Pack opcije

Opcije eksterijera

Opcije eksterijera

Opcije eksterijera

PANORAMSKI KROV

Fiksni ili klizni, panoramski krov obasipa kabinu vozila svetlošću i unapređuje osećaj prostora unutar samog vozila. Može biti u istoj boji kao i karoserija, ili u kontrastnoj, Narvik crnoj boji srebrnoj iIndus.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

Unutrašnje opcije

 • ZAVRŠNE OBRADE/FINIŠERI
  ZAVRŠNE OBRADE/FINIŠERI

  Izaberite jedan od sedam novih vinira uključujući Kalahari, Argento Pinstripe, Satin Straight Walnut i Black Burr Ash.

 • SEDIŠTA
  SEDIŠTA

  Dizajnirana i stvorena sa najvećom udobnošću na umu, sedišta u Range Rover-u dostupna su u velikom izboru fine kože ili tekstila. Poboljšana funkcionalnost sedišta uključuje opcionalnu podršku za gornje sedište i masažnu funkciju "Hot-Stone".

 • BOJE ENTERIJERA
  BOJE ENTERIJERA

  Kabina u Range Rover-u otelotvoruje najfiniji savremeni život. Toplina drvenih furnira, odličnih metalnih obloga i mekanih kožica kombinuju se kako bi stvorili osećaj doma. Dostupan je širok asortiman boja i vrhunskih materijala za sedišta, koji odgovaraju svim ukusima.

 • PAKETI ENTERIJERA
  PAKETI ENTERIJERA

  Dostupno je čitavo bogatstvo ekstra dodataka za personalizaciju vašeg Range Rovera. Počev od paketa zabave, preko Connect Pro paketa koji nudi 4G WiFi do paketa koje uključuju podešavanja preko pametnog telefona (Smartphone Pack), na vama je da odaberete paket koji najbolje zadovoljava vaše potrebe.

LAND ROVER GEAR - AKSESOARI

 • SISTEM "CLICK & GO"
  SISTEM "CLICK & GO"

  Ovaj višenamenski sistem dodatne opreme se može pričvrstiti između držača naslona za glavu sa dodanim dodacima za držanje tableta, torbi i jakni.

 • BOČNI STEPENICI "NA UVLAČENJE"
  BOČNI STEPENICI "NA UVLAČENJE"

  Ovi stepenici olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

 • AKSESOARI ZA KROV
  AKSESOARI ZA KROV

  Uživajte u brojnim aksesoarima za krov poput nosača za bicikle ili drugu sportsku opremu.

 • AKSESOARI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR
  AKSESOARI ZA PRTLJAŽNI PROSTOR

  Optimizujte prtljažni prostor izborom odgovarajućih aksesoara uključujući i particiju za prtljag, pregradnik za kofere i gumenipodmetačza zaštitu poda unutar prtljažnika.