LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI

Sve dole navedene opcije nisu dostupne na svim modelima. Molimo Vas kontaktirajte svog Land Rover Retailer maloprodajnog agenta kako bi saznali više.

  Pack Opcije

  Opcije eksterijera

  KONTRASNI KROV


  Istaknite krov vašeg Range Rover Evoque kako biste dopunili ili kontrastirali li boju karoserije. Na raspolaganju su dva izbora kontrasta krova, siva ili crna, koja će značajno poboljšati izgled vašeg vozila.2

  Kreirajte sopstveni model

  Opcije enterijera

  • OSEĆAJ OSVETLJENOSTI I PROSTRANSTVA
   OSEĆAJ OSVETLJENOSTI I PROSTRANSTVA

   Na modelima sa petoro vrata, panoramski krov od punog stakla (koji dolazi kao deo dodatne opreme) unapređuje osećaj prostora u kabini vozila, obasipa je prirodnom svetlošću i pruža predivan pogled na predele kojima prolazite.

  • VAŠA PALETA
   VAŠA PALETA

   Za personalizaciju vašeg range Rover Evoque vozila, na raspolaganju vam je širok izbor boja i tekstura, uključujući i prirodnu "grained" ili Oxford kožu.

  • SOFISTICIRANE PRIRODNE OBRADE
   SOFISTICIRANE PRIRODNE OBRADE

   Ulepšajte površine vašeg vozila izborom brušenog, teksturiranog ili botaničkog aluminijuma uz Figured Macassar, Dark Grey Oak ili Gloss Black Strata Wood vinire.

  LAND ROVER DODATNA OPREMA I AKSESOARI

  • AKSESOARI ENTERIJERA
   AKSESOARI ENTERIJERA

   Opredelite se za Land Rover dodatke u bilo kom trenutku - to mogu biti sedišta za decu ili zaštitne navlake za vaše tehničke i zabavne upgrade-ove na vozilu.

  • AKSESOARI EKSTERIJERA
   AKSESOARI EKSTERIJERA

   Poboljšajte izgled vašeg vozila atraktivnim detaljima, dodajte zaštiti koja će čuvati vaše vozilo od oštećenja i terenkse vožnje.

  • VUČA I PREVOZ STVARI
   VUČA I PREVOZ STVARI

   Uz krovni nosač i opremu za vuču - na vama je da izaberete najpodesniji način za prevoz pribora i sportske opreme.

  • TOČKOVI I AKSESOARI
   TOČKOVI I AKSESOARI

   Personalizujte izgled vašeg Land Rover vozila izborom alufelni, koji ćete dodatno unaprediti stilizovanim i brendiranim aksesoarima.