PERFORMANSE

NEZAUSTAVLJIV KUDA GOD DA SE KREĆE.

POGLEDAJTE FILM
TOP
PERFORMANSE
#component-6
ISTUPITE IZVAN VLASTITIH OČEKIVANJA
#component-8
ZA SVE TERENE
#component-13
VRSTE POGONA
#component-16
PERSONALIZACIJA
#component-18
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Land Rover vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
 PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

Defender je dizajniran kakobi Vam omogućio da sanjate veče snove. Idite dalje, pomerajte granice.


KREIRAJ SOPSTVENI MODEL
PERFORMANTAN NA SVIM TERENIMA
Otkrijte nove teritorije. Oduprite se ekstremnim vremenski uslovima. Izuzetne performanse modela Defender na svim terenima I stalan pogon na sva četiri točka čine ova vozila nezaustavljivim i pri terenskoj kao i pri drumskoj vožnji.
SISTEM KONFIGURABILNOG ODGOVORA NA TLO PO KOME SE VOZILO KREĆE (CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE)
Krenite u istraživanje vašeg puta. Uz pomoć tehnologije konfigurabilnog odgovora na podlogu po kojoj se vozilo kreće vozač može pojedinačno da personalizuje preferencije prilikom terenske vožnje.
GEOMETRIJA
Izuzetan pristupni, prelomni i odlazni ugao. Skraćeni prednji i zadnji prepust (rastojanje između poprečne vertikalne ravni koja prolazi kroz centar točka (točkova) i najisturenije tačke vozila sa prednje tj. zadnje strane, uzimajući u obzir bilo koji deo čvrsto spojen za vozilo). Geometrija Defender-a čini ovaj model vrhunski moćnim.
PERFORMANSE
TERENSKA VOŽNJA
TERENSKA VOŽNJA

Pogon sa na sva četiri točka, dvostepeni prenos brzina (za opseg niskih i visokih brzina), elektronski aktivni diferencijal i veliki asortiman guma čine Defender najmoćnijim vozilom u porodici Land Rover vozila. Ikada.

GEOMETRIJA
GEOMETRIJA

Vrhunska geometrija pojačava sveterenske persfomanske ovog vozila. Njegov pristupni ugao je 38 stepeni 1. Prelomni ugao je 31 stepen a odlazni samo 40 stepeni 1.

DRUMSKA VOŽNJA
DRUMSKA VOŽNJA

Moćan pri drumskoj kao i pri terenskoj vožnji. Uživajte u prefinjenom komforu sa nezavisnom amortizacijom napred i pozadi, i uz izbor elektronske suspenzije pneumatika sa adaptivnom dinamikom.

VOZILO KOJE IDE IZVAN POSTOJEĆIH GRANICA
PRENOŠENJE TERETA

Nikada ne činite kompromis. Dinamično opterečenje za prenos tereta podržava teret do 168kg2. Defender-ova statička težina od 300kg omogućava Vam da na najbolji način iskoristite svaku avanturu. Tako da, ukoliko želite da prenoćite u prirodi, šator montiran na vrhu krova daje vam mogućnost i za to.

GAŽENJE
GAŽENJE

Defender može da gazi vodu dubine do 900mm3, što čini prelazak preko vodenih površina izuzetno lako savladivim. Program za gaženje u sistemu Terrain response podiže vozilo uz pomoć elektronske suspenzije pneumatika. 3D kružna kamera sa senzorima za gaženje rećiće vam tačno koju dubinu vode prelazite.

VUČA
VUČA

Odgovorite na najteže zahteve sa Defender-ovim kapacitetom za vuču od 3.500 kilograma. Sistem napredne vuče vam takođe omogućava da se krećete unazad tj rikvercom sa prikolicom.

IZVLAČENJE
IZVLAČENJE

Snaga izvlačenja i sama čvrstoća demonstrirani su električnim vitlom na daljinskom upravljaču4. Ovo ima maksimalnu silu vučenja od 4,536 kg i može se upravljati do 45 metara na daljinu.

