NOVI RANGE ROVER SV

ODLIČNO TUMAČENJE RANGE ROVER LUKSUZA I LIČNOSTI
Range Rover SV nudi veći izbor, pojačanu izradu i taktilna poboljšanja za one koji traže istinsku razliku. Luksuz je koji možete dodirnuti i videti.

NOVI RANGE ROVER SV

Prefinjen. Luksuzan. Ekskluzivan. Najprefinjeniji Range Rover koji je ikada kreiran.

RANGE ROVER LUXURY

Divite se prelepom eksterijeru sa ekskluzivnom prednjom maskom i branikom i dvobojnim scenarijem Range Rovera. Smestite se u poluanilinska kožna sedišta. Dodirnite luksuzne keramičke komade sjajne bele keramike. Tu je osećaj povoda za svako putovanje.

SV PERSONALIZACIJA

Kreiranje vašeg range Rover SV modela je zaista lično iskustvo.materijali, koji su jedinstveni samo za SV model, uključuju keramičke završne obrade u sjajno beloj boji sa utisnutim mozaik printom ili vonir u kontrastu Natural/Dark sa mozak inputima.

PESPREKORNA KONEKTIVNOST

Intuitivan i lako konektibiln sa vašim pametnim telefonom, Pivi Pro je korisna funkcija za putnike u vozilu jednako kao i za vozača. Dva ekrana na dodir, u veličini od 13.1 inča, ekskluzivno na modelu SV, daju mogućnost putnicima zadnje klupe za uživaju u zabavnim i informativnim sadržajima, jednako kao vozač i suvozač.

SV SIGNATURE SUITE

Četvorosed SV Signature Suite nudi krajnje uzbudljivo iskustvo za putnike na modelima sa dugim među-osovinskim rastojanjem, kombinujući besprekornu udobnost i unapređen nivo komfora.

HARMONIJA SE STVARA

Obučena Vindsor kožom ili Ultrafabrika TM *, zadnja konzola u celoj dužini ima furnir i integrisano ambijentalno osvetljenje. Kontroler ekrana osetljivog na dodir zadnjeg sedišta omogućava putnicima u drugom redu da kontrolišu udobnost i zabavu.

KONFOR PREDSTAVLJA PRIMARNI ZADATAK

SV Signature Suite donosi udobnost Range Rovera u još oštriji fokus. Držači za čaše i osvetljena konzola hladnjaka vrata su električno aktivirani i njima se zgodno upravlja preko kontrolera ekrana osetljivog na dodir na zadnjim sedištima. Dartingtonsko kristalno stakleno posuđe, dizajnirano za SV, dodaje dodatnu finoću.

PROSTOR JE RAZNOLIK

Sa oblikovanom podrškom za ruke i ekskluzivnim osvetljenjem, klupskim stolom sa električnim pokretanjem upravlja se pomoću kontrolera ekrana osetljivog na dodir na zadnjim sedištima. Ispod ćete videti da je prostor pametno iskorišćen sa integrisanim i sigurnim mestima za odlaganje u centralnoj konzoli.

SV INTREPID THEME

Dinamičan. Po karakteru sličan čeliku.

NAGLASCI I DETALJI

Detalji enterijera ove teme uključuju ekskluzivne vinire2, završne obrade i keramičke kontrole u saten crnoj boji. Presvlake od metala antracita i jnaglasci eksterijera u boji Graphite Atlas čine ovu temu još atraktivnijom.

JOŠ VIŠE PERSONALIZOVAN

Dinamički fokus SV Intrepid teme može se dodatno naglasiti ukoliko se opredeli za krov u kontrastnoj crnoj boji, crvene kočione kalipere i alufelne od 23 inča, Style 1077, u saten crnoj boji sa insertima u Narvik sjajno crnoj boji i završnoj obradi u boji Dark Tinted Laquer.

BEZ KOŽE

Održiva UltrafabricsTM tkanina bez kože dostupna je na temi SV Intrepid. Mekani, podatni i snažni materijali imaju jedinstvenu pravokutnu perforiranu završnu obradu.

SV SERENITY THEME

Čisti luksuz sa suptilnim akcentima kako bi naglasio njegovu ekskluzivnost.

NAGLASCI I DETALJI

Svaki milimetar Teme SV Serenity i fokusiran na luksuz. Detalji eksterija sijaju u boji Corinthian Bronze, dok enterijer u dve boje naglašava impresivne kredencijale vozila.

JOŠ VIŠE PERSONALIZOVAN

Eksterijer SV Serenity teme može se dodatno personalizovati ukoliko se opredelite za krov u kontrasnoj Corinthia Bronze boji, i li za opcione alufelne u veličini od 23 inča, 1077 Style, u sjajno tamno sivoj boji i insertima u saten boji Corinthian Bronze.

MOZAIČKI MARKETRIJ

Niz izuzetnih novih furnira i završnih obrada sa intarzijom i metalnim umetcima u mozaičnom uzorku pokazuju pedantnu pažnju prema detaljima. Mozaik vez na sedištima upotpunjuje unutrašnjost.

MOTORI NA NOVOM RANGE ROVER SV MODELU

PLUG-IN HIBRIDNI ELEKTRIČNI MOTOR (PHEV)

Range Rover SV dostupan je sa novim plug-in motorima jače snage**. Trolitarski Ingenium benzinski motor, sa šest cilindara, snage 105kW isporučuje kombinovanu snagu od 510KS.

NASTAVITE DA ISTRAŽUJETE

ODELJENJE ZA POSEBNE OPERACIJE NA VOZILU (SVO)

ODELJENJE ZA POSEBNE OPERACIJE NA VOZILU (SVO)

Jedinstvena Land Rover vozila
NOVI RANGE ROVER SV

NOVI RANGE ROVER SV

Pogledajte celokupan asortiman Range Rover vozila.

*U zavisnosti od boje karoserije koju odaberete.
*
*Dostupan od januara 2022.