IN-CAR TECHNOLOGIJA

KONEKTOVANJE NIKADA NIJE BILO LAKŠE

POGLEDAJTE FILM
TOP
POGODNOSTI ZA VOZAČA
#component-4
INFOTAINMENT
#component-6
ZABAVA I APLIKACIJE
#component-9
IZABERITE SVOJ MODEL
#component-12
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE DILERA
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon
POGODNOSTI ZA VOZAČA

Čitavo bogatstvo informacionih i zabavnih sadržaja.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

Vaša digitalna instrumentn tabla prikazuje informacije o vožnji, zabavnim sadržajima i podatke o aktivnoj sigurnosti - uključujući navigaciju, telefon i medije - jasno i bez ometanja.

TOUCH PRO
TOUCH PRO

Sistem Touch Pro jasno i intuitivno isporučuje relevantne informacije i zabavne sadržaje. Pratite navigaciju na desetoinčnom ekranu na dodir.Interakcija je moguća uz pomoć "multi touch" pokreta ili glasa.

HUD DISPLEJ
HUD DISPLEJ

Predstavlja ključne podatke o vozilu, uključujući brzinu, položaj stepena prenosa i smernice za navigaciju na vetrobranskom staklu. Odlikuje se kristalno jasnom, full-color grafikom visoke rezolucije, koja vam omogućava da lako vidite sve informacije.

VOLAN
VOLAN

Zarad lakoće upotrebe, na volanu koji je opšiven kožom postavljene su ključne komande za vozilo uključujući i komande za medije i telefon. A za sportski izgled, na volanu modela Discovery Sport R-Dynamic’s prisutni su i hromirani detalji u boji Noble.

INFOTAINMENT
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
INCONTROL
Sa tehnologijama kao što je 4G Wi-Fi Hotspot, vaši putnici mogu lako da gledaju svoje omiljene emisije, klipove i pesme, dok InControl intuitivni interfejs omogućava da ostanete informisani i fokusirani na put.
KONEKTIVNOST
Ostanite povezani gde god da ste. Pomoću paketa Online Pack možete osigurati da se putnici neprestano zabavljaju, dok paket Smartphone Pack obezbeđuje informisanost i besprekorno integriše konektovane uređaje na vaš Discovery Sport.
SMARTPHONE PACK
Ovaj paket vam omogućava da preko tačskrina vašeg vozila kontrolišete aplikacije optimizovane za vozilo na vašem Android™ ili Apple® telefonu.
REMOTE
Podesite temperaturu unutar kabine vozila pre nego što u nju uđete, zaključajte, otključajte ili pronađite vaše vozilo i pratite putovanja sa pametnog telefona ili sata. Funkcija je kompatibilna sa većinom pametnih telefona, Android Wear ™ ili Apple Watch ®.
ZABAVA I APLIKACIJE
AUDIO
Obezbeđuje da vam vozilo Discoveri Sport pruža emotivno audio iskustvo za sve vaše putnike uz zvučni sistem Meridian ™ 380V. 10 zvučnika smeštenih u kabini znači da svi mogu uživati u bogatom zvuku na svakom putovanju.
EXPLORE MERIDIAN
IGUIDE
Priručnik za vlasnike mobilnih uređaja, iGuide osigurava da uvek imate odgovore pri ruci. Aplikacija Land Rover iGuide objašnjava sve funkcije i kontrole vašeg Discovery Sport-a.
IZABERITE SVOJE DISCOVERY SPORT VOZILO

Izaberite jedan od četiri modela i dva stila karoserije, od kojih svaki nudi jednistvenu osobenost i dodatne funkcije.

IZABERITE SVOJ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za usporedbu
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Android™ and Android Wear™ is a trademark of Google Inc.

Apple® and Apple Watch® is a registered trademark of Apple Inc., registered in the US and other countries.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.

Opisane specifične karakteristike mogu biti opcione, i zavisne od tržišta ili pogona. Molimo vas da pogledate na web sajtu Land Rover-a ili se obratite lokalnom prodavcu Land Rover-a za dostupnost i pune uslove u vašoj zemlji. . Informacije i slike prikazane na ovoj veb stranici u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzija i drugim sistemskim / vizuelnim promenama u zavisnosti od izabranih opcija. Mobilno povezivanje ne može biti garantovano na svim lokacijama.

Onlajn funkcionalnost i povezivanje na Wi-Fi zavise od instalacije micro SIM kartice, čiju upotrebu reguliše odgovarajući ugovor o prenosu podataka. 4G Wi-Fi Hotspot i paket Online Pack ukljuljuju usluge pretplate koje se mogu produžiti nakon osteka inicijalnog perioda o kome vas je obavestio vaš lokalni Land Rover maloprodajni salon.

Sve pomoćne funkcije za vozača treba koristiti samo kada je upotreba istih potpuno bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.