PERFORMANSE

ISTRAŽITE GRAD. BEZ IKAKVIH PROBLEMA, SA VELIKIM UŽITKOM.

TOP
MOTORI
#component-4
VOZNI OPSEG
#component-6
PERFORMANSE
#component-8
IZABERITE SVOJ MODEL
#component-12
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
MOTORI

Na modelu Range Rover Evoque u ponudi je širok asortiman motora, uključujući i plug-in hibridni motor.

VOZNI OPSEG
BENZINSKI MOTOR
Naš asortiman benzinskih motora idelan je ukoliko vozite neredovno, ili za redovne kraće distance.
NOVI DIZEL MOTOR
Naši novi dizel motori su jednako čisti kao i benzinci ali i emituju manje CO2. Uz unapređenu potrošnju goriva na dugim putovanjima i veći obrtni momenta, ovi motori su idealni za duža putovanja ili terensku vožnju.
PLUG-IN HIBRIDNI MOTOR
P300e pogon kombinuje benzinski i elektromotor. Sami birate da li ćete voziti u hibridnom ili EL režimu. Baterija Range Rover Evoque-a može se napuniti samo za 30 sekundi ukoliko koristite punjač na DC struju.
PERFORMANSE
Transmisija
Transmisija

Da biste bili sigurni da ste uvek u optimalnom stepenu prenosa, maksimizirajući ekonomičnost goriva i ubrzanje, Automatski menjač Range Rover Evoque sa 9 stepena prenosa ima devet blisko postavljenih brzina. Izmene brzina su gotovo neprimetne, a rasporedi prenosa inteligentno se prilagođavaju vašem stilu vožnje.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ADAPTIVNA DINAMIKA
ADAPTIVNA DINAMIKA

Precizna dinamika i suptilna vožnja isporučuju se pomoću opcionog sistema adaptivne dinamike praćenjem položaja točka i kretanja tela. Elektronski kontrolisani amortizeri optimiziraju podešavanja oslanjanja i pružaju optimalnu ravnotežu između udobnosti, preciznosti i pokretljivosti u svakom trenutku.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Za kontrolirano i responsivno kretanje u krivinama, sistem za kontrolu proklizavanja pogonskih točkova TVB (Torque Vectoring by Braking) nadoknađuje podupravljanje (understeer) nezavisnim kočenjem.Podupravljanje je situacija u kojoj vozač okreće volan u stranu, ali automobil nastavlja da se kreće pravo, ili skreće nedovoljno. Može se posmatrati kao gubitak stabilnosti prednjeg kraja auta Dodatnu trakciju pruža i aktivni diferencijal sa zadnjim zaključavanjem.

PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
SPORTSHIFT SELEKTOR BRZINA
Sportski selektor brzina je veoma jednostavan za upotrebu. Pri terenskoj vožnji, ovaj prenosnik omogućava brzo i lako prebacivanje brzina ka višim tj nižim stepenima, što vam omogućava da na bolji način savladate zahtevne terene kao što su sneh, pesak ili blato.
ACTIVE DRIVELINE
Omogućuje još veće nivoe vuče, stabilnosti i kompozicije u zahtevnim uslovima. Sistem Active Driveline¹ omogućava automatsko prebacivanje pogona samo na prednje točkove, budući da kontroliše raspodelu obrtnog momenta pogona na svaki točak nezavisno, efikasno koristeći dostupnu vuču i minimizirajući proklizavanje kotača.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Opcionalna funkcija Configurable Dinamics omogućava vam da konfigurišete mapu gasa Range Rover Evoque-a, tačke menjanja menjača, podešavanja upravljanja i vešanje u skladu sa vašim potrebama vožnje.
yt:WbgZkK9Z7J0
SISTEM ADAPTIVNE DINAMIKE
Uz adaptivnu dinamiku, koju selektujete preko ekrana na dodir, Range Rover Evoque isporučuje još bolju kontrolu kretanja uz lakse upravljanje vozilom i oštiju responsivnost.
Roll Stability Control (RSC), SISTEM ZA KONTROLU STABILNOSTI VOZILA
Integrisan sa dinamičkom kontrolom stabilnosti (DSC) za rad smanjenja mogućnosti prevrtanja, istovremeno pruža mogućnost da se vozilo kreće oko prepreka ili drugih učesnika u saobraćaju.
KONTROLA DINAMIČKE STABILNOSTI
Smanjuje obrtni moment motora i kočenje na odgovarajućim točkovima kako bi ispravio pravac kretanja vozila, suprotstavljajući donji ili previsok stupanj.
IZABERITE SVOJ RANGE ROVER EVOQUE

Izaberite jedan od četiri modela i dva stila karoserije, od kojih svaki nudi jednistvenu osobenost i dodatne funkcije.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1Samo na vozilima na kojima je ugražen D240 ili P300 motor.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.