NOVI <br>LAND ROVER DISCOVERY

SPORTSKI TERENAC SA SEDAM SEDIŠTA KOJI PRUŽA NAJVEĆU RAZNOLIKOST

POGLEDAJ EKSTERIJER VOZILA U PRIKAZU OD 360°

CO2 EMISIJE ŠTETNIH GASOVA g/km
od 194


POTROŠNJA GORIVA u kombinovanim uslovima vožnje I/100km
od 7,3

TOP
DIZAJN
#component-4
RAZNOLIKOST
#component-7
PERFORMANSE
#component-12
IN-CAR TECHNOLOGIJE
#component-14
NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
#component-18
LAND ROVER AKSESOARI
#component-20
ODABERITE VAŠ MODEL
Uporedite karakteristike i specifikacije u naporednom prikazu.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrijebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Land Rover Discovery.
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži maloprodajni salon Land Rover vozila
DIZAJN
ISTRAŽITE EKSTERIJER
MATRIX LED FAROVI
ISTRAŽITE ENTERIJER
ISTRAŽITE EKSTERIJER

Ažuriranja dizajna daju Discoveriju niži, širi stav. Od novih farova i zadnjih svetala, do prefinjene prednje maske i novih branika. Poboljšana vizuelna harmonija zadnjeg dela i novi dizajn točkova raspoloživih u veličini od 20-22 inča unapređuju moderan izgled vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
MATRIX LED FAROVI

Posebno skulpturisana svetla sa distiktivnom, potpisnom grafikom i Matrix LED tehnologijom koja maksimizuje vidljivost na drumu.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

POGLEDAJTE GALERIJU

LAND ROVER DISCOVERY
Nepogrešiv i svrsishodan dizajn. Čitav niz suptilnih i distinktivnih detalja čine da vozilo land Rover Discovery sa zaslugom ponese atribut "premijum".
POGLEDAJTE GALERIJU
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja ubedljivu kombinaciju sportskog karaktera i svestranosti, sa jedinstvenim odbojnicima, točkovima i zadnjim svetlima.
POGLEDAJTE GALERIJU
ODABERITE VAŠ MODEL
RAZNOLIKOST
7 SEDIŠTA
7 SEDIŠTA

258 litaraOpcioni treći red sedišta daja Vam mogućnost da sa lakoćom u vozilo smestite sedmoro putnika. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 172 litara.

6 SEDIŠTA
6 SEDIŠTA

698 litaraSpustite jedno sedište unutar trećeg reda i obezbedite prostor za svoje torbe. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 547 litara.

5 SEDIŠTA
5 SEDIŠTA

1.137 litaraPovedite celu porodicu na udobno putovanje za vikend, sa dovoljno prostora za sav prtljag.Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 922 litara.

4 SEDIŠTA
4 SEDIŠTA

1.639 litaraIskoristite četiri sedišta i napravite više prostora za veće predmete, poput torbe za skijanje. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 1.352 litara.

3 SEDIŠTA
3 SEDIŠTA

1.889 litaraSa postavljena tri sedišta, vozilo vam daje prostor sa kojim se pogodno moći poigravati. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 1.567 litara.

2 SEDIŠTA
2 SEDIŠTA

2.391 litaraSa pet sklopljenih sedišta, spakujte sportsku opremu, torbe i još mnogo toga u tovarni prostor. Gore navedena brojka za vrednost mokre zapremine (zapremine koja je izmerena simuliranjem teretne mase ispunjene tečnošću, wet volume) jednaka je suvoj zapremini vozila od 1.997 litara.

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji se meri punjenjem tovarnog prostora tečnošću. Suva zapremina meri se čvrstim blokovima (200 k 50 k 100 mm), pokazujući količinu praktičnog prostora u vozilu.

SEDAM SEDIŠTA U PUNOJ VELIČINI
Ako planirate putovanja sa do sedmoro vas, bilo da se radi o vašim prijateljima ili deci, naš Land Rover Discovery sa sedam sedišta nudi savršeno rešenje za svaki dan. A sa sedištima na stadionu i grejanim sedištima u svim redovima, svi mogu da uživaju u pogledu na put ispred sebe u apsolutnoj udobnosti.
PRAKTIČNOST
Počev od vrata do skrivenih kompartmana, u Land Rover Discovery-ju ima mesta za sve. Praktične karakteristike kao što su više tačaka za USB-C punjenje i mogućnost konfigurisanja sedišta u drugom i trećem redu pritiskom na dugme obezbeđuju fleksibilnost bez premca.
MOĆNA UDOBNOST
Land Rover Discovery nudi širok spektar funkcija koje će vam olakšati život. Otvorite i zatvorite vrata prtljažnika, čak i kada su vam ruke pune. Powered Gesture tailgate pruža Vam mogućnost da otvarate i zatvarate vrata prtljažnika jednostavnim udarom stopala ispod zadnjeg dela vozila (pod uslovom ad se pametni ključ detektuje), što čini utovar stvari u prtljažnik zaista lakšim. Senzori su postavljeni sa obe strane vozila. I sedite na unutrašnja zadnja vrata ukoliko se zadesite na nekim na događajima ili samo da bi promenili dečije blatne čizme.
BEZBEDNOST
Land Rover Discovery ima pet zvezdica po Euro NCAP testu. Kombinacija do pet ISOFIKS tačaka, niz funkcija za pomoć vozaču koje olakšavaju vožnju i parkiranje i do osam vazdušnih jastuka za vozača i suvozača pomažu u očuvanju bezbednosti vaše porodice.
PERFORMANSE
MOTORI NA BLAGI HIBRIDNI POGON
MOTORI NA BLAGI HIBRIDNI POGON

