Dizajn

  Performanse

  Tehnologija

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Pružajući pregršt informacija i zabava,infotainment sistem Touch Pro Duoposeduje najnaprednije integrisane tehnologije kako bi se osigurali da možete maksimalno uživati u putovanju.

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Liniju Range Rover Sport rafiniranih i efikasnih motora odlikuju snažne performanse. Na Vama je da izaberite izmedju naprednih benzin i dizel motora, ili se opredelite za PHEV,Plug-in hibridno električno vozila (PHEV-hibridno vozilo sa baterijama koje se mogu dopunjavati preko priključka na spoljašnji ivor električne energije )-najinovativniji pogonski sklop.

  • DRUMSKE PERFORMANSE
   DRUMSKE PERFORMANSE

   Range Rover Sport je jedan je od najdinamičnijih SUVmodela .Sa kompletom pažljovo napravljenih tehnologija pruža izvrsnu vožnju,bez obzira na put i uslove.

  • TERENSKE PERFORMANSE
   TERENSKE PERFORMANSE

   Primerena terenska vožnja Range Rover Sporta proizilazi iz kombinacije sistema sa pogonom na sva četiri točka (AWD) i jedinstvenih,inovativnih terenskih tehnologija.

  • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
   POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

   Od savlađivanja gradskog saobraćaja do obezbedjivanja dodatne bezbednosti za vas i vaše putnike,na raspolaganjuje pregršt standardnih i opcionih inovativnih tehnologija.Svaka od njih je dizajnirana da obezbedi udobnost,lakoću i komfor tokom vešeg putovanja.

  • KOMFOR I UDOBNOST
   KOMFOR I UDOBNOST

   Range Rover Sport pruža vrhunsku udobnost i komfor za vozača i putnike. Precizno dizajniran,savremeni enterijer dolazi sa novim prednjim sedištima koje pružaju povećanu podršku i mogućnost izradesedišta od semianilne kože.

  Raznolikost

  Komfor i udobnost

  Kapacitet

  ODRŽIVOST

  • EFIKASNOST
   EFIKASNOST

   Pogonski sklop Range Rover Sport-a inkorporira tehnologije sa niskom emisijom CO₂, kao što ne napredni inteligentni Stop/Start sistem. Ovaj sistem gasi motor kada se vozilo ne kreće tj. Kada miruje, i ponovo ga pokreće kada podignete stopalo sa pedale kočnice, čime se, između ostalog, smanjuje potrošnja goriva za 5 do 7 %. Eco režim rada koristi softver kako bi se postarao da se vozilo kreće efikasnije i ekonomičnije.

  • ALUMINIUM
   ALUMINIUM

   Aluminijumska struktura Range Rover Sport-a sadrži reciklirani materijal, što kao rezultat ima manju težinu vozila, uštedu u potrošnji goriva, niži nivo emisije štetnih gasova i benefite u performansama vozila.

  • PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA
   PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA

   Kao kompanija koja se stara o zaštiti životne sredine, Jaguar Land Rover je posvećen ideji proiizvodnje vozila koja koriste odžive materijale, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Range Rover Sport je dizajniran tako da se 85% ovog vozila može reciklirati, dok je 95% rekuperabilno. Kompanija konstantno ulaže sredstva u najsavremenije pogone u kojima nastoji da na što efikasniji način proizvodi vozila - koristeći što manje vode i energije, generišući što manje otpada i emitujući što manje ugljenika.

  Sigurnosne karakterisitke

  • ISOFIX
   ISOFIX

   ISOFIX punktovi na zadnjim sedištima omogućavaju da se sedišta za decu lako montiraju.

  • ERBEGOVI
   ERBEGOVI

   Sveobuhvatni sistem Range Rover Sport vazdušnih jastuka za vozača i putnike predstavlja odličnu zaštitu za sve u vozilu.

  • SIGURNOSNI POJASEVI
   SIGURNOSNI POJASEVI

   Dodatnu zaštitu pružaju zatezivači sigurnosnih pojaseva koji u slučaju udarca napred smanjuju kretanje unapred.

  • LED FAROVI
   LED FAROVI

   Spoljna LED rasveta dolazi kao deo standarne opreme na modelu Range rover Sport. LED svetla su dizajnirana da isprate životni vek vozila, dakle da traju kao i samo vozilo, i pri tom koriste manje energije.

  • POLOŽAJ SPORTSKIH KOMANDI
   POLOŽAJ SPORTSKIH KOMANDI

   Funkcija Range Rover Sport položaj sportskih komandi Command Driving Position pomaže u pružanju sigurnijeg,angažovanijeg pogona.Povižena pozicija daje vam bolju vidljivost koja doprinosi boljoj sigurnosti.

  • POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)
   POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)

   Pomoć pri hitnom kočenju (EBA) automatski se aktivira kada vozač brzo pritisne papučicu za kočenje. Ovaj sistem poboljšava pritisak na kočnicu pomoću ABS pumpe kako bi vozač mogao da zaustavi vozilo na vreme.