AIR IONISATION
Unapređujući dobrobit kako vozača tako i putnika, jonizacija vazduha u kabini sa Nanoe™ tehnologijom poboljšava kvalitet vazduha unutar kabine vozila tako što iz vazduha odstranjuje alergene, viruse, bakterije u vazduhu, kao i sve druge patogene čestice a ujedno odstranjuje i neprijetne mirise.
SKLADIŠNI PROSTOR
Range Rover Evoque nudi dadatn prostor za odlaganje koji se lako može adaptirati da zadovolji vaše potrebe. Kasete u vratima prednje klupe tj do sedišta vozača i suvozača imaju kapacitet od 9.6 litara - što je više nego dovoljno prostora da uz sebe držite neke svoje osnovne stvari, vodu i laku užinu.
AKTIVACIONI KLJUČ
Uživajte u omiljenim aktivnostima na čistom vazduhu bez potrebe da sa sobom nosite ključeve vozila. Opcioni aktivacioni ključ predstavlja robustnu, potpuno vodootpornu zglobnu narukvicu. Jednostavno ostavite ključeve u vozilu i koristite svoj aktivni ključ da zaključate i otključate Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
BEZBEDNOST
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ISOFIX
Lociran u zadnjem delu vašeg Range Rover Evoque vozila. ISOFIX tačke obezbeđuju snažnu konekciju između dečijeg sedišta i samog sedišta vozila, što pruža unapreeđenu sigurnost.
ERBEGOVI
Sveobuhvatni sistem erbegova za vozača, putnike i pešaka na modelu Range Rover Evoque obezbeđuje izvanrednu zaštitu za sve korisnike vozila.
SISTEM VOŽNJE
Range Rover Evoque koristi najnovije bezbednosne tehnologije, uključujući elektronsku raspodelu sile kočenja - koja automatski menja silu kočenja na svakoj osovini kako bi se minimizovala razdaljina do zaustavljanja vozila, a istovremeno zadržava stabilnost i sposobnost upravljanja vozilom.
MATRIX LED FAROVI

Kao deo naše inovativne tehnologije, matriks LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima koriste adaptivni snop svetlosti. Ovo maksimizuje broj secija visokog snopa koje obezbeđuju vrhunsku vidljivost, dok istovremeno obara snop pri detekciji dolazećeg saobraćaja, čime pomaže vozačima da se izbegne efekat zaslepljenja.

yt:siVnemmhnzk
STANDARDNE POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
POGLEDAJTE FILM
HITNO KOČENJE
Ukoliko sistem detektuje potencijalni sudar, prvo šalje vizuelno upozorenje, i ukoliko vozač ništa ne preduzima, ovaj sistem automatski aktivira kočnice. Sistem radi kada se vozilo kreće pri brzinama od 5 do 80km/h a pešači ili vozači bicikala brzinom od 5 do 60km/h.
POMOĆ PRI ODRŽAVANJU SAOBRAĆAJNE TRAKE
Detektuje kada vozilo nenamerno napušta kretanje u okviru svoje saobraćajne trake, i primenjuje korektivni obrtni momenat na upravljač tj volan, time ohrabrujući vozača da vozilo ponovo usmeri nazad u svoju saobraćajnu traku.
POMOĆ PRI PARKIRANJU NAPRED I POZADI
Čini manevrisanje lakšim. Odaberite Rikverc na menjaču (Reverse), ili aktivirajte ovaj način kretanja preko touchscreen-a, i na ekranu se pojavljuju grafičke smernice i zvučne informacije koje vas upocuju na to koliko ste blizu tj daleko od obližnjih prepreka.
KAMERA POZADI
Obezbeđuje unapređenu vidljivost prilikom kretanja unazad tj vožnje rikvercom. Range Rover Evoque, i projektovana putanja kretanja prikazuju se na tačskrinu kako bi vozaču pomogli da lakše obavi parkiranje.
OPCIJE PAKETA

Na Vama je da izaberete jedan od mnogih paketa dodatne opreme koji su vam na raspolaganju kako biste unapredili sopstevno iskustvo u vožnji.

