Dizajn

  PRVO IZDANJE

  PRVO IZDANJE

  EKSTERIJER

  Model First Edition nudi ekskluzivne detalje u dizajnu i osobene karakteristike kao što je First Edition bedž, panoramski klizni krov u kontrastnoj crnoj boji, Matrix-laser LED afrove sa svetlosnim potpisom u dnevnoj vožnji i 22" alufelne sa završnom obradom u dijamantskom sjaju.

  PREUZMITE BROŠURU

  PRVO IZDANJE

  PRVO IZDANJE

  ENTERIJER

  Enterijer modela Range Rover Velar First Edition nudi najveći izbor luksuznih završnih obrada što uključuje Windsor kožu za sedišta sa Light Oyster/Ebony Alston uzglavljima, bakarne žice sa ugljeničnim vlaknima na vratima i First Edition bedž postavljen na oba B stuba.

  KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

  Karakteristike potpisa

  • ALUFELNE od 22" sa 9-krakova 'STYLE 9007' sa završnom obradom od presvučenog dijamntskog sjaja
   ALUFELNE od 22" sa 9-krakova 'STYLE 9007' sa završnom obradom od presvučenog dijamntskog sjaja

   Točkovi od 22" dinamičnog dizajna sa 9-krakova sa logom Land Rovera u centralnom delu

  • MATRIX-LASERSKI LED FAROVI SA SVETLIOSNIM POTPISOM KOJI RADI I PRILIKOM DNEVNE VOŽNJE
   MATRIX-LASERSKI LED FAROVI SA SVETLIOSNIM POTPISOM KOJI RADI I PRILIKOM DNEVNE VOŽNJE

   Ovi smelo dizajnirani Matrix-laser LED farovi proizvode kvalitet svetla koji je približno jednak dnevnoj svetlosti, što daje izvanredno osvetljenje i smanjuje zamor oka. Pri brzinama iznad 80km/h, laserska tehnologija unapređuje osnovni snop svetlosti tako da se vidljivost druma povećava do distance od 550m. Adaptivni sistem za osvetljenje koristi frontalnu selfi kameru kako bi detektovao dolazeća vozila i shodno situaciji podešava snop visokog svetla kreirajući "senke" oko vašeg vozila ili automobila koja se kreću ispred vas, tako da i dalje možete da koristite dugu iluminiciju a da pri tom ne ugrožavate vozače automobila ispred vas.

  • VOLAN OD PRIRODNE KOŽE SA OPCIJOM GREJANJA
   VOLAN OD PRIRODNE KOŽE SA OPCIJOM GREJANJA

   Za izuzetan komfor vozača pri nižim temperaturama, Range rover Velar First Edition pruža opciju grejanja volana koji je izrađen od najfinije Windsor kože.

  • SEDIŠTA ZA VOZAČA/PUTNIKE OD PERFORIRANE WINDSOR KOŽE SA MEMORISANJEM 20 POLOŽAJA SEDENJA, MASAŽOM I FRONTALNIM GREJANJEM/HLAĐENJEM
   SEDIŠTA ZA VOZAČA/PUTNIKE OD PERFORIRANE WINDSOR KOŽE SA MEMORISANJEM 20 POLOŽAJA SEDENJA, MASAŽOM I FRONTALNIM GREJANJEM/HLAĐENJEM

   Sedišta od luksuzne Windsor kože mogu se pohvaliti vrhunskom funkcionalnošću - memorisanje 20 režima sedenja, masaža, kontrola klime na sedištima za vozača i suvozača i grejanje an sedištima pozadi.

  • MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SISTEM SA INTERAKTIVNIM DISPLEJOM ZA VOZAČA
   MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SISTEM SA INTERAKTIVNIM DISPLEJOM ZA VOZAČA

   Meridian Signature Sound sistem proizvodi 1300W kroz 22 zvučnika i jednog, dvokanalnog sabvufera - zvuk je besprekorno ujednačen uz pomoć Trifielf tehnologije. HD i9nderaktivni displej za vozača od 12.2 inča može da prima i prikazuje mnoštvo informacija, zabavnih sadržaja i podataka o bezbednosti vozila.

  • HUD displej
   HUD displej

   Potpuno novi Land Rover HUD displej II ne samo da obezbeđuje manje distrakcija za vozača a samim tim i veću bezbednost - ovaj sistem je potpuno prilagodljiv i odlikuje ga svetla grafika u visokoj rezoluciji - što vam omogućava da vidite sve informacije sa većom lakoćom. Novi sistem uključuje video podršku i može da prikaže ono što je prikazano na Infotainment centru, kao što su brzina kretanja,prepoznavanje saobraćajnog znaka i navigacione instrukcije.

  Kratki pregled motora

  Motor Ubrzanje 0-100kph
  sekundi
  Maksimalna brzina kph Obrtni moment Nm Potrošnja goriva u gradskoj vožnji l/100km
  (Velar/R-Dinamik)
  Potrošnja u extra gradskoj vožnji l/100km
  (Velar/R-Dinamik)
  Potrošnja goriva u kombinovanim uslovima vožnje l/100km
  (Velar/R-Dinamik)
  CO2emisija g/kg
  (Velar/R-Dinamik)
  D180 KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
  D240 KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
  D300 KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
  D250 KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
  D380 KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287