IN-CAR TECHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJE DOSTUPNE N VOZILU ČINE DA SVAKO PUTOVANJE AMKSIMALNO ISKORISTITE

TOP
POGODNOSTI ZA VOZAČA
#component-4
INFOTAINMENT
#component-6
ZABAVA I APLIKACIJE
#component-9
IZABERITE SVOJ MODEL
#component-12
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
POGODNOSTI ZA VOZAČA

Pregršt informativnih i zabavnih sadržaja.

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Počev od savlađivanja gustog gradskog saobraćaja do obezbeđivanja dodatne bezbednosti, na raspolaganju Vam je čitavo mnoštvo inovativnh tehnologija dostupnih kao deo standardnog ili dodatnog paketa opreme ili u okviru nekog anmenskog paketa. Svaka funkcija je dizajnirana i kreirana kako bi podržala užitak u vožnji koji Range Rover Evoque pruža.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Opcioni dual high-definition desetoinčni ekran na dodir pruža unapređenu fleksibilnost i efikasnost. Na primer, na gornjem ekranu možete pratiti podatke navigacionog sistema dok istovremeno, na donjem ekranu, koristite druge funkcije kao što su kontrola klime ili mediji.

HUD DISPLEJ
HUD DISPLEJ

Predstavlja ključne podatke o vozilu, uključujući brzinu, položaj stepena prenosa i smernice za navigaciju na vetrobranskom staklu. Odlikuje se kristalno jasnom, full-color grafikom visoke rezolucije, koja vam omogućava da lako vidite sve informacije.

VOLAN
VOLAN

Zarad lakoće upotrebe, na volanu koji je opšiven kožom postavljene su ključne komande za vozilo uključujući i komande za medije i telefon. A za sportski izgled, R-Dynamic volan sadrži ulegluća od perforirane kožne za pozicioniranje dlanova.

INFOTAINMENT
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ONLINE MEDIJI
Slušajte vašu omiljenu muziku, radio ili plejliste dok se vozite. A sve to bez vašeg smartfona. Povežite vaše naloge na mrežama Deezer i Tuneln sa InControl portalom, i pristupite virektno vašim medijima preko tačskrina na vašem automobilu. Ova funkcija dostupna je samo uz paket Connect Pro.
KONEKTIVNOST
Range Rover Evoque sadrži dva USB priključka i 12V utičnicu unutar kabine. Putnici sa zadnjeg dela mogu pristupiti 12V utičnici ili dva opcionalna USB priključka za punjenje kako bi se njihovi uređaji napunili i kako bi mogli da udobno gledaju tablet uređaje sa Click and Go sistemom.
SMARTPHONE PACK
Budući da koristi tehnologiju InControl aplikacija, ovak paket vam omogućava da kontrolišete aplikacije optimizovane za vaše vozilo na Android™ ili Apple™ telefonu a sve preko tačskrina.
yt:3Nx74AaiaDo
REMOTE APPLIKACIJE
Podesite temperaturu unutar kabine vozila pre nego što u nju uđete, zaključajte, otključajte ili pronađite vaše vozilo i pratite putovanja sa pametnog telefona ili sata. Funkcija je kompatibilna sa većinom pametnih telefona, Android Wear ™ ili Apple Watch ®.
ZABAVA I APLIKACIJE
MERIDIAN™ AUDIO
Zvučni sistemi Meridian™ Audio i napredni algoritmi za digitalnu obradu signala osiguravaju da se ritam, udaranje i takt bilo kog muzičkog dela čuju tačno onako kako je umetnik zamislio.
ISTRAŽITE MERIDIAN™
IGUIDE
Priručnik za vlasnike mobilnih uređaja, iGuide osigurava da uvek imate odgovore pri ruci. Aplikacija Land Rover iGuide objašnjava sve funkcije i kontrole vašeg Range Rover Evoque-a.
IZABERITE VAŠ RANGE ROVER EVOQUE

Izaberite između četiri modela i dva različita stila karoserije, od kojih svaki nudi jedinstvenost i dodatne karakteristike.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.

InControl funkcije, opcije i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - za dostupnost na vašem tržištu i pune uslove prodaje pozovite predstavnike najbližeg Land Rover salona. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu sa pogodnim podacima o prenosu podataka, što će zahtevati dodatnu pretplatu nakon prvobitnog termina koji vam je savetovao vaš trgovac. Povezivanje na mobilnu mrežu ne može biti garantovano na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App će morati da se preuzmu iz prodavnice Apple / Play. Sve pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je njihova upotreba bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.