PARK PACK
DRIVE PACK
DRIVER ASSIST PACK
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PARKING ASISTENT
Paket Park pack obuhvata četiri funkcije. Park Assist sistem čini paralelno i parkiranje pod pravim uglom daleko lakšim nego ikad , tako što uvodi vaše vozilo u odgovarajući prostor. Tokom čitavog procesa, na ekranu na dodir prikazane su smernice za parkiranje.
360° POMOĆ PRI PARKIRANJU
Obezbeđuje potpuno samopouzdanje prilikom manevrisanja u uskim prostorima. Senzori locirani pozadi, napred i bočno pružaju zvučni i vizuelni fidbek u realnom vremenu i time ukazuju na blizinu tj razdaljinu od prepreka.
MONITOR ZA PRAĆENJE SAOBRAĆAJA IZA VAŠEG VOZILA
Upozorava vas na vozila, pešake ili druge opasnosti, koji se približavaju sa obe strane. Posebno je koristan kada izlazite rikvercom sa parkinga, čak iako je vaš pregled obstruisan.
MONITOR ZA ČISTI IZLAZ
Pomaže putnicima da ostanu bezbedni dok izlaze iz Range Rover Evoque upozoravajući na približavanje opasnosti, poput prolazećih vozila i biciklista.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Paket Drive Pack uključuje tri funkcije. Adaptivni tempomat će držati vaše vozilo na bezbednoj udaljenosti od vozila koje se kreće ispred, bilo u situacijama kada vozilo ispred uspori kretanje ili se naglo zaustavi, ili kada vozite u uslovima sporog saobraćaja, u kolonama. Ukoliko vozilo koje se kreće ispred vas stane, i vaše vozilo će se spontano zaustaviti.
POMOĆ PRI DETEKCIJI MRTVOG UGLA
Ukoliko Range Rover Evoque detektuje prisustvo drugog vozila u vašem mrtvom uglu u trenutku kada kada Vi započnete sa preticanjem, lampica upozorenja počinje da svetli na odgovarajućem spoljnom retrovizorua, dok vas obrtni moment upravljača podstiče da svoje vozilo upraviti dalje od mogućeg sudara.
HITNO KOČENJE PRI VELIKIM BRZINAMA
Otkriva kada se može dogoditi prednji sudar sa drugim vozilom i prikazuje upozorenje, upozoravajući vozača da se koči. Ako vozač ne reaguje, Range Rover Evokue aktivira kočnice kako bi umanjio ozbiljnost mogućeg udara. Brzo kočenje u hitnim situacijama² spremno je i aktivno od 10-160km / h.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ADAPTIVNI TEMPOMAT SA ASISTENCIJOM PRI UPRAVLJANJU
Paket Driver Assist Pack uključuje funkcije koje su u ponudi i u okviru Park Pack paketa kao i kod paketa Drive Pack. Adaptivni tempomat sa asistencijom prilikom upravljanja pruža podršku vozaču dok upravlja vozilo, pomažući da vozilo zadrži pravac kretanja u okviru svoje saobraćajne trake, kao i bezbednu udaljenost od vozila koje se kreće ispred. Motor, kočnice i sistem za upravljanje reaguju automatski.
360° KRUŽNA KAMERA
Koristeći četiri digitalne kamere diskretno postavljene oko Range Rover Evoque na ekranu na dodir pruža vam se pogled od 360°, sa više uglova kamere istovremeno.
IZABERITE SVOJE RANGE ROVER EVOQUE VOZILO

Izaberite jedan od četiri modela i dva stila karoserije, od kojih svaki nudi jednistvenu osobenost i dodatne funkcije.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1Klijenti koji nose varifokalna ili bifokalna sočiva mogu imati problema sa prilagođavanjem digitalnom režimu ogledala. Normalni režim ogledala, međutim, može se koristiti u bilo koje vreme.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.