Dizajn

  Tehnologija

  • INFOTAINMENT
   INFOTAINMENT

   Naš InControl infotainment sistem, Touch Pro Duo izgleda i poseduje performanse kao nijedan drugi. Pružajući pregršt informacija i zabava,infotainment sistem Touch Pro Duo poseduje najnaprednije integrisane tehnologije kako bi se osigurali da možete maksimalno uživati u putovanju.

  • INOVACIJE
   INOVACIJE

   Liniju Range Rover rafiniranih i efikasnih motora odlikuju snažne performanse. Na Vama je da izaberite izmedju naprednih benzin i dizel motora, ili se opredelite za PHEV,Plug-in hibridno električno vozila (PHEV-hibridno vozilo sa baterijama koje se mogu dopunjavati preko priključka na spoljašnji ivor električne energije )-najinovativniji pogonski sklop.

  • RAFINIRANE PERFORMANSE
   RAFINIRANE PERFORMANSE

   Sklop pažljivo razvijenih tehnologija,uključujući sistem Terrain Response 2 sa dinamičkim režimom rada koji isporučuje kompaktnu vožnju ,bez obzira na vremenske uslove i vrstu tla po kome se vozilo kreće.

  • TERENSKE PERFORMANSE VOZILA
   TERENSKE PERFORMANSE VOZILA

   Kao prvo vozilo koje kombinuje luksuz i prefinjenost sa svetski poznatim performansama pri svim sulovima, Range Rover nastavlja da zadaje trendove. Vrhunske performanse koje Range Rover pruža u terenskoj vožnji potiču od kombinacije pogona na sve točkove (AWD) i jedinstvenih, inovativnih tehnologija za sve terene.

  • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
   POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

   Od savlađivanja gradskog saobraćaja do obezbedjivanja dodatne bezbednosti za vas i vaše putnike,na raspolaganjuje pregršt standardnih i opcionih inovativnih SUV tehnologija kod Range Rovera.Svaka pojedinačna funkcija je dizajnirana kako bi povećala uživanje u vašem vozilu.

  • KOMFOR I UDOBNOST
   KOMFOR I UDOBNOST

   Enterijer Range Rovera dolazi sa novim sedištima napred i pozadi, koja nude komfor četvoroseda i raznolikost petoseda. Tu su još i kontrola klime u četiri zone i jonizacija vazduha u kabini. Meridian™ audio sistem i konfigurabilna unutrašnja rasveta doprinose relaksiranoj atmosferi.

  Raznolikost

  Komfor i udobnost

  Kapacitet

  Performanse

  ODRŽIVOST

  • INTELIGENTNI STOP/START SISTEM
   INTELIGENTNI STOP/START SISTEM

   Svi Range Rover pogoni uključuju tehnologije niskog CO₂ . Napredni inteligentni sistem zaustavljanja / startovanja poboljšava potrošnju goriva dok ECO režim osigurava efikasniji rad Range Rover-a,tako što automatski sprovodi seriju postupaka od omekšavanja pedale gasa, premeštanja stepena prenosa do isključivanja grejanja retrovizora.

  • ARHITEKTURA OD ALUMINIJUMA
   ARHITEKTURA OD ALUMINIJUMA

   Dizajn Range Rover-a obuhvata recikliranog materijala sa zatvorenom petljom iz procesa proizvodnje karoserije. Ovo kao posledicu ima značajne prednosti u radu i niže emisije CO₂ tokom životnog ciklusa.

  • PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA
   PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA

   Kao kompanija koja se stara o zaštiti životne sredine, Jaguar Land Rover je posvećen ideji proiizvodnje vozila koja koriste odžive materijale, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Range Rover je dizajniran tako da se 85% ovog vozila može reciklirati, dok je 95% rekuperabilno.

  Sigurnosne karakteristike

  • ISOFIX
   ISOFIX

   ISOFIX punktovi na zadnjim sedištima omogućavaju da se sedišta za decu lako montiraju.

  • ERBEGOVI
   ERBEGOVI

   Sveobuhvatni sistem Range Rover Sport vazdušnih jastuka za vozača i putnike predstavlja odličnu zaštitu za sve u vozilu.

  • SIGURNOSNI POJASEVI
   SIGURNOSNI POJASEVI

   Dodatnu zaštitu pružaju zatezivači sigurnosnih pojaseva koji u slučaju udarca napred smanjuju kretanje unapred.

  • SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 
   SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 

   Pomaže u sprečaavnju sudarasa drugim vozilima ili pešacima koristeći kočnicu koja omogućavada se umanji posledica eventualnog sudara.

  • ELEKTRONSKA KONTROLA TRAKCIJE
   ELEKTRONSKA KONTROLA TRAKCIJE

   Ovaj sistem optimizuje trakciju i stabilnosttako što kontroliše obrtanje točkova smanjenjem obrttnog momenta na točku koji se okreće i primenjujući kočenje ukoliko je potrebno.

  • POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)
   POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)

   Pomoć pri hitnom kočenju (EBA) automatski se aktivira kada vozač brzo pritisne papučicu za kočenje. Ovaj sistem poboljšava pritisak na kočnicu pomoću ABS pumpe kako bi vozač mogao da zaustavi vozilo na vreme.