RANGE ROVER SENTINEL

BEZBEDNOST ISPOD POVRŠINE

POGLEDAJTE FILM

Range Rover Sentinel ima sve, besprekoran stil, prefinjenost izrade i terenske performanse koje biste očekivali od jednog Range Rovera. Ispod površine nalazi se druga strana priče.

Ovo je Range Rover koji je komforan i na ekstremima. To je oklopno vozilo koje je stručno osmislio naš tim za specijalne operacije vozila da bi vam pružio sigurnost i bezbednost u slučaju napada.

BEZBEDNOST ISPOD POVRŠINE
ARMIRANO STAKLO
U trenucima kada pretnja može doći sa svake strane, ovo vozilo je spremno. To je zato što smo na njemu koroistili armirano staklo koje ispunajva zahteve evrospkog standarda VPAM BRV 2009 VR8 i PAS 300, na celom range Rover Sentinel modelu kako bi omogućila da vozač i putnici budu zaštićeni u svakom trenutku.
ZAŠTITNA CELIJA
Dizajnirana da udovolji strogim standardima VPAM BRV 2009 VR8, PAS 300 i ERV 2010, potpuno sertifikovana ćelija zaštite pomaže da putnici budu bezbedni, čak i u artnim uslovima.
ZAŠTITA KROVA I PODNOŽJA VOZILA OD EKSPLOZIJE I JAKIH UDARA
Sastavni deo zaštitne ćelije Range Rover Sentinel-a su i njegove podne i krovne zaštite od eksplozije i jakog udara. Ove zaštite pružaju otpor od udara u skaldu sa EVR 2010 i PAS 300 zahtevima, i dodaju viši nivo zaštite od napada iz više uglova.
RUN-FLAT SISTEM
Izbegavanje ekstremnih pretnji pri velikim brzinama nije izazov zahvaljujući posebno proizvedenom točkiću koji sadrži run-flat sistem. Sistem je testiran na udaljenosti do 50km pri kretanju od 80km / h.
SERTIFIKOVANA ZAŠTITA OD FRAGMENTACIJE
Range Rover Sentinel dizajniran je za suočavanje sa modernim, nekonvencionalnim oblicima napada. Ovo sada uključuje odbranu od improviziranih eksplozivnih uređaja, a Range Rover Sentinel je testiran na STANAG 4569 protiv moćne mine postavljene sa strane vozila i sa prednjeg točka.
EMERGENCY ESCAPE SYSTEM
U hitnim slučajevima, putnici mogu brzo i sigurno da napuste Range Rover Sentinel kroz oklopnu ploču za spašavanje. Smeštena u zadnjem prtljažniku omogućava bekstvo čak i ako su vrata neupotrebljiva.
ISTINSKI RANGE ROVER

Uprkos nivoima bezbednosti koji nude sigurnosni oklop vozila i sistemi zaštite putnika, Range Rover Sentinel održava luksuz, i off-road performanse koje se očekuje od Range Rovera.

KAPACITET BEZ PREMCA

U situacijama opasnosti, sposobnost trčanja jednako je važna kao i sposobnost borbe. Zbog toga je Range Rover Sentinel opremljen V8 benzinskim motorom na superpunjenje, koji pruža snagu za beg od agresora.

Naravno, kao pravi Range Rover, dubokovodni prelazi , strmi spusti i izazovan teren jedva se registruju kao prepreke, otvarajući mnoštvo opcija za izbegavanje *.

Važno je da su šasija, sistem za suspenziju i kočioni sistemi nadograđeni kako bi se prilagodili dodatnim sigurnosnim karakteristikama. Ovo vozilo dobilo je evropsku homologaciju za celokupno vozilo (EVVTA) i ocenjen je prema PAS301 za civilna oklopna vozila.

POGLEDAJTE FILM
A PLACE OF SANCTUARY

Unutra, Range Rover Sentinel krase isti nivoi prefinjenosti kao ekskluzivni model Range Rover Autobiography. Ovo uključuje fine kože, bogate furnire i čvrste aluminijumske elemente, stvarajući jedan od najluksuznijih enterijera bilo kog Range Rover-a.

Zaista, na svakodnevnom putovanju čini se da Range Rover Sentinel nije ništa drugo do elegantno i sofisticirano luksuzno vozilo iz koga je izvedeno.

ODELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE NA VOZILU (SVO, SPECIAL VEHICLE OPERATIONS)

Range Rover Sentinel nije jedino vozilo koje je naš izvanredni tim za specijalna ošeracije unapredio do najvišioh nivoa.

ISTRAŽITE SV
KONTAKTIRAJTE NAŠ TIM ZA PRODAJU OKLOPNIH VOZILA

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa našim vozilima, obratite se članovima našeg posvećenog tima.

Telefon: +44 (0) 1920 885126

Email: armoured@jaguarlandrover.com

PRONADJITE NAJBLIŽU MALOPRODAJU
Pronađite najbližeg maloprodajnog prodavca Land Rover-a
KONTAKTIRAJTE NAS
Saznajte više o specijalnim operacijama vozila u vašoj zemlji
PREUZMITE BROŠURU
Saznajte više o Land Rover vozilima
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL


Koristite konfigurator kako biste dizajnirali savršeni Land Rover

*Maksimalna dubina gaženja je 850mm.
*
* Range Rover Sentinel se ne preporučuje za vožnju mekim peskom. Da bi ostvarili svoje pune off-road sposobnosti, preporučuje se da operatori prođu obuku vozača kroz Land Rover Driving Ekperience mrežu. Za dodatne informacije kontaktirajte Land Rover tim za prodaju oklopnog vozila .