VAŠ DEFENDER

Spreman apsolutno baš za sve. Defender je vozilo koje će biti personalizovano upravo prema vama.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
OPREMLJEN ZA VOŽNJU PO SVIM TERENIMA
POGON NA SVA ČETIRI TOČKA
Kada se krećete preko površina niskog trenja kao što su led ili sneg, obrtni momenat može se balansirati između prednjih i zadnjih točkova, pružajući veću stabilnost i kontrolu.
DVOSTEPENI PRENOSNIK BRZONA
Dodatan set niskih brzina može se pokazati neprocenljivim u izazovnim uslovima kao što su strmi nagibi ili usponi, drumska vožnja ili prilikom vuče.
ELEKTRONSKA SUSPENZIJA PNEUMATIKA
Na vama je da izaberete pristupnu visnu od 40mm ispod normalne visine vožnje, do dopunske visine od 75mm, uz mogućnost daljeg povećanja visine od 70mm u ekstremnijim terenskim vožnjama.
ELEKTRONSKI AKTIVNI DIFERENCIJAL
Ovaj sistem nudi dodatnu korist od veće vuče na uglovima i više prianjanja van kolnika. To se postiže kontrolom proklizavanja između levog i desnog točka na zadnjoj osovini.
KONFIGURABILNI SISTEM ODGOVORA NA PODLOGU PO KOJOJ SE VOZILO KREĆE (CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE)
Po prvi put u sistemu Terrain Response možete pojedinačno konfigurisati podešavanja za kontrolu pogona, upravljanja, diferencijala i trakcije kako bi u potpunosti zadovoljili potrebe vandrumske vožnje.
OFF-ROAD TEHNOLOGIJE
U kojoj god sredini se nađete, garantujemo vam potpunu bezbednost i kontrolu. Funkcije koje vam nudimo uključuju Low Traction Launch (tj sistem koji efikasnije maksimizuje prijanjanje u situaciji kada su gume na klizavoj podlozi), Gradient Release Control tj. sistem koji sprečava da vozilo suviše brzo razvije ubrzanje (ako se vozilo zaustavi i ponovo krene na uzbrdici, ovaj sistem drži kočnicu i lagano je otpušta kako nastavljate kretanje) i kontrolu kretanja prilikom silaska nizbrdo (HDC).
ADAPTIVNA DINAMIKA
Ovaj sistem pruža savršenu ravnotežu vožnje i kontrole tako što nudi kontinuirano varijabilna podešavanja amortizera. Prati kretanje vozila do 500 puta u sekundi i odgovara na vaše inpute kao i na uslove puta kako bi se obezbedila udobna, uravnotežena vožnja.
KONTROLA KRETANJA PO SVIM POVRŠINAMA (ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL)
Ovaj najsavremeniji sistem omogućava vozaču da podesi i održava konstantnu brzinu kretanja u izazovnim uslovima vožnje. U suštini All Terrain Progress Control radi slično kao tempomat niskih brzina ifunkcioniše ukoliko se vozilo kreće pri brzinama između 1.8km/hi 30km/h.
VRSTE POGONA
BENZINSKI I DIZEL MOTORI
Defender nudi niz rafiniranih i ekonomičnih Ingenium motora . Birajte između naprednih benzinskih ili dizel motora.
BENZINSKI BLAGI HIBRID
P400 motor pomaže da se redukuje potrošnja goriva i CO2 emisije, dok istovremeno koristi i čuva energiju koja se u normalnim uslovima gubi prilikom usporavanja tj deakceleracije.
BENZINSKI PLUG-IN HIBRID
Motor koji će uskoro biti u ponudi, P400e Plug-In električni hibrid donosi Defenderu sve benefite elektrifikacije tj ponona na el energiju.
PERSONALIZACIJA
GUME ZA SVAKI TEREN

Celogodišnje gume dostupne su kao deo standardne opreme. Ili se opredelite za terenske gume i maksimalno iskoristite sve mogućnosti koje Defender pruža.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL
IZABERITE VAŠ DEFENDER

Savršenstvo dolazi u svim oblicima, veličinama i dizajnu karoserije.

IZABERITE VAŠ MODEL
UPOREDITE NAŠA VOZILA
Izaberite do tri Land Rover vozila i uporedite ih
PRIJAVITE SE ZA TEST VOŽNJU
Organizujte test vožnju na putu,pozovite najbližeg prodavca
 PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE NAJBLIŽI MALOPRODAJNI SALON
Potražite najbliži Land Rovera maloprodajni salon

1Sa elektronskom suspenzijom pneumatika na visini vozila prilagođenoj terenskoj vožnji
2Defender 110 sa gumama za terensku vožnju
3Uvek proverite putanju i izlaz pre gaženja
4Dostupno sredinom 2020. godine. ZAŠTITNA ŠIPKA U OBLIKU SLOVA "A" dostupno samo za Defender 110.

Opcione funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u zavisnosti od specifikacije vozila (od modela i pogonske snage), ili mogu zahtevati ugradnju dodatne opreme kako bi sami bili montirani. Molimo vas kontaktirajte zapsolene u lokalnom maloprodajnom salonu, ili konfigurišite vaše vozilo onlajn. Vozači moraju koristiti sve in-car funkcije (pomoćne funkcije za vozača) samo kada su apsolutno sigurni da je upotreba istih bezbedna. Vozač u svakom trenutku mora biti u potpunoj kontroli nad vozilom. Neke funkcije zahtevaju odgovarajuću SIm karticu sa odgovarajućim ugovorom o korišćenju podataka, što zahteva dalju pretplatu nakon inicijalnog termina o kome su Vas obavestili u lokalnom maloprodajnom salonu.