Dizajn

Tehnologija

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Naš InControl infotainment sistem, Touch Pro Duo izgleda i poseduje performanse kao nijedan drugi. Pružajući pregršt informacija i zabava,infotainment sistem Touch Pro Duo poseduje najnaprednije integrisane tehnologije kako bi se osigurali da možete maksimalno uživati u putovanju.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Liniju Range Rover rafiniranih i efikasnih motora odlikuju snažne performanse. Na Vama je da izaberite izmedju naprednih benzin i dizel motora, ili se opredelite za PHEV,Plug-in hibridno električno vozila (PHEV-hibridno vozilo sa baterijama koje se mogu dopunjavati preko priključka na spoljašnji ivor električne energije )-najinovativniji pogonski sklop.

 • RAFINIRANE PERFORMANSE
  RAFINIRANE PERFORMANSE

  Sklop pažljivo razvijenih tehnologija,uključujući sistem Terrain Response 2 sa dinamičkim režimom rada koji isporučuje kompaktnu vožnju ,bez obzira na vremenske uslove i vrstu tla po kome se vozilo kreće.

 • TERENSKE PERFORMANSE VOZILA
  TERENSKE PERFORMANSE VOZILA

  Kao prvo vozilo koje kombinuje luksuz i prefinjenost sa svetski poznatim performansama pri svim sulovima, Range Rover nastavlja da zadaje trendove. Vrhunske performanse koje Range Rover pruža u terenskoj vožnji potiču od kombinacije pogona na sve točkove (AWD) i jedinstvenih, inovativnih tehnologija za sve terene.

 • POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA
  POMOĆNE FUNKCIJE ZA VOZAČA

  Od savlađivanja gradskog saobraćaja do obezbedjivanja dodatne bezbednosti za vas i vaše putnike,na raspolaganjuje pregršt standardnih i opcionih inovativnih SUV tehnologija kod Range Rovera.Svaka pojedinačna funkcija je dizajnirana kako bi povećala uživanje u vašem vozilu.

 • KOMFOR I UDOBNOST
  KOMFOR I UDOBNOST

  Enterijer Range Rovera dolazi sa novim sedištima napred i pozadi, koja nude komfor četvoroseda i raznolikost petoseda. Tu su još i kontrola klime u četiri zone i jonizacija vazduha u kabini. Meridian™ audio sistem i konfigurabilna unutrašnja rasveta doprinose relaksiranoj atmosferi.

Raznolikost

Komfor i udobnost

Kapacitet

Performanse

ODRŽIVOST

 • INTELIGENTNI STOP/START SISTEM
  INTELIGENTNI STOP/START SISTEM

  Svi Range Rover pogoni uključuju tehnologije niskog CO₂ . Napredni inteligentni sistem zaustavljanja / startovanja poboljšava potrošnju goriva dok ECO režim osigurava efikasniji rad Range Rover-a,tako što automatski sprovodi seriju postupaka od omekšavanja pedale gasa, premeštanja stepena prenosa do isključivanja grejanja retrovizora.

 • ARHITEKTURA OD ALUMINIJUMA
  ARHITEKTURA OD ALUMINIJUMA

  Dizajn Range Rover-a obuhvata recikliranog materijala sa zatvorenom petljom iz procesa proizvodnje karoserije. Ovo kao posledicu ima značajne prednosti u radu i niže emisije CO₂ tokom životnog ciklusa.

 • PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA
  PRISTUP ŽIVOTNOG CIKLUSA

  Kao kompanija koja se stara o zaštiti životne sredine, Jaguar Land Rover je posvećen ideji proiizvodnje vozila koja koriste odžive materijale, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Range Rover je dizajniran tako da se 85% ovog vozila može reciklirati, dok je 95% rekuperabilno.

Sigurnosne karakteristike

 • ISOFIX
  ISOFIX

  ISOFIX punktovi na zadnjim sedištima omogućavaju da se sedišta za decu lako montiraju.

 • ERBEGOVI
  ERBEGOVI

  Sveobuhvatni sistem Range Rover Sport vazdušnih jastuka za vozača i putnike predstavlja odličnu zaštitu za sve u vozilu.

 • SIGURNOSNI POJASEVI
  SIGURNOSNI POJASEVI

  Dodatnu zaštitu pružaju zatezivači sigurnosnih pojaseva koji u slučaju udarca napred smanjuju kretanje unapred.

 • SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 
  SISTEM AUTONOMNOG HITNOG KOČENJA 

  Pomaže u sprečaavnju sudarasa drugim vozilima ili pešacima koristeći kočnicu koja omogućavada se umanji posledica eventualnog sudara.

 • ELEKTRONSKA KONTROLA TRAKCIJE
  ELEKTRONSKA KONTROLA TRAKCIJE

  Ovaj sistem optimizuje trakciju i stabilnosttako što kontroliše obrtanje točkova smanjenjem obrttnog momenta na točku koji se okreće i primenjujući kočenje ukoliko je potrebno.

 • POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)
  POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU (EBA)

  Pomoć pri hitnom kočenju (EBA) automatski se aktivira kada vozač brzo pritisne papučicu za kočenje. Ovaj sistem poboljšava pritisak na kočnicu pomoću ABS pumpe kako bi vozač mogao da zaustavi vozilo na vreme.