Dizajn

Tehnologije

Performanse

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Jedinstven za Land Rover, novi InControl infotainment sistem - Touch Pro Duo, izgleda i radi kao nijedan drugi. Ovaj sistem isporučuje mnoštvo informacija i zabavnih sadržaja a koristi najnapredniju intuitivnu tegnologiju koja Vam omogućuje da u svakoj prilici maksimalno uživate u putovanju.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Range Rover Velar pruža efikasnu, prefinjenu i responsivnu vožnju. Na raspolaganju su V6 i Ingenium motori sa 4 cilindra. Budući da je vozilo izgrađeno od lakog aluminijuma, kompanija Land Rover je ovim pokazala da i te kako vodi računa o održavanju većeg životnog veka vozila - u prilog ovome govore i činjenice da se pri izradi vozila koristi više recikliranih materijala, nastoji se da vozila proizvode manju emisiju štetnih gasova a da potrošnja goriva bude što je moguće niža.

 • DRUMSKE PERFORMANSE
  DRUMSKE PERFORMANSE

  Pouzdan, udoban i istinski užitak vožnje. Inovacije poput adaptivne dinamike i elektronske suspenzije pneumatika ublažavaju neravnine i time unapređuju kvalitet vožnje. Upravljanje modelom Range Rover Velar je agilno, responsivno i oštro dok je kretanje u krivinama sigurno i bezbedno.

 • TERENSKE PERFORMANSE
  TERENSKE PERFORMANSE

  Za bezbednu terensku vožnju kroz raznolike terene Range Rover Velar koristi HDC sistem koji mogućava vozaču da se kontrolisano spušta preko neravnog terena sa jakim nagibom. HDC je deo standardne opreme dok sistem Terrain Response 2 opcioni. Land Roverov pogon na sva četiri točka (4WD) obezbeđuje bezbednu vožnju u svim vremenskim uslovima i po svim terenima.

 • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
  POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

  Range Rover Velar nudi čitavo bogatstvo opcionih i standardnih pomoćnih funkcija za vozača koje unapređuju iskustvo vožnje. Sve ove funkcije su veoma inovativne i koriste najsavremenije tehnologije, čime pomažu vozaču da sa lakoćom upravlja vozilom u gustrom saobraćaju, na autoputu, vandrumskom terenu kao i pri noćnoj vožnji.

 • KOMFOR I UDOBNOST
  KOMFOR I UDOBNOST

  Što se tiče materijala za sedišta, na raspolaganju su vam lateks, prevrnuta koža, perforirana Windsor koža, vrhunski tekstil ili tekstil u kombinaciji sa antilop kožom. Kontrola klime postoji na prednjem delu sedišta, vozač može memorisati omiljeni režim sedenja a na raspolaganju je i grejanje reklinirajuće zadnje klupe.

Konfor i udobnost

sposobnost

Testiran do ekstrema

 • POLUANEHOIČNA KOMORA
  POLUANEHOIČNA KOMORA

  Land roverov tim izlaže kabinu širokom nizu frekvencija i vibracija u poluanehoičnim kabinama kako bio bili sigurni da će zvuk u novom modelu Range Rover Velar uvek bidi zadovoljavajućeg kvaliteta.

 • BRZINA VETRA
  BRZINA VETRA

  U našim klima komorama uvek možemo da oponašamo neke od najizazovnijih vetrovitih uslova u kojima bi se Range Rover Velar mogao naći. Istinsku pouzdanost razvijamo samo ako sve sisteme “poguramo” do krajnjih granica izdržljivosti.

 • Ekstremne temperature
  Ekstremne temperature

  U realnim uslovima kao i u našim klimatskim komorama, smrzavamo vozila do -40 ° i pečemo ih na 50 °, kako bi detaljno ispitali ključne funkcije naših sistema i bili sigurni da iste odgovaraju zadatim standardima. Dakle, čak i u najudaljenim lokacijama, uvek možete računati na udobnost i bezbrižnost.

 • OFF-ROAD
  OFF-ROAD

  Od ledom obloženih terena Arjoploga (Švedska) do pustinjskog peska Dubaija, garantujemo da će terenske performanse u svakom vozilu dostići vrhunski nivo

Raznolikost

Bezbednost

 • ISOFIX
  ISOFIX

  Na zadnjim sedištima Range Rover Velar-a nalaze se ISOFIX punktovi na koje lako možete pričvrstiti sedišta za decu. Zarad dodatne bezbednosti, isofix sistem pruža jaču povezanost između sedišta i vozila.

 • VAZDUŠNI JASTUCI
  VAZDUŠNI JASTUCI

  Range Rover Velar sveobuhvatni sistem sa važdušnih jastuka za vozača i putnike pružaja odličnu zaštitu za sva lica u vozilu.

 • SIGURNOSNI POJASEVI
  SIGURNOSNI POJASEVI

  Zatezači ugrađeni u sigurnosne pojaseve aktiviraju se ukoliko se deteknuje nagli pad brzine. Povlačenjem putnika čvrsto za sedište, ovi pojasevi štite vas i vaše saputnike u slučaju sudara.

 • SPORTS COMMAND DRIVING POSITION
  SPORTS COMMAND DRIVING POSITION

  Sports Comamnd Driving position pomaže da se održi poudana i angažovana vožnja. Uzdignuta pozicija pruža unapređenu vidljivost, što doprinosi bezbednosti i sigurnosti.

 • SISTEMI ZA VOŽNJU
  SISTEMI ZA VOŽNJU

  Ranghe Rover Velar koristi najnovije bezbednose tehnologije uključujući i elektronsku kontrolu trakcije (ETC) koja optimizuje vuču i elektronsku distribuciju kočione sile koja automatski reguliše snagu kočenja u svakom uglu kako bi se minimizirala zaustavna distanca.

 • Pomoć pri naglom kočenju u slučaju nužde (EBA)
  Pomoć pri naglom kočenju u slučaju nužde (EBA)

  Nova generacija pomoćnog sistema nužnog kočenja EBA (Emergency Brake Assist) čini Land Rover vozila još bezbednijima i smanjuje opasnost od nesreća u drumskom saobraćaju. Ovaj sistem "razume" kada brzo pritisnite kočnicu ali bez potrebe da se neophodno prisili zaustavljanje vozila. On dakle pojačava pritisak kočenja kroz ABS pumpu kako bi obezbedio da se zaustavite na vreme.