DIZAJN

  TECHNOLOGIJE

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Pružajući mnoštvo informacija i zabave, Range Rover Evoque koristi naš najsavremeniji InControl infotainment sistem - Touch Pro, kao deo standardnog paketa opreme. Ovaj sistem besprekorno povezuje Vas i vaše vozilo sa ostatkom sveta.

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Unutrašnji retrovizor za jasan pregled saobraćaja iza vas5 i monitor za jasan pregled terena po kome se krećete6 predstavljaju jedinstvene funkcije za brend Land Rover. Ove funkcije obezbeđuju jasnu liniju pregleda u normalno obstruisanim uslovima, pružaju veći nivo samopouzdanja u vandrumskoj tj. terenskoj vožnji ili pri izazovnim uslovima gradske vožnje.

  • ON-ROAD
   ON-ROAD

   Savršena ravnoteža između mogućnosti moćnih performansi i preciznosti na putu čini Range Rover Evoque vozilom koje pruža neverovatnu radost u vožnji. Sa skupom tehnologija, uključujući adaptivni integralni pogon Active Driveline7 i Adaptive Dinamics8, Range Rover Evoque isporučuje uzbudljivu vožnju, bez obzira na vrstu druma ili na vremenske uslove

  • OFF-ROAD
   OFF-ROAD

   Kombinujući prefinjenost sa lakoćom vožnje u terenskim uslovima, Range Rover Evoque čini vožnju u ekstremnim uslovima sasvim lakom uz pomoć sistema Terrain Response 2* (sistem koji prilagođava rad motora, menjača, diferencijala i šasije prema uslovima vožnje), zatim Wade Sensing sistema sa senzorima u retrovizorima, koji obaveštava vozača o dubini vode kroz koju prolazi vozilo i asistencijom za kontrolu kretanja niz nagibe4.

  • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
   POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

   Počev od savlađivanja gustog gradskog saobraćaja do obezbeđivanja dodatne bezbednosti, na raspolaganju Vam je čitavo mnoštvo inovativnh tehnologija dostupnih kao deo standardnog ili dodatnog paketa opreme ili u okviru nekog anmenskog paketa. Svaka funkcija je dizajnirana i kreirana kako bi podržala užitak u vožnji koji Range Rover Evoque pruža.

  • KOMFOR I UDOBNOST
   KOMFOR I UDOBNOST

   Kod modela Range Rover Evoque dizajnirali smo potpuno nova sedišta za čije uređenje su vam dostupni brojni materijali počev od granirane ili Windsor kože, Kvadrat Premium mešavine vunenih vlakana, zatim Dinamica® jelenske kože ili Eucalyptus tekstila. Sedišta su dostupna i na manuelno i na električno podešavanje položaja, a možete se opredeliti i za funkcije memorisanja položaja, grejanje, hlađenje i masaža sedišta.

  Tested to Extremes

  • Box no. 1
   Box no. 1

   Lorem Ipsum

  • Box no. 2
   Box no. 2

   Lorem Ipsum

  • Box no. 3
   Box no. 3

   Lorem Ipsum

  PERFORMANSE

  RAZNOLIKOST

  PERFORMANSE

  KOMFOR I UDOBNOST

  BEZBEDNOST

  • ISOFIX
   ISOFIX

   Lociran u zadnjem delu vašeg Range Rover Evoque vozila. ISOFIX tačke obezbeđuju snažnu konekciju između dečijeg sedišta i samog sedišta vozila, što pruža unapreeđenu sigurnost.

  • ERBEGOVI
   ERBEGOVI

   Sveobuhvatni sistem erbegova za vozača, putnike i pešaka na modelu Range Rover Evoque obezbeđuje izvanrednu zaštitu za sve korisnike vozila.

  • KONTROLA DINAMIČKE STABILNOSTI
   KONTROLA DINAMIČKE STABILNOSTI

   Smanjuje obrtni momenat motora i primenjuje kočenje na odgovarajućim točkovima kako bi se korigovao pravac kretanja vozila suprotnim delovanjem na podupravljanje ili preupravljanje (preupravljanje ili engleski oversteer znaci kada automobil skrece vise nego sto mu je dat input od strane upravljaca odnosno vozaca, odnosno kada bezi rep auta. Podupravljanje ili understeer je upravo suprotna situacija, kad nos vozila bezi iz krivine).

  • SISTEM VOŽNJE
   SISTEM VOŽNJE

   Range Rover Evoque koristi najsavremenije bezbednosne tehnologiji, kao što je na primer elektronska distribucija snage kočenja (EBD), koja automatski koriguje kočionu silu u svakom uglu kako bi se minimizirala razdaljina do zaustavljanja vozila , pri čemu se jednako vodi računa o održavanju stabilnosti i sposobnosti vozila da vrši upravljanje.

  • ASISTENCIJA U HITNOM KOČENJU
   ASISTENCIJA U HITNOM KOČENJU

   Pomoćni sistem nužnog kočenja Emergency Brake Assist (EBA) prepoznaje situacije kada se kočnice primenjuju brzo ali bez neophodne snage kako bi se maksimalno brzo zaustavilo kretanje vozila. Ovaj sistem unapređuje pritisak na kočnice kako bi vam pružio sigurnost da ćete uspeti da zakočite na vreme. Svetla upozorenja na rizik aktiviraju se automatski prilikom kočenja u hitnom slučaju.

  • HITNO KOČENJE PRI VELIKIM BRZINAMA
   HITNO KOČENJE PRI VELIKIM BRZINAMA

   Ovaj sistem 12 pomaže u sprečavanju sudara sa drugim vozilima, pešacima i biciklistima pomoću kamere, radara i ultrazvučnih senzora. Ako se otkrije potencijalni frontalni sudar, sistem daje zvučna i vizuelna upozorenja. Ako se ne preduzmu nikakvo radnje, sistem primenjuje kočenje kako bi se smanjila težina mogućeg udara.

  ODRŽIVOST

  • VRHUNSKI TEKSTIL
   VRHUNSKI TEKSTIL

   Veoma vodimo računa kada nabavljamo materijale za sedišta naših vozila, jedna od tkanina koja se može naći kod nas jeste jedinstveni Eucalyptus tekstil. Kvadrat Premium tekstil i Dinamica® jelenska koža koja se proizvodi od recikliranin poliesterskih vlakana i palstike, predstavljaju samo neke od vrhunskih materijala koji su Vam na raspolaganju.

  • TEHNOLOGIJA BLAGOG HIBRIDA
   TEHNOLOGIJA BLAGOG HIBRIDA

   MHEV13 je sistem hibrida koji sakuplja i čuva energiju koja se normalno gubi tokom usporavanja vozila i istu inteligentno prerađuje tj procesuira kako bi pomogao motoru da maksimizira efikasnost. Uključuje napredni Start/Spot sistem koji omogućava isključivanje motora dok vozilo usporavakretanje tj smanjuje brzinu kretanja.

  • ODRŽIV DIZAJNOM
   ODRŽIV DIZAJNOM

   Razvojni proces Range Rover Evoque-a uključio je procenu potpunog životnog ciklusa i dizajniran je da bude 85% reciklabilan / ponovno upotrebljiv i 95% rekuperabilan na kraju životnog veka vozila. Reciklirani materijali su korišćeni u Range Rover Evokue gde god je to bilo moguće