IN-CAR TECHNOLOGIJE

UVEK SPREMNE; UVEK VAMA PRI RUCI. NA OVOM MODELU UGRAĐENE SI NAJSAVREMENIJE TEHNOLOGIJE KOJE SU DO SADA RAZVIJENE U AUTOINDUSTRIJI.

POGLEDAJTE FILM
TOP
INFOTAINMENT
#component-6
VIDLJIVOST
#component-8
POGODNOST
#component-10
KONEKTIVNOST
#component-15
KOMFOR
#component-17
POMOĆ
#component-19
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Land Rover vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
 PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Sa potpuno novim dizajnom eksterijera i enterijera, kao i paketom najnovijih pomoćnih funkcija za vozača i karakteristikama konektivnosti, Defender nove generacije biće revolucionarni proizvod za Land Rover.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
SVA NOVA INFOTAINMENT
Inspiriran vašim pametnim telefonom. Naš novi sistem za zabavu, Pivi Pro, pruža punu povezanost i ključne informacije na prvi pogled.
NAVIGACIJA
Sistem za navigaciju povezan sa Defender-om pronalazi nove želejne rute i predlaže brže alternative ukoliko dođe do kašnjenja.
UNAPREĐENA VIDLJIVOST
Uz Clear Sight tehnologiju, koja je uključena kao deo paketa 3D kruđne kamere, vidljivost vašeg vozila kao i vaš pregled druma biće znatno unapređeni.
INFOTAINMENT
BRZI PREGLED INFORMACIJA
BRZI PREGLED INFORMACIJA

Ekran osetljiv na dodir od 10 inča koji je lični. Pivi Pro sistem Defender-a ima pregledni izgled koji vam omogućava da obavljate česte zadatke i koristite uobičajene funkcije na početnom ekranu. Izgled možete lako prilagoditi i dodati dodatne informacije ili funkcije.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Ovaj sistem čini vas konektovan tokom čitavog putovanja i pruža informaciju u realnom vremenu o stanju u saobrađaju, cenama goriva i zauzetosti parking mesta u garaži prema kojoj se približavate. Sve informacije prikazuju se u 2D ili 2D režimu.

INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA
INTERAKTIVNI DISPLEJ ZA VOZAČA

HD interaktivni displej za vozača veličine 12.3 inča prikazuje širok raspon informacija o vozilu. Može se personalizovati tako da sadrži mapu na punoj širini ekrana, kao i telefonske i medijske funkcije.

HUD DISPLEJ (HEAD-UP DISPLAY)
HUD DISPLEJ (HEAD-UP DISPLAY)

Prikazuje ključne podatke o vozilu, uključujući brzinu, položaj stepena prenosa i smernice za navigaciju na vetrobranskom staklu. Koristi kristalno čistu grafiku visoke rezolucije u boji, koja vam omogućava da lako vidite sve informacije, uključujući informacije o terenskoj vožnji kao što su uglovi nagiba i strmina.

VIDLJIVOST
MONITOR ZA JASAN PREGLED DONJEG TERENA
MONITOR ZA JASAN PREGLED DONJEG TERENA

Dostupan kao deo sistema 3D Surroundkamere, ClearSight Ground View1 omogućava vam da efektivno vidite „kroz“ haubu Defender-a. Prikazuje više spoljnih pogleda, uključujući i donju stranu vozila i točkove. Dakle, bez obzira gde vozite, osećate se sigurnije.

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR SA MONITOROM ZA JASAN IZLAZ
UNUTRAŠNJI RETROVIZOR SA MONITOROM ZA JASAN IZLAZ

Bilo da je u pitanju oprema ili visoki putnici koji blokiraju vaš pregled, ClearSight unutrašnjosti retrovizor koristi video prenos uživo kako bi osigurao da uvek uživate u nesmetanom pogledu.2

FAROVI
FAROVI

Dizajnirana da učine noćnu vožnju manje zamornom, Defendefova spoljna LED svetla proizvode iluminaciju prilično nalik dnevnom svetlu. Matrix Led farovi omogućavaju unapređenu vidljivost uz pomoć dugačke vidljivosti vašeg snopa svetlosti na drumu, što pomaže da se umanji efekat "bljeska" pri susretu sa dolazećim vozilima.

