OPCIJE I AKSESOARI
TOP
PACK OPCIJE
BLACK EXTERIOR PACK

Izvanredan izgled Discovery Sport-a može se dalje unaprediti izborom paketa Black Exterior Pack. Detalji u sjajno crnoj boji uključuju, rešetku grula, nosače spoljnih retrovizora, kao i antpise na haubi i prtljažnim vratima. Ovaj paket dostupan je za oba modela Discovery Sport i Discovery Sport R-Dynamic.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPCIJE EKSTERIJERA
TOČKOVI

Pred vama je širok asortiman točkova za oba modela - i za Discovery Sport kao i za Discovery Sport R-Dynamic. Veličine variraju od 17 do 21 inča. Uz distinktivne linije dizajna, svaka felna daje sopstveni doprinos celokupnom izgledu vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PANORAMSKI KROV

Unoseći prirodnu svetlost u kabinu Discovery Sport-a, fiksni panoramski krov pruža osećaj svetlijeg i većeg prostora, a dostupan je bilo u boji karoserije ili u kontrastnoj crnoj boji.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
PREMIJUM LED FAROVI

Premium LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DRL) kombinuju distinktivan dizajn i praktičnost upotrebe. Automatsko paljenje dugačkog snopa svetlosti (AHBA) je opcija koja je takođe dostupna. Duga svetla se automatski gase tj. spuštaju kada iz suprotnog pravca dolazi vozilo. Puna visina snopa se ponovo dostiže kada dato vozilo prođe pored vas.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MATRIX LED FAROVI

Ovi farovi obezbeđuju kvalitet svetla sličan dnevnoj svetlosti, što umanjuje zamor oka. Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DLR) koriste tehnologiju adaptivnog snopa svetlosti koja detektuje dolazeća vozila i upravlja dugim svetlima tako da vozač u svakoj situaciji ima najbolje moguće osvetljenje puta koje neće ugroziti ostale učesnike saobraćaja.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPCIJE ENTERIJERA
PODESIVO UNUTRAŠNJE OSVETLJENJE

Dodajte lični pečat enterijeru vašeg Discovery Sport vozila i napravite željenu atmosferu uz pomoć konfigurabilne unutrašnje rasvete. Uz pomoć ove opcije na raspolaganju vam je deset boja za različit ton svetlosti u vašem vozilu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MASAŽA I KLIMA

Kako bi se obezbedio optimalan komfor i potpuno opuštanje, unutrašnje sedište Discovery Sporta nudi funkcije masaže i klime. Postavite željenu temperaturu nezavisno od vašeg saputnika; ova funkcija dostupna je samo za sedišta vozača i suvozača i to kao deo dodatne opreme.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
FINIŠERI
Odrazite svoju ličnost i uinapredite površine unutar Discovery Sport-a sa izborom od četiri furnira i unutrašnjih obloga.
SEDIŠTA
Sedišta su dostupna sa osmostepenim manuelnim ili el podešavanjem položaja u 12 ili 14 režima. Mogu dodatno podržavati funkcije memorisanja položaja, ,masaže, grejanja ili hlađenja.
BOJE ENTERIJERA
Boje sedišta uključuju Ebony i Light Oyster, dok su kod sedišta modela Discovery Sport R-Dynamic mogući i opcioni kontrastni prošivi u Mars crvenoj boji.
PAKETI ZA UREĐENJE ENTERIJERA
Personalizujte svoj Discovery Sport jedinstvenim detaljima, čija dostupnost zavisi od toga da li se odlučite za model Discovery Sport ili Discovery Sport R-Dynamic. Za svaki smo razvili posebne detalje.
TEHNOLOGIJE

Od HUD displeja i sistema Connected Navigation Pro, do sistema niske trakcije i asistencije za detekciju mrtvog ugla, intuitivna i inovativna tehnologija na modelu Discovery Sport učiniće da vaša vožnja bude još prijatnija, da vam pruža još veći užitak a da pri tom ostanete jednako dobro konektovani i informisani.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI
PRONAĐITE AKSESOARE
NOSAČI SPOLJNIH RETROVIZORA
Hromirani nosači spoljnih retrovizora spadaju u red aksesoara eksterijera i namenjeni su kako bi se dodatno unapredio spoljni izgled vašeg Discovery Sport vozila.
PET PACK
Pet Pack paket uključuje činiju za vodu koja sprečava prolivanje, mrežu za odvajanje tovarnog prostora, prošivenu patosnicu koja štiti tepih, i stranice sa printom šapa. Oni koji se opredele za „Pet Pack“ paket dobiju sklopivi platneni nosač za ljubimce, gumenu patosnicu tovarnog prostora, i činiju za vodu bez prolivanja.
AKSESOARI ZA PREVOZ PRTLJAGA I VUČU
Elegantno dizajnirani kako bi upotpunili čitavu ponudu u okviru modela Discovery Sport, aksesoari za sportske aktivnosti, tovar ili vuču kreirani su sa ciljem da povećaju fleksibilnost dostupnosti tovarnog prostora - a uključuju nosače za bicikl i različitu sporstku opremu, zatim krovne šine, krovne kutije za prtljag i kuke za vuču.
FUNKCIONALNOST I TEHNOLOGIJA
Pored unutrašnjeg stila, možete personalizovati tehnologiju i funkcionalne opcije Discovery Sport-a kako biste zadovoljili vaše potrebe.
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.