PERFORMANSE

SIGURAN PUT KUĆI

TOP
MOTORI
#component-4
VOZNI OPSEG
#component-8
IZABERITE SVOJ MODEL
#component-13
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
MOTORI

Na modelu Discovery sport u ponudi je širok asortiman motora, uključujući i plug-in hibridni motor.

VOZNI OPSEG
BENZINSKI MOTOR
Naš 2,0-litarski četverocilindrični benzinski motor snage 200 KS nudi visoko efikasno i čisto sagorevanje sa niskom emisijom izduvnih gasova. Izvanredno ubrzanje i lakoća preticanja dostupni su sa 249PS bencinskim motorom na turbo punjenje.
NOVI DIZEL MOTOR
Naši novi dizel motori su jednako čisti kao i benzinci ali i emituju manje CO2. Uz unapređenu potrošnju goriva na dugim putovanjima i veći obrtni momenta, ovi motori su idealni za duža putovanja ili terensku vožnju.
PLUG-IN HIBRIDNI MOTOR
Plug-in hibridni motor kod modela Discovery Sport kombinuje trocilintrični benzinski motor od 1.5 litara sa elektromotorom kako bi isporučio ukupnu snagu od 300KS. Uz pomoć motora 1.5L Petrol PHEV P300e AWD Auto (dakle sa automatskim prebacivanjem na pogon na sva četiri točka) možete voziti bilo u režimu gorivo-hibrid ili u el režimu u celosti.
PERFORMANSE
TRANSMISIJA
TRANSMISIJA

Da biste bili sigurni da ste uvek u optimalnom stepenu prenosa, maksimizirajući ekonomičnost goriva i ubrzanje, Automatski menjač Discovery Sport sa 9 stepena prenosa ima devet blisko postavljenih brzina. Izmene brzina su gotovo neprimetne, a rasporedi prenosa inteligentno se prilagođavaju vašem stilu vožnje.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
ARHITEKTURA SUSPENZIJE
ARHITEKTURA SUSPENZIJE

Discovery Sport ima potpuno nezavisan sistem suspenzije sa dizajnom zadnjeg vešanja sa više linkova. Izuzetno kompaktna struktura sistema osigurava da nema kompromisa u zadnjem skladištenju prostora.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Za kontrolirano i responsivno kretanje u krivinama, sistem za kontrolu proklizavanja pogonskih točkova TVB (Torque Vectoring by Braking) nadoknađuje podupravljanje (understeer) nezavisnim kočenjem.Podupravljanje je situacija u kojoj vozač okreće volan u stranu, ali automobil nastavlja da se kreće pravo, ili skreće nedovoljno. Može se posmatrati kao gubitak stabilnosti prednjeg kraja auta Dodatnu trakciju pruža i aktivni diferencijal sa zadnjim zaključavanjem.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
yt:B_y9K6VMH6s
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
ACTIVE DRIVELINE
Pri terenskoj vožnji, Active Driveline tj. sistem koji omogućava automatsko prebacivanje pogona samo na prednje točkove ,pruža još veće nivoe vuče, stabilnosti i čvrstoće.Pri drumskoj vožnji, sistem pruža poboljšane mogućnosti pri kretanju u krivinama i maksimalno štedi gorivo.
KONFIGURABILNA DINAMIKA
Odabrane karakteristike, kao što su suspenzija i upravljanje, mogu se pojedinačno konfigurisati putem Displeja za dodir prema vašim ličnim specifikacijama.
ADAPTIVE DYNAMICS
Pomoću adaptivne dinamike, Discovery Sport pruža još čvršću kontrolu karoserije uz ravnomernije rukovanje i oštrije reakcije.
Roll Stability Control (RSC), SISTEM ZA KONTROLU STABILNOSTI VOZILA
Integrisan sa dinamičkom kontrolom stabilnosti (DSC) za rad smanjenja mogućnosti prevrtanja, istovremeno pruža mogućnost da se vozilo kreće oko prepreka ili drugih učesnika u saobraćaju.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Dinamička kontrola stabilnosti (DSC) nadgleda dinamično ponašanje Discoveri Sport-a, intervenišući na način da se maksimizira stabilnost vozila. DSC smanjuje obrtni moment motora i koči na odgovarajuće točkove, kako bi ispravio pravac vožnje, suprotstavljajući donji ili previsok stupanj.
IZABERITE SVOJE DISCOVERY SPORT VOZILO

Izaberite jedan od četiri modela i dva stila karoserije, od kojih svaki nudi jednistvenu osobenost i dodatne funkcije.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

*Only available with 5 seat variants.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.