POGODNOSTI
NEKA VAŠI UREĐAJI UVEK BUDU NAPUNJENI

Uvek ste konektovani sa Defenderom. Bežično punjenje je u centralnoj konzoli, dok su USB punktovi dostupni u svakom redu sedenja.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Kliknite ovde kako biste ostvarili interakciju
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Dodirnite ovde kako biste ostvarili interakciju
AKTIVACIONI KLJUČ

Gde god da istražujete, nema potrebe da nosite svoj konvencionalni ključ. Vodootporan i otporan na udarce, potpuno novi Activiti Kei3 omogućava otključavanje, zaključavanje, pokretanje i vožnju vašim vozilom. Takođe prikazuje vreme.

VAŠ DEFENDER

Pripremljen za apsolutno sve. Defender koji je prilagođen vama.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
KONEKTIVNOST
PAKET ONLINE PACK
Čini vaše putovanje još više konektovanim. Eka vam sve stvari koje vam na vašem putovanju trebaju budu na dohvat ruke, uključujući dostupnost online medija, podatke o realnom vremenu, kalendaru i drugim stavkama vašeg interesovanja. Uz pomoć integrisane SIM kartice ovaj paket obezbeđuje neograničenu količinu podataka4.
APLIKACIJA REMOTE
Podesite klimu unutar kabine vozila pre nego što u njega uđete, zaključajte, otključajte ili locirajte vaše vozilo i pratite svoju putanju kretanja uz pomoć vašeg pametnog telefona ili sata. Ova aplikacija kompatibilna je sa većinom pametnih telefona i satova.
AŽURIRANJA SOFTVERA
Defender ažurira svoje funkcije uz pomoć sistema Software Updates5. Infotainment sistem na vozilu, telematika i različiti moduli kontrole mogu se ažurirati daljinski (na daljinu) što pomaže u obezbeđivanju optimalnih performansi.
WI-FI
Neka članovi vaše poredici budi konektovani i zabavljeni5. 4G Wi-Fi pruža pristup kompatibilnim mobilnim mrežama dok se vozite u autu. Na ovaj Wi-Fi moguće je priključiti čak osam uređaja.
KOMFOR
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
MERIDIAN<sup>TM</sup> SURROUND AUDIO SISTEM
Opcioni Meridian Surround audio sistem snage 700W uključuje 14 zvučnika i dvokanalski sabvufer, što sve zajedno pruža kristalno jasne, visoke i bogate tonove unutar kabine vozila. Sluđaćete vađu muziku baš na način na koji želite.
KLIMA UNUTAR KABINE VOZILA
Bez obzira na spoljnje vremenske prilike, vozač i putnici mogu uživati u idealnoj temperaturi unutar vozila iz pomoć kontrole klime u dve ili tri zone. Uz to, jonizacija vazduha uklanja alergene, bakterije iz rotacionog varduha kao i sve neprijatne mirise.
HGREJANJE I HLAĐENJE VAZDUHA
Pored toga što vozilu pružaja dodatni komfor, funkcija grejanja i hlađenja sediđta obezbeđuje optimalnu sredinu za boravak na svakom putovanju.
VRHUNSKO OSVETLJENJE UNUTAR KABINE VOZILA
Premium osvetljenje daje mogućnost podešavanja rasvete u 10 opcija tako da vaše okruđenje mođete uskladiti sa trenutnim raspolođenjem ili stilom vožnje.
POMOĆNE FUNKCIJE
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

Land Roverova iGuide aplikacija omogućava lako i brzo očitavanje informacija o funkcijama i kontrolama na vozilu. Ova aplikacija uskoro će moći da se preuzm.

POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

Defender nudi čitav niz pomoćnih funkcija za vozača koje obezbeđuje ne samo unapređenu bezbednost na drumu već i dodatni komfor - dostupne su u okviru paketa opreme Blind Spot Assist Pack, Driver Assist Pack i 3D Surround Camera.