Čistiji. Efikasniji. Blagi hibridni motori koriste bateriju za sakupljanje, skladištenje i preraspodelu energije koja se obično gubi tokom usporavanja. Dostupno sa motorima D250, D300 i P360.

VUČA
VUČA

Neverovatan kapacitet vuče of 3.500kg Land Rover Discovery ostrvaruje zahvaljujući dve pomoćne funkcije za vuču - uključujući i sistem napredne vuče (Adnaced Tow Assist - tako da sa ovim vozilom bez problema možete prevesti sve, od konjskih sanduka do prikolica.

POGON NA SVA ČETIRI TOČKA
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA

Osigurava sigurnu vožnju, na putu ili van druma. Na klizavim površinama, kao što su trava i sneg, pogon na sva četiri točka (AWD) i sistem Terrain Response rade zajedno kako bi automatski uravnotežili obrtni momenat između prednjih i zadnjih točkova, maksimizirajući vuču.

IN-CAR TECHNOLOGIJE
PIVI PRO

Uvek spreman i uvek aktivan, Pivi Pro je naš najintuitivniji infotainment sistem. Standardne karakteristike uključuju:


- 11,4” Touchscreen 
- Newly designed interface 
- Digital Audio Broadcast (DAB) radio
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Remote3


Takođe ćete na raspolaganju imati i neke od sledećih premium funkcija:


- Brzi start-up (brzo paljenje automobila)
- Artificial intelligence (veštačka inteligencija)
- Potpuno nova pametna navigacija4
- 2D i 3D mape sa automatskim ažuriranjem
- Podaci o saobraćaju u realnom vremenu

SVE INFORMACIJE NA DOHVAT RUKE

Izaberite jedan od mnoštva različitih layout-a, uključujući 3D navigaciju preko celog ekrana, informacije o vožnji, brz pregled na audio sadržaj koji se emituje, i sve to na novom interaktivnom displeju za vozača, visoke rezolucije, od 12,3 inča.


Opcioni HUD displej 5 projektuje ključne informacije na vetrobranskom staklu. Na taj način, sa lakoćom pratite brzinu kojom se vozilo kreće, stepen prenosa i navigaciju kroz displej u punom koloru.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

Ovaj sistem istinski angažuje vaša čula i pruža iskustvo nalik slušanju koncerta uživo. Vozač i putnici uživaju u jasnom, otvorenom i punom zvuku kroz set precizno pozicioniranih bočnih, prednjih i zadnjih zvučnika. I sve je to besprekorno integrisano uz pomoć Trifield TM tehnologije, tako da možete sedeti i na zadnjoj klupi, tj pozadi i upijati svaki detalj.

14 zvučnika i dvokanalni l subwoofer, snaga pojačivača od 700W.


Sistem uključuje: digitalnu obradu signala, Meridian korekciju zvuka unutar kabine, digitalno oblikovanje zvuka diterom i Trifield tehnologiju.

AŽURIRANJA SOFTVERA
Vaše vozilo ažurira instalirane funkcije uz pomoć programa Software Updates 6. Infotainment sistem, telematrika kao i razni kontrolni moduli mogu se ažurirati "na daljinu" čime se obezbeđuje postizanje optimalnih performansi vozila. Ovo znači da svakim ažuriranjem vaše vozilo jednostavno sve bolje i bolje radi.
PAKET ONLINE PACK
Online Pack7 8 nudi dalje usluge konektivnosti putem ugrađene SIM kartice,obezbeđujući time:

