OPCIJE I AKSESOARI
TOP
OPCIJE EKSTERIJERA
#component-4
OPCIJE TOČKOVA
#component-6
OPCIJE KROVA
#component-8
OPCIJE FAROVA
#component-10
OPCIJE ENTERIJERA
#component-12
LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI
#component-15
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
OPCIJE EKSTERIJERA
BLACK EXTERIOR PACK

Izvanredan izgled Discovery Sport-a može se dalje unaprediti izborom paketa Black Exterior Pack. Detalji u sjajno crnoj boji uključuju, rešetku grula, nosače spoljnih retrovizora, kao i antpise na haubi i prtljažnim vratima. Ovaj paket dostupan je za oba modela Discovery Sport i Discovery Sport R-Dynamic.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/disco-options/disco_options_**_m.jpg
KLIKNITE ZA INTERAKCIJU
OPCIJE TOČKOVA
8 TOČKOVI" STILOVI

Pred vama je širok asortiman točkova za oba modela - i za Discovery Sport kao i za Discovery Sport R-Dynamic. Veličine variraju od 17 do 21 inča. Uz distinktivne linije dizajna, svaka felna daje sopstveni doprinos celokupnom izgledu vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
18-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5074, u boji Gloss Sparkle Silver
18-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5075, u boji Gloss Sparkle Silver
18-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5088,u boji Gloss Black
19-inčne aluminijumske felne sa 10 krakova Style 1039, u boji Satin Dark Grey¹ ¹Takodje je dostupno i u boji Gloss Sparkle Silver
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakova Style 5076, u boji Gloss Sparkle Silver
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakovaStyle 5089, u boji Gloss Silver² ²Takodje je dostupno i u boji Gloss Black
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakovaStyle 5089, u boji Gloss Dark Grey sa kontrasnom Diamond Turned završnicom² ²Takodje je dostupno i u boji Gloss Black
20-inčne aluminijumske felne sa 5 krakovaStyle 5090, u boji Gloss Dark Grey sa kontrasnom Diamond Turned završnicom
OPCIJE KROVA
PANORAMSKI KROV

Unoseći prirodnu svetlost u kabinu Discovery Sport-a, fiksni panoramski krov pruža osećaj svetlijeg i većeg prostora, a dostupan je bilo u boji karoserije ili u kontrastnoj crnoj boji.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPCIJE FAROVA
PREMIJUM LED FAROVI
Premium LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DRL) kombinuju distinktivan dizajn i praktičnost upotrebe. Automatsko paljenje dugačkog snopa svetlosti (AHBA) je opcija koja je takođe dostupna. Duga svetla se automatski gase tj. spuštaju kada iz suprotnog pravca dolazi vozilo. Puna visina snopa se ponovo dostiže kada dato vozilo prođe pored vas.
MATRIX LED FAROVI
Ovi farovi obezbeđuju kvalitet svetla sličan dnevnoj svetlosti, što umanjuje zamor oka. Matrix LED farovi sa potpisnim dnevnim svetlima (DLR) koriste tehnologiju adaptivnog snopa svetlosti koja detektuje dolazeća vozila i upravlja dugim svetlima tako da vozač u svakoj situaciji ima najbolje moguće osvetljenje puta koje neće ugroziti ostale učesnike saobraćaja.
OPCIJE ENTERIJERA
PODESIVO UNUTRAŠNJE OSVETLJENJE
PODESIVO UNUTRAŠNJE OSVETLJENJE

Dodajte lični pečat enterijeru vašeg Discovery Sport vozila i napravite željenu atmosferu uz pomoć konfigurabilne unutrašnje rasvete. Uz pomoć ove opcije na raspolaganju vam je deset boja za različit ton svetlosti u vašem vozilu.

FINIŠERI
FINIŠERI

Odrazite svoju ličnost i uinapredite površine unutar Discovery Sport-a sa izborom od četiri furnira i unutrašnjih obloga.

BOJE ENTERIJERA
BOJE ENTERIJERA

Izbor boja sedišta uključuje Eboni i Light Oister, a - kod modela Discoveri Sport R-Dinamic - opcija kontrastnog šivanja u boji Mars Red.

PAKETI ZA UREĐENJE ENTERIJERA
Personalizujte svoj Discovery Sport vrhunskim nadogradnjom enterijera , čija dostupnost zavisi od toga da li se odlučite za model Discovery Sport ili Discovery Sport R-Dynamic.
MASAŽA I KLIMA
Da bi se osigurao optimalan komfor i potpuno opuštanje, sa nezavisno kontrolisanim zagrejanim i hlađenim prednjim sedištima.
BEŽIČNO PUNJENJE
Napunite kompatibilni pametni telefon bez potrebe da ga priključite ili pronađete i odvrnete kabl za punjenje.
LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI
PRONAĐITE AKSESOARE
NOSAČI SPOLJNIH RETROVIZORA
Hromirani nosači spoljnih retrovizora spadaju u red aksesoara eksterijera i namenjeni su kako bi se dodatno unapredio spoljni izgled vašeg Discovery Sport vozila.
PET PACK
Pet Pack paket uključuje činiju za vodu koja sprečava prolivanje, mrežu za odvajanje tovarnog prostora, prošivenu patosnicu koja štiti tepih, i stranice sa printom šapa. Oni koji se opredele za „Pet Pack“ paket dobiju sklopivi platneni nosač za ljubimce, gumenu patosnicu tovarnog prostora, i činiju za vodu bez prolivanja.
AKSESOARI ZA PREVOZ PRTLJAGA I VUČU
Elegantno dizajnirani kako bi upotpunili čitavu ponudu u okviru modela Discovery Sport, aksesoari za sportske aktivnosti, tovar ili vuču kreirani su sa ciljem da povećaju fleksibilnost dostupnosti tovarnog prostora - a uključuju nosače za bicikl i različitu sporstku opremu, zatim krovne šine, krovne kutije za prtljag i kuke za vuču.
FUNKCIONALNOST I TEHNOLOGIJA
Pored unutrašnjeg stila, možete personalizovati tehnologiju i funkcionalne opcije Discovery Sport-a kako biste zadovoljili vaše potrebe.
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.