PAKET POMOĆNIH FUNKCIJA ZA POMOĆ PRI DETEKTOVANJU MRTVOG UGLA
PAKET POMOĆNIH FUNKCIJA ZA VOZAČA
3D KRUŽNA KAMERA
ASISTENCIJA PRILIKOM PRAĆENJA MRTVOG UGLA
Ukoliko Defender detektuje drugo vozilo u vašem mrtvom uglu u trenutku kada vi započnete preticanje tj promenu saobraćajne trake, na odgovarajućem spoljnjem retrovizoru pojavljuje se svetlo upozorenja i vozilo automatski podešava obrtni momenat upravljanja kako bi vaše vozilo usmerilo izvan oblasti potencijalnog sudara.
MONITOR ZA BEZBEDAN IZLAZ
Ovaj monitor pomaže da putnicu budu bezbedni prilikom izlaska iz vozila jer šalje upozorenja o potencijalnim opasnostima, kao što su vozila, biciklisti ili putnici koji prolaze blizu.
MONITOR ZA PRAĆENJE SAOBRAĆAJA IZA VAŠEG VOZILA
Ovaj monitor šalje upozorenja o drugim vozilima, peđacma ili drugim rizicima koji se približavaju vađem vozilu sa obe strane. Ova funkcija naročito je korisna kada rikvercom izlazite sa parking mesta u tesnoj garaži.
PAKET BLIND SPOT ASSIST PACK (PAKET POMOĆNIH FUNKCIJA ZA POMOĆ PRI DETEKTOVANJU MRTVOG UGLA)
Ovaj paket uključuje funkcije poput asistencije prilikom praćenja mrtvog ugla, monitora za praćenje mervog ugla i monitora za bezbedan izlaz.
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Adatpivni tempomat automatski drži vaše vozilo na bezbednoj udaljenosti od vozila koje se kreće ispred vas, ukoliko to vozilo uspori kretanje ili se zaustavi. Ukoliko se vozilo ispred vas zaustavi i vaš Defender će blagovremeno stati.
ZADNJI MONITOR ZA DETEKCIJU POTENCIJALNOG SUDARA
Ukoliko vozilo koje se kreće iza vas ne usporava, Defender će pokušati da uporozi vozača automobila koji vam ide u susret da uspori tako što će automatski uključiti blinkajuća svetla.
3D KRUŽNA KAMERA
Sada uključuje funkcije za pomoć pri parkiranju od 360 °. Slike sa četiri kamere postavljene diskretno oko vozila inteligentno su spojene kako bi pružile 3D perspektivu gledanja vozila na ekranu osetljivom na dodir, a koje je inače nemoguće dobiti bez izlaska iz vozila. Ova poboljšana vidljivost čini skaliranje terena i upravljanje vozilom lakšim nego ikad ranije.
IZABERITE VAŠ DEFENDER

Savršenstvo dolazi u svim oblicima, veličinama i dizajnu karoserije.

IZABERITE VAŠ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Land Rover vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
 PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1"ClearSight Ground View” (tehnologija koja podrazumeva kameru koja pokriva ugao od 180 stepeni ispod vozila= zavisi od 3D kružne kamere. Prikazana slika ne odražava realno vreme. Zarad bezbednosti proverite okruđenje po kome se krećete. SOvo podleže lokalnoj regulativi.
2Funkcija podleže lokalnoj regulativi. Ukoliko korisnici bifokalnih ili varifokalnih sočiva ne mogu lako da prilagode fokus na ClearSight digitalnom unutrašnjem retrovizoru, u svakom trenutku mogu vratiti podešavanja ovog retrovizora na konvencionalan režim rada.
3Dostupno sredinom 2020. godine.
4Primenjuju se pravila fer upotrebe. Nakon što se u roku od mesec dana potroši 20 GB podataka, brzina podataka na vozilu može se smanjiti za ostatak meseca.
5Kada ste povezani na Wi-Fi ili na mobilnu mrežu.
Opcione karakteristike i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacija vozila (modela i pogonskog sklopa), ili zahtevaju ugradnju drugih delova opreme kako bi se montirale. Za više informacija, molimo Vas obratite se zaposlonima u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn.

Vozači bi trebalo da koriste sve karakteristike u automobilu samo ako su sigurni za to. Vozači moraju biti sigurni i da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Određene funkcije zahtevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim ugovorom za podatke, za koji će biti potrebna dodatna pretplata nakon početnog roka koji vam savetuje vaš prodavač.
Apple® je registrovani zaštitni znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD-u i drugim zemljama.