- Neograničeni striming medija
- Dobijanje podataka o vremenskoj prognozi
- Online sinhronizaciju kalendara
BEŽIČNO PUNJENJE
Opciono punjenje bežičnih uređaja pomoću pojačala za telefon omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključkom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SISTEM ZA PREČIŠĆAVANJE VAZDUHA UNUTAR KABINE SA FILTEROM PROMERA 2,5PM
Opciona tehnologija za nano TM jonizaciju vazduha unapređuje dobrobit ne samo vozača već i svih putnika u vozilu jednako. Kada u vozilu pristinite dugme PURIFY (prečisti), posebno dizajniran filter počinje da privlači i skuplja fine čestice iz spoljnjeg vazduha kao što su čestice veličine PM2.5 i alergeni iz vazduha poput prašine i polena. Uz pomoće filtera vazduh se jonizuje, dok se istovremeno neutrališu svi kontaminanti iz vazduha.
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Sportski terenac koji pruža najširi asortiman raznolikosti. Upotrebite konfigurator kako biste kreirali vaš savršen Land Rover Discovery.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE
ODABERITE VAŠ LAND ROVER DISCOVERY
Ovde se može naći čitav asortiman modela, sa širokim izborom vrhunskih dizajna, pomagala i tehnologija.
ODABERITE VAŠ MODEL
GALERIJA FOTOGRAFIJA
Privlačenje pažnje na detalje odvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila. Land Rover Discovery jednostavno ne možete da ne primetite.
POGLEDAJTE GALERIJU FOTOGRAFIJA
VIEW GALLERY
SPECIFIKACIJE
Istražite sitnije detalje. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
VIEW SPECIFICATIONS
LAND ROVER AKSESOARI
LAND ROVER AKSESOARI

Birajte stil ili praktičnost: personalizujte svoje Discovery vozilo izborom željenih aksesoara bilo na eksterijeru ili enterijeru vozila.

PRONADJITE AKSESOAR
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA
KOLEKCIJA LAND ROVER AKSESOARA

Naša ekskluzivna kolekcija aksesoara inspirisana je našim vozilima i napravljena u skladu sa jedinstvenim, pa reklo bi se i unikatnim britanskim stilom.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
Upotrebite konfigurator kako biste dizajnirali svoj savršen Land Rover Discovery.
GALERIJA FOTOGRAFIJA
Pregledavanje detalja uvek je bilo od suštinske važnosti za naša vozila.
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
PRONADJITE MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Navedene brojke predstavljaju rezultate NEDC2 izračunate prema zvaničnim WLTP testovima proizvožača u skladu sa EU regulativom. Ovi podaci dati su samo radi poređenja. Vrednosti u realnim uslovima vožnje mogu se razlikovati. Vrednosti CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati u zavisnosti od ugrađenih točkova i dodatne opreme koju ste odabrali za vaše vozilo. NEDC2 su brojke izračunate koristeći vladinu formulu zasnovanu na WLTP vrednostima uz pretpostavku ekvivaletnosti tj. jednakosti sa postojećim rezultatima po starom NEDC testu.


Pogledajte WLTP karakteristike
WLTP (svetski harmonizovan postupak testiranja lakih vozila) je novi zvanični EU test koji se koristi za izračunavanje potrošnje goriva i CO2 emisije za putnička vozila, pri standardnim uslovima vožnje. Ovaj test je dizajniran kako bi obezbedio bliži uvid u ponašanje vozila u realnim uslovima. WLTP testira vozila uz pomoć opcione opreme i primenjuje zahtevniju procedure testiranja i drugačiji profil vožnje.


1 Vaše vozilo je pripremljeno za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay kako biste dobili više informacija.

2 Vaše vozilo je pripremljeno za Android Auto. Usluge koje nudi by Android Auto zavise od dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, stoga Vas molimo da pogledate link https://www.android.com/auto/ kako biste dobili više informacija.

3 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu zahtevati produžetak nakon početnog roka o kome su Vas obavestili u Land Rover maloprodajnom salonu. Preuzmite Land Rover Remote aplikaciju iz Apple App Store / Google Play Store-a.

4 Connected Navigation će zahevati dodatnu pretplatu nakon početnog termina o kome vas budu obavestili u lokalnom Land Rover maloprodajnom salonu.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Fair use policy may apply. Includes 1-year subscription which can be extended after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.

Pivi i InControl funkcije, opcije, kao usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju zavisni od tržišta - proverite kod svog Land Rover agenta raspoloživost na lokalnom tržištu i informišite se o punim uslovima korišćenja. Povezivanje mobilne mreže ne može biti zagarantovano na svim lokacijama. Informacije i slike prikazane u vezi sa InControl tehnologijom, uključujući ekrane ili sekvence, podležu ažuriranju softvera, kontroli verzije i drugim sistemskim / vizuelnim promenama, u zavisnosti od izabranih opcija.

Pomoćne funkcije za vožnju mogu se koristiti samo u situacijama kada je vozač siguran da je upotreba istih sigurna i bezbedna. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Apple CarPlay je zaštitni žig kompanijeApple Inc. Korisnički uslovi kompanije Apple Inc mogu se primenjivati u ovom slučajuply.
Android Autoje zaštitni žig kompanije Google LLC.

Meridian je zaštitni žig kompanije Meridian Audio Ltd. Trifield kao i uređaj sa tri polja je registrovani zaštitni znak kompanije Trifield Productions Ltd.

NanoeTMje zaštitni znak korporacije Panasonic.