OPCIJE I AKSESOARE

POGLEDAJTE FILM

Eksteijer opcije

Eksteijer opcije

PANORAMA KROV

Možete da birate između fiksiranog ili kliznog panorama krova; panorama krov čina da vozilo deluje prostornije. Što se tiče boja, možete se opredeliti bilo za krov u istoj boji kao i karoserija ili za neku kontrastnu varijantu koja bi naglasila eksterijer vašeg vozila.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Enterijer opcije

 • ZAVRŠNE OBRADE
  ZAVRŠNE OBRADE

  Završne obrade iznad naslona za ruke na vratima urađene su od različitih amterijala - pa možete odabrati trimove presvučene bakarnom žicom sa vlaknima ugljovodonika, zatim aluminijum, ili argento pinstripe visokog sjaja. Svi ovi detalji obuhvaćeni su u okviru naše ponude i njima dodatno obogaćujete enterijer vašeg vozila.

 • SEDIŠTA
  SEDIŠTA

  Na raspolaganju su različite konfiguracije sedišta,uz funkciju pamćenja 8,20,18, i 20-načina kretanja sa različitim funkcionalnostima kao što su masaža,grejanje i hladjenje.Udobnost je na prvom mestu.

 • BOJE U UNUTRAŠNJOSTI KABINE
  BOJE U UNUTRAŠNJOSTI KABINE

  Vaš izbor unutrašnjih boja je još jedan izraz vaše ličnosti.Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster and Acorn dostupni su na i na sedištima i na uzglavljima.

 • INTERIOR PACKS
  INTERIOR PACKS

  Nagalsite komfor i stil u kabini vašeg Range Rover Velar vozila izborom Interior Luxury ili Interior Luxury Plus paketa.

Enterijer opcije

Enterijer opcije

Enterijer opcije

KONTROLA KLIME U ČETIRI ZONE

Ovaj izborni sistem omogućava odvojene kontrole klime za vozača i suvozača,kao i one na svakoj strani u drugom redu sedišta.Uključujući i dodatne otvore na B-stubu.

PREUZMITE BROŠURU

Enterijer opcije

Enterijer opcije

KASETA ISPRED SUVOZAČA NA ZAKLJUČAVANJE, UZ MOGUĆNOST HLAĐENJA

Kasetu ispred suvozača moguće je hladiti ukoliko tu držite neke osetljive stvari. Unutar kasete održava se temperatura slična kao u kabini tako što hladan vazduh z centralnog klima sistema prolazi krov ovu aksetu.

PREUZETI BROŠURU

Enterijer opcije

Enterijer opcije

KONFIGURACIJA AMBIJENTA UNUTRAŠNJE OSVETLJENJE

Ova funkcija vam omogućava da menjate boju i nijansu svetla, a time i ambijent kabine tako da odgovara vašem raspoloženju.Postoji ukupno deset boja u rasponu od Ice White preko Moonlight do Racing Red.

PREUZETI BROŠURU

OPCIJE I AKSESOARI

 • CAPABILITY PACK
  CAPABILITY PACK

  Ovaj paket obuhvata: 22-inčne Dynamic Baratheon točkoe,crne krovne šine ,poprečne rešetke ,mali sportski krovni prtljažnik,krovni nosač montiran za bicikl-Lange Rover nosač za bicikl boćne,prednje i zadnje blatobrane.

 • SPORT PACK
  SPORT PACK

  Ovaj paket sastoji se od 22” Dynamic Baratheon točkova, crnih slova u natpisu oznake modela, crnih držača retrovizora i zadnjeg spojlera.

 • RASPORED BOČNOG STEPENIKA
  RASPORED BOČNOG STEPENIKA

  Ovi pametni praktični stepenici olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.Uredno sklopljeni ispod pragova,bočni stepenici automatski se aktiviraju čim se otvore vrata ili ako se aktiviraju na daljinu, sa priveska za ključeve.Oni se automatski uvlače kada se vrata zatvore.

 • Sistem CLIKCK&GO
  Sistem CLIKCK&GO

  Oavj sistem iam višenamenske funkcije za putnike u drugom redu. Click&Go baza postavlja se između naslona za glavu na sedištu i na nju se mogu kačiti različiti dodatci poput držača ta atblet uređaje, čiviluka za jakne ili košulje, itd. Ova baza se lako skida kada je ne koristite.