Opcije i aksesoari

Sve dole navedene opcije nisu dostupne na svim modelima.Molimo Vas kontaktirajte svog Land Rover Retailer maloprodajnog agenta kako bi saznali više.

  Opcije eksterijera

  Opcije eksterijera

  NEVEROVATNE ALUFELNE

  Personalizujet vaš range Rover Evoque omiljenim alufelnama. Na raspolaganju vam je veliki izbor savremenih i dinamičkih rešenja, u opsegu veličina od 17" do 20".

  Kreirajte sopstveni model

  Opcije enterijera

  • OSEĆAJ OSVETLJENOSTI I PROSTRANSTVA
   OSEĆAJ OSVETLJENOSTI I PROSTRANSTVA

   Na modelima Coupé i Five-door, panoramski krov od punog stakla (koji dolazi kao deo dodatne opreme) unapređuje osećaj prostora u kabini vozila, obasipa je prirodnom svetlošću i pruža predivan pogled na predele kojima prolazite.

  • VAŠA PALETA
   VAŠA PALETA

   Za personalizaciju vašeg range Rover Evoque vozila, na raspolaganju vam je širok izbor boja i tekstura, uključujući i prirodnu "grained" ili Oxford kožu.

  • SOFISTICIRANE PRIRODNE OBRADE
   SOFISTICIRANE PRIRODNE OBRADE

   Ulepšajte površine vašeg vozila izborom brušenog, teksturiranog ili botaničkog aluminijuma uz Figured Macassar, Dark Grey Oak ili Gloss Black Strata Wood vinire.

  Pack Opcije

  Pack Opcije

  Pack Opcije

  BLACK DESIGN PACK

  Opcioni Black Design Pack unosi dozu drame u eksterijer vašeg range Rover Evoque vozila. Dostupan uz bilo koju boju eksterijera, ovaj paket uključuje zatamljene farove, maglenke i zadnja prtljažna svetla, elemente eksterijera u Narvik crnoj boji kao i 20" alufelne u satin crnoj boji.

  Kreirajte sopstveni model

  Pack Opcije

  Pack Opcije

  GRAPHITE DESIGN PACK

  Opredelite se za Graphite Design Pack i naglasite izgled vašeg Range Rover Evoque vozila koji već odiše stilom. Ovaj paket uključuje zatamljene farove, maglenke i zadnja prtljažna svetla, gril u Satin Dorchester sivoj boji i kontrastni crni krov. Izgled vozila upotpunjuju 20" alufelne u satin technical sivoj boji.

  Kreirajte sopstveni model

  Aksesoari

  • AKSESOARI ENTERIJERA
   AKSESOARI ENTERIJERA

   Opredelite se za Land Rover dodatke u bilo kom trenutku - to mogu biti sedišta za decu ili zaštitne navlake za vaše tehničke i zabavne upgrade-ove na vozilu.

  • AKSESOARI EKSTERIJERA
   AKSESOARI EKSTERIJERA

   Poboljšajte izgled vašeg vozila atraktivnim detaljima, dodajte zaštiti koja će čuvati vaše vozilo od oštećenja i terenkse vožnje.

  • VUČA I PREVOZ STVARI
   VUČA I PREVOZ STVARI

   Uz krovni nosač i opremu za vuču - na vama je da izaberete najpodesniji način za prevoz pribora i sportske opreme.

  • TOČKOVI I AKSESOARI
   TOČKOVI I AKSESOARI

   Personalizujte izgled vašeg Land Rover vozila izborom alufelni, koji ćete dodatno unaprediti stilizovanim i brendiranim aksesoarima.